OloXJ Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Szanowni użytkownicy XJ-otek, miałem dziś przyjemność (wątpliwą) być na wystawie Motocykli i skuterów w Warszawie, impreza może niezbyt ciekawa ale (i to duże) Yamaha zaprezentowała nową XJ6 w wwersjach N i S. Motocykl naprawdę ładny ergonomia na wysokim poziomie no i ten bardzo nowatorsko aczkolwiek pięknie wyprowadzony wydech zaraz za wachaczem na prawą stronę :D. Smutną wiadomością jest to że motocykl na ten rok nie będzie dostępny z ABS-em, ale mimo wszystko jest śliczny :D :D POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ja mam gmole jeszcze inne niz przedstawione (widoczne sa na zdjeciu w avatarze lub w konkursie na motocykl stycznia). Nie chronia czachy w wersji S - przy szlifie poszedl kierunkowskaz i przytarla sie czacha (co prawda przy szybkosci < 70 km/h). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frem Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 To jest jakiś sposób zabiezpieczający czache przed szlifem i połamaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 zdjąć/ nie upadać a tak poważnie to musisz pomyśleć nad jakimiś dużymi gmolami takimi jak np w Kawasaki Z1000 Police czy też jakiś większy brat gmoli z Jawy ts 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frem Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 A wiesz, że myslałem nad "zdjeciem", ale przerobienie S na naked to droga impreza :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 A wiesz, że myslałem nad "zdjeciem", ale przerobienie S na naked to droga impreza :( Czy ja wiem? http://img132.imageshack.us/my.php?image=g...9500x500zk8.jpg http://img228.imageshack.us/my.php?image=g...8500x500me3.jpg :icon_twisted: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frem Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 to akurat jest brzydactwo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Nie znasz sie :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 a czy ktoś z was wie gdzie można dostać czachę do XJ900 taką samą jakie są w wersji policyjnej? Strasznie mi się podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcziom Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 a czy ktoś z was wie gdzie można dostać czachę do XJ900 taką samą jakie są w wersji policyjnej? Strasznie mi się podoba.... allegro.pl :bigrazz: 15 marca na Służewcu (przy ul. Puławskiej) będzie warszawski moto bazar, jest tam w czym przebierać więc tam może znajdziesz tak ową owiewkę. Pzdr. :crossy: Cytuj http://bikepics.com/members/fcziom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malina1504 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Jeżeli chodzi o gmole to szczerze polecam zrobienie sobie ich na zamówienie:)Oczywiście u kogoś kto się na tym zna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcziom Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 mam do was pytanie :bigrazz: jaki poziom oleju utrzymujecie w xj? Wiadomo że całe okienko to max a puste to min, więc czy najlepszym rozwiązaniem jest trzymać poziom oleju w połowie okienka czy np w 3/4 okienka? Cytuj http://bikepics.com/members/fcziom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Ja trzymam 5/8 :D lepiej więcej niż mniej, bo w okolicach miedzy pół a minimum potrafi się czerwona lampka zaświecić a mnie to osobiście boli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Jak wlejesz do pełna to Ci wyrzyga na filtr powietrza. Ja mam trochu więcej niż 3/4 Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 11/16 i pół Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi