pack84 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 na szczescie zadnych innych uszkodzen. dokładnie to sie stało - za dużo gazu, za duża waga w porównaniu do skutera i rów hehe:] do tego doszła śliska od lodu i śniegu droga no i gotowe. na razie skleiłem kierunek i lusterko. kurcze ta pogoda mogłaby się już jakaś rozsądna zrobić - wystarczy mi 10 stopni w dzien i powyzej zera w nocy ze wzgledu na problem z odpalaniem przy zerze :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Pack, szkoda ze nie zrobiles sobie takich swiatel :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=LjfP0zc3hoo Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 No, panowie, śniegi schodzą, ma być ciepło, ,to zaczniemy chyba grzać sprzęty.Od jutra zaczyna się wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Pack, szkoda ze nie zrobiles sobie takich swiatel :wink:http://www.youtube.com/watch?v=LjfP0zc3hoo Nigdy bym tak nie zrobił mojej XJ-tce :banghead: Panowei zerknijcie na mojego posta w mechanice!!Może jakies porady :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Lolo to zobacz co gosc tu robi .../. (zimny silnik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Lolo to zobacz co gosc tu robi .../. (zimny silnik) Kurna ja to nie przekrecam 3 tys jak jest zimna :clap: Potem będzie..Sprzet nie katowany , uzywany turystycznie.. :) :biggrin: cena do nego. Nie wymaga wkładu finansowego...poza : wypalone gniazda zaworów, wytarte wałki , zatarte panewki :notworthy: Reszta super stan!! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 nie no street jak sie patrzy hehe:)na razie pozostane przy jednej lampie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 No, panowie, śniegi schodzą, ma być ciepło, ,to zaczniemy chyba grzać sprzęty.Od jutra zaczyna się wiosna.Trzymam cie za slowo Grizzli :bigrazz:. A jak nie to jade do Poznania go zaorac :wink: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Byliscie na Moto Bike Show?Ja osobiscie sie tam zjawilem i pare fajnych nowych moto mozna bylo zobaczc, dotknac no i dosiasc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Mnie juz przestaly jarac motory na ktore mnie nie stac :). No i co, miala byc wiosna, a tu snieg pada :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 No, panowie, śniegi schodzą, ma być ciepło, ,to zaczniemy chyba grzać sprzęty.Od jutra zaczyna się wiosna. No grizzli, moto fajnie zrobione... pogratulowac!A snieg wrecz przeciwnie zaczyna sypac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter74 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) A u nas świeci słoneczko. Temperatura na zewnątrz +10.W dolnośląskim widać już dzisiaj wiosnę. Oby już tak zostało. Edytowane 26 Lutego 2007 przez piter74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 A u nas świeci słoneczko. Temperatura na zewnątrz +10.W dolnośląskim widać już dzisiaj wiosnę. Oby już tak zostało. A Wawa i Radom pod bialym puchem :icon_mrgreen: Tylko Ci pozazdrościc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 tak sie zastanawiam czy yamahy Xj 650/750/900 mają taką samą ramę jak nasze Xj600...? wydaje mi się ze to to samo. wg mnie sa ramie mocowania do podwójnych amortyzatorów tylnich - pozostałość po starszych Xj. nie pytajcie dlaczego o to pytam, dd tak poprostu sie zainteresowałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Dziś w Poznaniu było +10, śnieg stopniał w ciągu jednego dnia i w powietrzu czuć było wiosnę. Synoptycy mówią, że to były ostatnie podrygi zimy. W każdym razie ja zaczynam sezon, czego i Wam życzę. Amen. :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi