PaulNewadomke Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 tez będę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Jakie zdjęcie do motokarty?Na wniosku mam wpisać jaki czas jak nie wiem? Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez koroviov Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zdjęcie zrobią na miejscu za free,Czasu można nie wpisywać. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dzięki. W takim razie wezmę grzebień. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 :lalag: Dzięki. W takim razie wezmę grzebień.Oplułam monitor :laugh: :lalag: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Zabierz grzebień bo mi jak ostatnio robili to wyglądam fatalnie, na karcie która będzie ważna 3 lata. :)Kur... kombinuję żeby być na tym motopopołudniu ale chyba przyjadę na moturze. Jak zgruzuję to oddam do lamusa. :) Czy w razie "W" ktoś mnie ściągnie do siebie (moją R1) do Poznania ? Heniek pomożesz ? :)Ostatnio nic prawie nie jeździłem i jestem nie wyżyty. :) Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez MatMax78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Będę miał szykowną lawetę. Jakby co. A z Poznania do Poznania to daleko nie jest. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Jeśli będę to pomogę ale stoi to znakiem zapytania ( zależy czy znajdę drugie moto na przyczepę bo samemu koszty dojazdu mam dosyć wysokie)W razie czego niedaleko toru widziałem parking strzeżony więc myślę, że w razie gruza można tam zostawić. A na przyszłość polecam assistance w PZU. Holują do 150km (sprawdzone dwukrotnie) koszt to 130zł/rok w wariancie z pod domu i chyba 90 działające dalej jak 20km od domu. Testowałem już dwa razy i obsługa git. Żadnych obostrzeń do toru nie ma w umowie, choć myślę, że lepiej się nie chwalić że stało to się na torze. koroviov - to nie Poznań a Przeźmierowo więc kilka kilosów jednak jest. Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja nie jestem z Poznania.heniek dobrze wiedzieć z tym ubezpieczeniem. Zawsze coś ciekawego się dowiem z tego forum.Dobra, jedzie ktoś z Piły lub Chodzieży lub okolic ?Ostatnio kolega krl-a był chyba z Chodzieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Owszem ale oni nie latają na MP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Może trochę późno na takie pytanie.Gdzie śpicie będąc na Speed Day albo motopopo? Mam plan zatrzymać się na polu namiotowym, czy raczej Kampingu nad jeziorem Kierskim. tylko jak tam jest na prawdę? Bo internet jak TV kłamie na ogół. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Namiot rozbijasz za "free" na samym paddocku albo tuż obok, na trawie. Możesz korzystać do woli z przyłącza elektrycznego, kibli i pryszniców. Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 i jak wszyscy cali? Kto zgruzował SRADa na początku trzeciej sesji grupy B? Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ogólnie wczoraj była masakra w B.Przyjechałem na kołach 120 km (zaryzykowałem mówię w hu... najwyżej jak się zgruzuję to rzucę R1 w las) i za dużo nie pojeździłem w 2 i 3 sesji zrobiłem 3 laps (nie zdążyłem dobrze rozgrzać opon) i czerwona flaga, ludzie padali na środku toru jak muchy. Oczywiście każdy musiał zjechać i na dalszą część sesji już nie wpuszczali. Mam jakoś pecha, a to deszcz(na SD) a to wypadki, znów nie pojeździłem za dużo. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja zrobiłem 450 km w jedną stronę. Wyjechałem w niedziele, spałem przy drodze " na dziko" bo Camping zamknięty, kąpałem się jak cham w jeziorze i stałem na niczym J. ze Spychowa 2 godz. pokornie przed bramą, zanim wpuścili. Jeździłem w grupie B.Jazdy było tyle, że zrobiłem ze 16 okrążeń.Straszna strata czasu Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi