przemek96 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Ale ja chcę tanie wino z biedronki, nie tam jakąś wódkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Ty mnie jednak kotek znasz.....Bez zbytniego spoufalania-póki co wąchałeś tylko moje buty! Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Nie chcę za bardzo spamować, ale nie wierzę w wódkę. W miniony weekend miałem pić mojito i tanie wino. Piłem piwo z Lidla...To był ten cud w Kanie Galilejskiej Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Z okazji każdego zbliżenia chcesz stawiać wódkę?Oj tam, raptem dwa razy do roku to się chłopak może szarpnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Ajra zazdrosna :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 49 - wajzer , niestety odpadam :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Klod pogodą zamów i duuużo lodu :excl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 i duuuuużo dziewczyn :excl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Chodzą słuchy że Klod wszystkim tankuje do pełna za friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Chyba Jim Beam'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Chyba Jim Beam'a Do pełna proszę. Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Września 2012 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Heloł melepetki. Ja jednak poproszę o 2 śniadania w niedzielę, więc wklejam: siemka ,to ja też wpadam z ekipą . 5 maszyn dodatkowo dojedzie :-) Rezerwujcie domek 4 osobowy i pokój 2 osoby ( nr na liscie 49-53 )1,2.Ajrisz + Kivi + 2x śniadanie dla dwóch osób3.Yuby - pokoik w hotelu + śniadanie ( jogurt naturalny, 3 jajka na twardo, sok pomidorowy )4.Ryba jedna doba + sniadanie na sobotę6.Diabeł Piszczałka - 2x śniadanie7.barteck_street - śniadanie x28.czesiu240288 - śniadanie x29.przemek96 - śniadanie x210.Cosmoo +1 pokój w hoteliku x 2 śniadania ( woda don perinion, deska serów, sos cumberland, pieczywo pszenne i razowe, pasztet staropolski z grzybami i żurawiną,jajka faszerowane,szynka ze szparagami w glazurze i na deser, szarlotka w sosie waniliowym i kulką lodów)11.Pozytywnie Zakręcony Wariat12.szaki13. Grass + Azbest15. modek16. Greedo 2x śniadanie17,18 Hala + Szubert + 2x śniadanie dla dwóch osób19,20 Lefciu + Siouxie21. Adam22,23 Mag.Śl + Bosun( Szuberto,Mag zdeklarowała się,że nawet massage będzie,jeśli podasz kawę z rana...do łoża of course... ) - 2x 2 śniadania 24. Badger- wezmę aparat by znów uwiecznić skoki przez płoty, i zeby Klod miał po czym jechać wezmę tez plandekę 2 x śniadanie, nie wązne kto poda, byleby nie Klod25. Klodzio ....... pokoik w Hoteliku ..... może być z Yubym + 2 x sniadanie (Jogurt i owoce bo jestem na diecie) Bedzie skakanie, plandeki i chlanie:)26. Katsumoto - jezeli sie robota odpowiednio ulozy27. Olsen (zapewne wzorem lat ubiegłych pokój w pawilonie)28,29. Dominik Szymański ( pokój dwuosobowy w hotelu z soboty na niedzielę). Śniadanie x 2. 30,31 Volumax + kolegę z pracy zabiore nigdy latania nie odmawia czyli dwie osoby Śniadanie x232. Rumcajs 2x śniadanie33,34,35. PaulaS + Gula + KarolaS pokoj w hotelu x2 sniadania ( przyjazd w piątek ale w nocy)36,37. Belgu + 1 ---> 1 pokój w hotelu 2x śniadanie dla dwoch osób38. Saul 39. michal.051 + śniadanie w sensie na dwa dni40. RAFAL + 2x śniadanie41. gronka (jeśli odkopię swój motór. Jak jest gdzieś miejsce wśród znajomego tłumu to w domku, jak nie to pokój w hotelu 1 os;] )42. mmm757- cały domek43. motonitwroc + śniadanie x244. niwy - chętnie pierdolnę się gdzieś na podłodze w jakimś domku hm ?45. molly - pokój w hotelu 2x śniadanie dla 1 os. ktualna lista:46. Przemek3578 + 2xśniadanie do łóżka :ph34r: i 100ml. albo lepiej 2 x 100ml. (domek 4osobowy)47. Peterek48. _Pablo_ + śniadanie49. wajzer50. Dudinozor51. MICI52. foresst + plecak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Liczysz, że coś wyrwiesz w sobotni wieczór? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 No ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 1,2.Ajrisz + Kivi + 2x śniadanie dla dwóch osób3.Yuby - pokoik w hotelu + śniadanie ( jogurt naturalny, 3 jajka na twardo, sok pomidorowy )4.Ryba jedna doba + sniadanie na sobotę6.Diabeł Piszczałka - 2x śniadanie7.barteck_street - śniadanie x28.czesiu240288 - śniadanie x29.przemek96 - śniadanie x210.Cosmoo +1 pokój w hoteliku x 2 śniadania ( woda don perinion, deska serów, sos cumberland, pieczywo pszenne i razowe, pasztet staropolski z grzybami i żurawiną,jajka faszerowane,szynka ze szparagami w glazurze i na deser, szarlotka w sosie waniliowym i kulką lodów)11.Pozytywnie Zakręcony Wariat12.szaki13. Grass + Azbest15. modek16. Greedo 2x śniadanie17,18 Hala + Szubert + 2x śniadanie dla dwóch osób19,20 Lefciu + Siouxie21. Adam22,23 Mag.Śl + Bosun( Szuberto,Mag zdeklarowała się,że nawet massage będzie,jeśli podasz kawę z rana...do łoża of course... ) - 2x 2 śniadania 24. Badger- wezmę aparat by znów uwiecznić skoki przez płoty, i zeby Klod miał po czym jechać wezmę tez plandekę 2 x śniadanie, nie wązne kto poda, byleby nie Klod25. Klodzio ....... pokoik w Hoteliku ..... może być z Yubym + 2 x sniadanie (Jogurt i owoce bo jestem na diecie) Bedzie skakanie, plandeki i chlanie:)26. Katsumoto - jezeli sie robota odpowiednio ulozy27. Olsen (zapewne wzorem lat ubiegłych pokój w pawilonie)28,29. Dominik Szymański ( pokój dwuosobowy w hotelu z soboty na niedzielę). Śniadanie x 2. 30,31 Volumax + kolegę z pracy zabiore nigdy latania nie odmawia czyli dwie osoby Śniadanie x232. Rumcajs 2x śniadanie33,34,35. PaulaS + Gula + KarolaS pokoj w hotelu x2 sniadania ( przyjazd w piątek ale w nocy)36,37. Belgu + 1 ---> 1 pokój w hotelu 2x śniadanie dla dwoch osób38. Saul 39. michal.051 + śniadanie w sensie na dwa dni40. RAFAL + 2x śniadanie41. gronka (jeśli odkopię swój motór. Jak jest gdzieś miejsce wśród znajomego tłumu to w domku, jak nie to pokój w hotelu 1 os;] )42. mmm757- cały domek43. motonitwroc + śniadanie x244. niwy - chętnie pierdolnę się gdzieś na podłodze w jakimś domku hm ?45. molly - pokój w hotelu 2x śniadanie dla 1 os. ktualna lista:46. Przemek3578 + 2xśniadanie do łóżka :ph34r: i 100ml. albo lepiej 2 x 100ml. (domek 4osobowy)47. Peterek48. _Pablo_ + śniadanie49. wajzer50. Dudinozor51. MICI52. foresst + plecak 53. Waldi + 1 śniadanie x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi