mip44 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 eee czy ja Was skądś nie znam?? G3d i Leon84 o i jest ten jeszcze spamer eMcio wy FuY-e jedne. Niezły staż macie tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Np. jakie to zmiany?zobacz tutajYamaha XJ600S Diversion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 eee czy ja Was skądś nie znam?? Nie mam pojęcia . Ja Ciebie Mip jakoś nie kojarzę :crossy: Co to znaczy Fuy-e? :crossy: A ten LimoEmcio to jakis straszny spamer/emigrant :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Jaki eMcio :crossy: :biggrin: :crossy: Nie znam takiego Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_XJ Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Nie mam pojęcia . Ja Ciebie Mip jakoś nie kojarzę :lapad: Co to znaczy Fuy-e? :bigrazz: A ten LimoEmcio to jakis straszny spamer/emigrant :bigrazz: no tak - permanentny dualizm osobowości . . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Pawel_XJ, hmmmm, skądś znam to lico hehe, tylko skąd, hmmm?!?!?! Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mip44 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Wracać do bazy Kałmuki!!! Hehehe Jaki ten internet jest mały :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 no panowie, w Radomiu wczoraj parenascie maszyn na WOSP sie pojawilotzn ze chyba wiosna tuz tuz... i mysle ze czas zaczac budzic powoli maszynki (nareszcie!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristekk Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Mam do Was pytanko. Co prawda dziwna pora na takie pytanie, ale że wiosna tuż tuż, więc szykują się regulacje itp. Co zrobić żeby moja XJ paliła mniej? A raczej co może być przyczyną dużego spalania. Po regulacjach paliła w mieście około 6.5, a i w trasie nie chciała specjalnie zejść poniżej 6. Aha, no i przy 140km/h zaczyna się męczyć. Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Podstawa to tak jak pisałeś regulacja + filtr powietrza nowy + sprawdzenie czy się wszystko bez oporów toczy + sprawdz stan świec + jeżeli tankujesz ciągle na tej samej stacji to może warto rozważyć zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristekk Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 To był mój pierwszy sezon, więc były nowe świece, filtry, olej, porobione regulacje... Nie wiem co to może być. Może po prostu taki egzemplarz, chociaż sam w to nie wierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Mistrzowie, Pytanie dot. lancucha z zakuwka... Samemu mozna zakuc lancuch czy wymaga to bardziej specjalistycznych narzedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Mistrzowie, Pytanie dot. lancucha z zakuwka... Samemu mozna zakuc lancuch czy wymaga to bardziej specjalistycznych narzedzi?Kwestia kupienia/pozyczenia zakuwarki. Ewentualnie mlotek i punktak Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ewentualnie mlotek i punktak Tylko uwaga na o-ringi co by ich nie rozgnieść na placek.. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) Tylko uwaga na o-ringi co by ich nie rozgnieść na placek.. :clap:Bo do moto to trzeba podchodzic z wyczuciem, Leonie, z wyczuciem :icon_eek: Edytowane 19 Stycznia 2008 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi