Mazzzi Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 powiedzcie mi jaki jest wymiar gwinty swiecy w xj600 tej sprzed 92 jak i po 92. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udalo mi sie znalezc jednego z nich. Jego nick z Allegro to motoport. Najlepiej napisac na maila czego potrzebujesz i on napisze czy ma i za ile, a jak nie ma to pewnie sprowadzi.pozdroA ten drugi ma nick motoopony :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psa5 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 :biggrin: :offtopic: witam wszystkich sprzedam diversion 600 94r stan igła tel 502-593-533. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 :banghead: :biggrin: witam wszystkich sprzedam diversion 600 94r stan igła tel 502-593-533. nie boisz sie, ze Cie zlinczuja za to?? :crossy: PM poszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 ja moge polecic:http://www.yamahaxj.pl/news.phpmam nadzieje ze nic mi sie nie oberwie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Czesc Manka :biggrin:. Milo Cie tu widziec Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Jezdzicie co? ja wczoraj po 25 kilometrze odpuscilem bo zaczal sypać snieg:| dzis tez nie mogłem trafic w pogode... wazne ze sprzecik hula ino bucy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Jezdzicie co? ja wczoraj po 25 kilometrze odpuscilem bo zaczal sypać snieg:| dzis tez nie mogłem trafic w pogode... wazne ze sprzecik hula ino bucy:Dheyahmoja lampa jednak malutka 14cm ;) a na zdjeciach wygladala na wiecej, a ze smigasz to zazdroszcze... w XJ 86r to juz sa bezdetkowe opony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 A nie sa od poczatku produkcji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 ja przerobiłem juz motocykl - zalozona lampa od MZ na zarowke H4, jakos 20cm srednicy - wyglada ładnie chociaz by sie przydala szybka typu puig - na razie mnie nie stać. tak czy siak wygląda niezle. wie ktoś jak zgrać zdjecia z telefonu na kompa? ale nie przez kabel tylko jakos mms'em na stronke a pozniej normalnie plik sciagnąć. nie mam niestety aktualnie kabla a jedyne zdjecia jakie mam to w telefonie. chcialem sie pochwalić 2 dniową pracą nad zainstalowaniem tej lampy - musiałem dorabiać płaskowniki z blachy oraz przerabiać mocowanie bo lampa od Mz jest na dolne mocowania. opony bezdetkowe wg mnie sa chyba od poczatku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 heyah w XJ 86r to juz sa bezdetkowe opony?Ja mam w '85 bezdętkowe, więc napewno są od początku produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) http://img131.imageshack.us/img131/4079/xjjjwt3.jpg mniej wiecej tak wygląda sprzet po przeróbce - jak zrobie więcej fotek normalnym aparatem to zapodam. mam takie pytanko - w czasie jazdy kiedy obroty podczas przyspieszania wychodzą w okolice 8tyś to słychać u Was z okolic silnika jakby głosniejszy szum czy niby tarcie przypominające prace łańcucha rozrzadu? Juz dawno takie coś u siebie słyszałem, przed remontem i ostatnio jak jeździłem też. albo jeszcze taki dzwięk jakby na jałowym dodać gazu i proporcjonalnie do obrotów słychać było prace rozrzadu, taki szelest w trakcie wychozenia i schodzenia z obrotów. wie ktoś może w jaki sposób dorobić tulejki nad sprezyny amortyzatorów zeby zwiekszyć ich napięcie pierwotne. chciałem zając sie tym w nastepnej kolejności ale nie wiem od czego zacząć...pozdro Edytowane 8 Lutego 2007 przez pack84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) Mozesz kupic rurke pcv z gruba scianka i da rade. Duzy wybor srednic i latwosc wykoniania. U mnie nie slychac zadnych szelestow. Wresz przeciwnie silnika zaczyna fajnie buczec i nie slychac dzwieku wodospadu jak na biegu jalowym. Edytowane 8 Lutego 2007 przez bekriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Witam.Przymierzam się do zakupu XJ-ki 600.Motocykl ma wartości na liczniku kilometrów i prędkości podane w milach. Co to za wersja może być ? USA czy może jeszcze jakaś inna? Jesli to faktycznie wersja z USA to czym ona się różni od normalnej?Warto się w coś takiego pakować?Cena jest bardzo atrakcyjna.Oględziny zrobie z mechanikiem ( z forum :)) więc temat stanu technicznego pomińmy. Podstawowe pytanie - Czym się różni wersja USA od zwykłej? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) Napisales xj 600 wiec rozumie ze nie chodzi o diversion. Xj600 w wersji usa to fj 600. Wlasciwie niczym sie nie rozni poza opona 120 a nie 110 z tylu. Chociaz w serwisowce mam ze rozrzad jest ja w fz 600 ale gazniki jak w xj 600. Mozlie ze ma wiecej mocy od xj 600. Produkowane w 84 i85 roku. Edytowane 10 Lutego 2007 przez bekriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi