emil1005 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Dzieki za rady, postanowilem kupic Bandita.Jak kupisz bandita zamiast zr7 to zrobisz duzy blad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noleg Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Jak kupisz bandita zamiast zr7 to zrobisz duzy blad.czysto teoretycznie, bo nie zamieniłbym i jeszcze długo nie zamienię ZR7 na inny, dlaczego kupno Bandita byłoby błędem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Tak tez mnie to zaciekawilo, specjalnie w ustach 19 latka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Jak kupisz bandita zamiast zr7 to zrobisz duzy blad. Kup Bandziora :lalag: Poszukaj może któs z forum, ma cos fajnego do sprzedania.Link wrzuciłem we wczesnijeszym poscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 a moze VFR 750 , ostatnie 750 na gaznikach kupisz za 6 tys w bdb stanie - silniki nie do zajechania , tak jak reszta motocykla zreszta :) , motocykl dosc duzy i wygodny ( aczkolwiek do miasta lepiej bandit bedzie pasowal) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emdżej Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zr może być dla Ciebie małe (gabarytowo) - moto jest mniejsze od bandita.Zr 7 spalanie 4.3 l? Toż tyle gs 500 pali. No chyba, że ktoś jedzie cały czas 80 w trasie to może, może spali 4.3. Nie zmienia to fakt, że fajny ciekawy sprzęt i bardzo trwały. Poszukaj GSX 750 Inazuma (goły brat jajka) - świetny sprzęt - olejak nie do zabicia, piękna klasyczna linia. I jest większy od bandita. Większy silnik zapewnia znacznie lepszą elastyczność, motocykl nietuzinkowy. Chociaż tutaj raczej szykować by trzeba ok 7 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafik Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 (edytowane) Nigdy nie kupił bym "jajka" po 98...te pierwsze powietrzaki są nie do zajechania,a później...tragedia.Szukaj Fazera,jeśli trafisz,to będziesz miał kupę radochy.....Dlaczego twierdzisz ze jajko po 98 to tragedia?Mialem takiego sprzeta z 2003roku tego po lifcie,wygląd rzecz gustu.Przejeździłem nim piec sezonów bezawaryjnie wiec w czym problem.Wymieniałem w nim tylko olej i opony.Motocykl wygodny ,dość dynamiczny,średnie spalanie około 6litrow.Złego słowa nie mogę na niego powiedzieć.Przed kupnem przymierzałem się do sv650,ale wydawał mi się mniejszy i nie podobała mi się praca widlastego silnika. Edytowane 22 Stycznia 2012 przez Fafik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWolf Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 ...no temat nie łatwy sam mam 197 i 115kg , osobiście pomykam BMW k75 ale z twoim doświadczeniem to wpierw popatrzałbym na motocykle lekkie ... ponadto twoje gabaryty oraz kwota jaką dysponujesz moim zdaniem predysponuje cie do Yamaha TDM , Honda Transalp, Suzuki Firewind, ... to tak na wstępnie faworytem jest tutaj TDM ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Myślęze Inazuma 750 będzie bardzo dobrym pomysłem . Rozmiary i moc w sam raz , a do tego rzadki model ..Tutaj za 6,5 do negocjaji http://otomoto.pl/suzuki-gsx-1200-inazuma-M3005228.html (nie znam moto ani goscia ) Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Myślęze Inazuma 750 będzie bardzo dobrym pomysłem . Rozmiary i moc w sam raz , a do tego rzadki model ..Tutaj za 6,5 do negocjaji http://otomoto.pl/su...a-M3005228.html (nie znam moto ani goscia ) Tyle że to 1200 a nie 750 :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 :blink: Faktycznie . 1200 będzie za ciężki do ogarnięcia no i siorbie niemiłosiernie , Jakoś dziwnie jeździło mi sie na Inazumie 1200 , taki kloc niezbyt poręczny. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 :blink: Faktycznie .1200 będzie za ciężki do ogarnięcia no i siorbie niemiłosiernie , Jakoś dziwnie jeździło mi sie na Inazumie 1200 , taki kloc niezbyt poręczny. Zupelnie jak B12 :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoker Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Przy takim wzroście i wadze brałbym TDM. Pierwsze wersje z tego co pamiętam miały piece od XTZ 750 a te nowsze chyba od TRX-a 850. Silniki nie do zabicia. Tylko paliwożerne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi