KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Mój dostał ostatnio wkład K&N (filtr powietrza) i tzw. "bezdech" zlikwidowany ......... no a wziął się z tego że Kivus tak się postarał że od 2000 rpm mam prawie 480 nM :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 To spartolił, powinien ograniczyć niuty z dołu, elementarna wiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 No panwy pewnie wołają litości :biggrin: Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 To spartolił, powinien ograniczyć niuty z dołu, elementarna wiedza. Spokojnie, nie bój dupy kwasny bąku ;) sprawa jest rozwojowa, walczył z kompem który jeszcze nie został złamany no i jeszcze kilka rzeczy mamy zrobić ........ więc na spokojnie wszystko się poprawi ale aktualnie jest czad :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Klaudiusz idolem młodzieży wiejskiej zostaniesz, złoty na żelazny deszczyk zamieniasz. Kolega entuzjastycznie w aucie z dużą literką B na masce podniósł na 900nm przy 1800, dostał ostrzeżenie od półośki. Dobrze, że masz bieda wersję pędzoną tylko na dwa kółka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Sie gra sie ma, trzeba z głową, inaczej można pare rzeczy ukręcić :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 no w benzynie tak nisko robić moment trochę porażka, to następnym gratem do tuningu pompa oleju :D Kolega entuzjastycznie w aucie z dużą literką B na masce podniósł na 900nm przy 1800, dostał ostrzeżenie od półośki. jest ryzyko jest zabawa , jak się mota to chyba nie po to żeby było żywotne ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Sa pewnie granice, jezeli przekroczysz bez konkretnego tuningu to niestety.......ZONK Dla uściślenia, bo może wkardł się błąd 476 Nm mam przy 4000-4200 rpm Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 VW Polo 2 1.4D 48KM :D Polecialem 160km/h na autostradzie. Ale nie polecam...straszne przezycie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 A tam, Ja kiedys Maruti Suzuki poleciałem licznikowe 140km/h po ciemku na autobahnie........to jest czad:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Polonezem 1,4 200 licznikowe to też był czad. Jak wrzuciłem na luz, to do 150 zwolnił jak ze spadochronem na dosłownie stu metrach :biggrin: Trapez to nie jest zbyt aerodynamiczny kształt :) Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Matizem na gierkówce 160. cała buda sie telepała, w środku huk jak by f16 leciał nad uchem. Śmierć w oczach.... Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ta prędkość najbardziej mnie przeraziła, jak demonstrowałem koledze moc-potęgę białego "Borewicza" w wieku prawie pełnoletnim. Poleciał 160, ale opony były tak zniekształcone, że odchylenia średnicy sięgały 5cm. :) Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Phie... traktor z ogonem... na ogonie qń ;) i 165 wedle janosika ;)... zegar 180 prawie pokazywał... zero stresu :)..W ogóle jakieś cienkie to polo że tak słabo pojechało :P,, jak umie 1.4 hdi z 55 koni wykrzesał tyle ;). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ja to nie mogę zrozumieć że na ludziach którzy zapie**alają na motocyklach samochód robi jakie kol wiek wrażenie.Siedzi człowiek wygodnie, nic nie wieje, nie trzeba się gibać z boku na bok po siodle żeby wejść w zakręt i się nie wyj**ać, no ile bym nie darł tą puszką, nawet 160 matizem to jakoś biorę to na miękko i mam dużo mniejsze lęki niż jak jadę motocyklem z podobną prędkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi