Piotr Dudek Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 ta skrzynia też jest gówno warta a właściwie ok. 5 zetaChcesz wymieniać uszkodzoną skrzynię na mniej uszkodzoną?szukaj dalej bo masz spoeo czasu ale nie karm Trola kwotą 530 zeta Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ciekawe, ile w ASO kosztowałyby koła uszkodzone w skrzyni autora? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 4 koła zębate ok.2000 zł ale wypada zapytać bo może być wiele taniejW stanach ok.300$ Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robs10 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zapytam możliwe że lepiej bedzie kupić sprawny silnik a ten na częsci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Szukaj dobrej skrzyni nie ograniczajac sie do Polski ( Niemcy, Anglia, Holandia ) nie chce mi sie wierzyc ze nie znajdziesz natchmiast kilku idealnych ze sprzetow ppowypadkowych. Taki pitting zebow to znak ze zmiany oleju nie byly regularne, szukaj na Ebay w tamtych krajach i niech ci przysla.Kupujac uzywany silnik dodatkowo ryzykujesz zakupem gorszego pieca niz twoj.A jak twoje panewki, wrzuc zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 100-160 euro za koło nowe. Ceny skrzyń uzywanych 500- 800zl. zdaża się że ktoś sprzeda koła na sztuki, wtedy pracujące parami najlepiej. Na sztuki troche drozej wychodzi ja dałem po 100zl za koło 4 szt-400zł. Fajne ceny widziałem na ebay.com ze stanów, tylko nie wiem jak z wysyłką cłem itp. Ale używki mają za grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 google szuka w 2 sekundy: https://www.google.com/search?q=op%C5%82aty+celne&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 niby tak ale wolałbym zdanie kogoś kto już zamawiał żeby polecił sposób przesyłki i różne kruczki opowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robs10 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Tak wyglądają panewki Patrzyłem na ebay amerykański są jakieś dwie skrzynie ale słabe zdjęcia i nie wiadomo jak z wysyłką Trochę czasu jeszcze mam więc może się pojawi jakaś skrzynia na allegro,mam jeszcze parę części do kupienia,nie drogo za to moto zapłaciłem wiec trzeba go trochę odpicować,może panowie wiecie gdzie można tanio pomalować włącznie z felgami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Wał i panewki (przynajmniej wyglądają) ok, ale niech potwierdzą to lub nie, bardziej doświadczeni mechanicy z naszego forum. Edytowane 26 Stycznia 2012 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 nie wyglądają na przegrzane, ale luzu na zdjęciu nie sprawdzisz. Są do tego celu wzorniki które sciskasz panewką z wałem, rozkręcasz mierzysz spłaszczone i określasz luz, lub pomiar czopów mikrometrem ale patrząc na ślady współpracy nie wygląda źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KARDAN-IN Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Powierzchnie panewek i czopów wału, wygladają na ładnie zachowane według mnie. Potraktuj je moly paste przy montażu silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 panewki główne nic Ci nie powiedzą o stanie silnika, liczą się panewki korbowe, to one przenoszą całą moc,a przy tym pracują w mniejszym ciśnieniu niż główne. Chcesz poznać kondycję silnika- odkręć stopki. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 nie wyglądają na przegrzane, ale luzu na zdjęciu nie sprawdzisz. Są do tego celu wzorniki które sciskasz panewką z wałem, rozkręcasz mierzysz spłaszczone i określasz luz, lub pomiar czopów mikrometrem ale patrząc na ślady współpracy nie wygląda źle Mowa o plastigauge Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Mowa o plastigaugejak zwał tak zwał:-) ale dzieki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi