Sherman Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Panowie (i Panie rzecz jasna!), proszę o wsparcie psychiczne... właśnie rozmawiałem ze znajomym, który siedzi w tej chwili na torze w Poznaniu i śmiga Fiatem 126p w imprezie "Maluch Trophy". Dziś wykręcił czas 2:14... gwoli przypomnienia: maluch seryjnie ma 23 konie (słownie: dwadzieścia trzy), waży 600 kg i ma 4 biegi :blink: Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez Sherman Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Sherman jak chcesz to wpadaj do mnie zaraz będę śmigał Corvettą po Nordschleife w NFS Shifcie... Panie jake czasy bedą czaskane... Szkoda, że nie ma tam Poznania albo chociaz Radomia to by mozna technikę podciagnac :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 A to 2:14 to seryjnym maluchem? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Seryjnym nie, silnik A-grupa, około 50 kuni, skrzynia z krótką 3- i 4-, chyba zeszperowana, waga całego malara to 500 kg. Ale i tak jestem ciężko załamany... Jeszcze pytałem, gdzie hamuje i wychodzi, że prawie nigdzie, bo tylko przed Sławiniakiem, małą patelnią i pod mostkiem ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 No cóż samochód zawsze będzie lepszy w torowe klocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 W _UK. Tam VAT 0% ma kaski. To już z automatu 660 zl taniej. Poza tym w PL marze wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Kto chce potrenować wirtualnie w Poznaniu polecam tę grę. Prawdopodobnie jest to najbardziej realistyczna gra motocyklowa jaka pojawiła się na rynku. Twórcą tej gry chodziło o realizm w prowadzieniu motocykla i na tym się skupili, a nie o grafice. Tę grę tworzyli prawdziwi maniacy sportów motocyklowych. Ja wiem że prawdziwa jazda różni się od wirtualnej ale myślę że warto spróbować. Ja w krótce spróbuję bo obecnie nie mam za dużo czasu. Pozdrawiam i miłej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Rinas, wracając jeszcze do Twojego moto to kij z tego że ma 11 lat. Wiek tu nie ma nic do rzeczy, tylko podzespoły. Wystarczy zainwestować trochę w zawiechę i heble i myślę że można konkurować z nowszymi sprzętami jak równy z równym, a to mimo wszystko tańsze niż zmiana moto. A co do ustawek - ja tam namiary na dobrą i sprawdzoną ekipę mam, do tej pory nikt tu więcej nie chciał ruszyć dupy z tej lansowni, jaką jest Stolica, więc to się pewnie nie zmieni. C'est la vie ... Sikor, a ta ekipa ma charakter bardziej zamknięty czy bardziej otwarty :)? Pytam bo w przyszłym roku chciałbym się trochę zapoznać z Poznaniem i jeśli jest taka możliwość to chętnie bym się podłączył. Ja już od dawna chciałem zrobić to co Wy zrobiliście w tym sezonie ale kasa blokowała, a wszystko wskazuje na to że od przyszłego sezonu będzie lepiej. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wojtczak Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 A leci ktoś 17-tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wojtczak Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Naprawde nikt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ja bym się wybrał 17, ale z Wrocławia. Gdyby ktoś z Wrocka chciał, to niech da znać. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 10 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Wiesz co, ja myślałem o Slovakiaring pod koniec września... bo nie chcę katować tylko Poznania. Ale muszę zobaczyć jak będzie z kasą i pogodą :) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Dawaj na Poznań, na ostatni speed day ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wojtczak Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 My będziemy w mocnej grupie 3-ech moto :) 2x Daytona + Kawasuki zx-6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Limo, nie pękaj, damy radę :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi