gargamel Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Ogromna strata dla wyścigów motocyklowych. Marco miał predyspozycje do zdobycia mistrzostwa MotoGP w przyszłości. Wielka tragedia i szkoda. RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Potworne zdjęcie. Brak słów :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 R.I.P To jest po prostu katastrofa, jakiego trzeba mieć pecha, żeby kask ściągnęło z głowy... Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLA42 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Brak słów .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 W zeszlym roku Shoya, w tym Marco... eh :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Tutaj jest trochę oficjalnych informacji:http://www.motogen.pl/sport/motogp/dyrekcja-wyscigu-w-malezji-informuje-o-przyczynie-smierci-simoncelliego,art520.html Wielka strata i tragedia. Był to świetny zawodnik i bardzo wyjątkowa postać. Ciężko to przyjąć do wiadomości. Wypadek paskudny, brak słów... Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandrzej_1400 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QkbXjqbAkYY&feature=player_embedded Cytuj Moje zabawki:NEO; Intruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Października 2011 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Jaka to musi też być tragedia dla Colina i Vale... przecież de facto... masakra, mi odechciałoby się jeździć... Ja wiem, że to jest sport, ale nie chciałbym być na ich miejscu teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qunio Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Każdy ma świadomość, że się to może zdarzyć, ale jak się już zdarzy jakoś tak dziwnie jest. Niech spoczywa w pokoju! Cytuj SportJazda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) Ja jestem w szoku jak Edwards zaciesnil zakret :icon_eek: Motocykl prawie lezal. Za to Rossi chyba do ostatniego momentu nie byl swiadom, co sie wydarzy. Wyglada jak by najpierw uciekal przed Edwardsem, ktory mu wszystko zaslanial. Edytowane 24 Października 2011 przez vespa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Wszystko jest dobrze, dopoki nie stanie sie tragedia. [*] Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Ogromna tragedia, dzisiejsze scigacze to juz nie motocykle, tylko pociski... Powinni zblokować troche te moce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Co ma moc do tego wypadku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 a nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 a nie ma ?No racja, przecież przejechanie po głowie i uderzenie przodem w tułów przy 50 km/h skończyłoby się siniakiem... Trochę wyobraźni proszę. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi