michoa Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 plus wystające chłodnice ja tylko napisze z autopsji...moich jeszcze nie udało sie przedziurawić a powoli gubię rachube ile razy już leżałem, fakt że nigdy nie na asfalcie..... a co jest lepsze trudno powiedzieć, drz to takie przeciętne moto, niczym się wg mnie nie wyróżnia drz jest generalnie dosyć brzydki mnie sie wizualnie za bardzo nie podoba, fmx ma ciekawszą i agresywniejsza stylistykę to fakt...... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 a mi własnie wygląd drz się podoba SuMo zwłaszcza, fmx taki trochę przekombinowany jest, a xt 660 za duzy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 http://www.supermotojunkie.com/showthread.php?13447-lets-see-your-drz-pic-s-along-withlist-of-mods!&highlight=drz Macie, tylko zaopatrzcie sie w duza porcje lubrykantow, bo niektore sprzety sa nieziemsko wykurwiste - prosty jestem, lepszych slow nie znalazlem - wybaczcie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 (edytowane) IMO drz400sm jest wystarczajaco dobry, jak chcsz sie bawic w mody to tym bardziejale jezeli cie stac to polecam 690smc jako najlepszy kompromis pomiedzy uzytecznoscia na codzien a osiagami Edytowane 30 Maja 2011 przez pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekU Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 wiatm, osobiście nacodzień używam mz mastiff 660 supermoto, jestem zadowolony z tego motocykla choć waga trochę przeszkadza w terenie, w mieście radzi sobie bardzo sprawnie i żadne krawężniki, schodki i tego typu przeszkody nie stanowią przeszkody, mój egzemplarz nie posiada regulacji widelca, ale jest bardzo twardy, nawet za twardy. spalanie w granicach 6l, silnik z yamahy xtz 660 więc niezawodny i z częściami ok. miałem porównanie do huśky sm 610 i niestety osiągami odstaje, ale nie tak bardzo, sprzęt ogólnie godny polecenia, mało spotykany na naszych bezdrożach co ja uważam za plus, reakcje ludzi na nazwe mz - bezcenne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 każdemu, który myśli, że fmx jest lepszy od drz sm polecam przejechać się i tym i tym po jakimkolwiek torze kartingowymlekkie mody typu keihin fcr, wydech i ciut krótsze przełożenia dodają drz-cie naprawdę wigoru - dla początkującego to i tak nie do ogarnięcia Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 drz E z kołami SM i pozamiatanemnie się udało zejść na przełożeniach 15/44 i oponach szosowych do 4,5s mierzone gtechem, vmax ograniczony odcięciem + niska masa to się robiło wesoło Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 lekkie mody typu keihin fcr, wydech i ciut krótsze przełożenia dodają drz-cie naprawdę wigoru wydaje mi się że lepiej kupić E i przerabiać na SM podobne koszty a E ma jeszcze inne wałki rozrządu i inny CDI i mapę zapłonu.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł1990 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Witam Panowie !Jak w temacie , proszę o pomoc przy wyborze supermoto . Poszukuję czegoś do śmigania po miejskiej dżungli , jazda na gumie itp oraz do jazdy w lekkim terenie szurtowe drogi , wypady nad jezioro. Cena jaką mogę przeznaczyć to max 10 tys. Bardzo mi się podoba Suzuki drz 400 sm , ale boję sie czy nie bedzie za słaby , obecnie jeżdze na yz 450f . Czekam na wasze propozycję co polecacie ? Pozdrawiam. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Witam Panowie !Jak w temacie , proszę o pomoc przy wyborze supermoto . Poszukuję czegoś do śmigania po miejskiej dżungli , jazda na gumie itp oraz do jazdy w lekkim terenie szurtowe drogi , wypady nad jezioro. Cena jaką mogę przeznaczyć to max 10 tys. Bardzo mi się podoba Suzuki drz 400 sm , ale boję sie czy nie bedzie za słaby , obecnie jeżdze na yz 450f . Czekam na wasze propozycję co polecacie ? Pozdrawiam. ;)Miałem YZ450F i przy nim DRZ to słabizna, będziesz się nudził na tym. Kup 520 EXC i koła SM albo od razu szukaj z kołami. To jedyny słuszny wybór. Utrzymanie tańsze niż YZF więc tragedi nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 jeśli chcesz tym jeździć na co dzień, nie pchał bym się w sprzęty typowo wyczynowe, zwłaszcza w tej kwocie Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł1990 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 jeśli chcesz tym jeździć na co dzień, nie pchał bym się w sprzęty typowo wyczynowe, zwłaszcza w tej kwocie Tak chcę jeżdzic na codzień , co więć proponujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 XT 600? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 w tej kwocie właśnie drz, przy niedużym wkładzie można ją bezpiecznie "podrasować" - musisz poczytać - np. wymiana gaźnika już trochę dajea jeśli miałbyś parę klocków więcej to może lc4 690 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 xr 650r albo lc4 620 :D z polotem i względnie tanio w utrzymaniu xt 600 jest słabsza od drz400sm szczególnie 3tb a do tego cholernie ciężka.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi