Sikor Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Wykopałem z moich zakładek przeglądarki ciekawy film, jak w temacie Fajny materiał, interesujący jest tip nr 4 - tylny hamulec. Edytowane 20 Stycznia 2012 przez MSI Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 A kto to jest ten Rossi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Przewijało się pare razy, ale zajebisty filmik. Warto zerknąć raz na jakiś czas. Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 A kto to jest ten Rossi?? :banghead: :banghead: :banghead: THE DOCTOR :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Super filmiki i do tego mój IDOL! thx :biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Super filmiki i do tego mój IDOL! thx :flesje: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 A wiesz dlaczego mówią na niego "Doctor"? Najoględniej mówiąc, skutecznie "leczył" innych zawodników z chęci jechania przed nim :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Dobra żartowałem. Uwielbiam Go, jest niesamowity, jest moim idolem odkąd miałem 12 lat, zawsze chciałem być taki jak On. Ps. Nie wiedziałem, że otrzymanie dwóch minusów tak boli. Oddajcie mi dwa plusy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Film bardzo ciekawy pod względem merytorycznym, ale wykonanie trochę słabe Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 ...Fajny materiał, interesujący jest tip nr 4 - tylny hamulec. Sam korzystam w pracy ale łatwo się wyłożyć jeśli coś zaskoczy kierowcę a nie ma już miejsca. Jak ktoś chce to ćwiczyć to raczej brałbym słabą oponę na tył, później odzyskuje przyczepność i mniej bujnie motocyklem.Po za tym jak na 2008 rok i materiał z Rossim to słaba jakość wideo :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Fajnie by było mieć tylny hamulec tak opanowany żeby tylko spowalniać tylne koło względem przedniego. Mi się zawsze zablokuje i wtedy tył tańczy od lewej do prawej, ale też jest fajnie :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Korci mnie ten tylny hamulec. Może w tym sezonie spróbuję. Poszukam stosownego tematu na 4um. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Rossi to leszcz, zawszę go objeżdżam na xboxie. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Limo, może zmień klocki ? Z tego co pamiętam (albo wydaje mi się ^^ ) to organiczne gotują się wcześniej niż sintermetalowe. U mnie z tyłu zazwyczaj są FA197HH albo jak ostatnie dwie wymiany SFA197HH. HH to właśnie oznaczenie pomarańczowych klocków. Ewentualnie załóż piszczące opony, są takie mieszanki które piszczą na zablokowanym kole. Z taką gumą będziesz mógł usłyszeć kiedy tył obraca się wolniej niż przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 No dobra, prawda jest taka że specjalnie blokuję tył jak dojeżdżam do skrzyżowań :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi