Greedo Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 ...kupiłem skuter. Na prawdę. Skutery są fajne :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 ...kupiłem skuter. Na prawdę. Skutery są fajne :D Pomyliłeś forum?:icon_biggrin: albo coś paliłeś? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 5 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Na prawdę, polubiłem mój nowy skuter. Wiesz ile się tam browarów mieści? Do tesco sobie będę cruisował :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Urrwa....skuter.... A wiesz ile browarów mieści się w kufrach Electry? Do górnego wchodzą 2 zgrzewy puszkowego i do bocznych kufrów po jednej do każdego. :flesje: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Ale chiński ? 50 ccm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Greedo będziesz jeździł na sedesie??A spróbuj się teraz śmiać z mojej armatury!!! urva Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 5 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Chiński, ale raczej najlepszej chińskiej marki, Keewaya Hurricana. Co ja będę pisał, opłacało się jak cholera bo za półdarmo ;) Badger, nadal uważam że wyprzedzę Cię tym skuterem na trasie :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Ogarnij się. Prawidłowa forma to "naprawdę".A skutera gratuluję. Rozumiem, że to zapasy na zimę? ps. Keeway Hurricane to jedna z większych skif. Osobiście wolałbym chyba cokolwiek sprzedawane przez Motobi. Wbrew pozorom Chińczyk Chińczykowi nierówny. Ale i tak gratuluję :] Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Do tesco sobie będę cruisował :D Bluznisz synu, bluznisz :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 ...kupiłem skuter. Na prawdę. Skutery są fajne :D co ty jarasz że takie rzeczy piszesz - ale skoro jesteś szczęśliwy ... gratuluje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) Witaj w klubie :icon_mrgreen: . Nie wiem czy czytałeś ale ja kupiłem dwa chińskie kible w wakacje i jest super. Jednego 150 a drugiego 49. Dzisiaj jak zalałem 102 oktanowej wachy to 49 zwiększył speeda o 20km/h.A jak śmigasz w klapkach (trampkach) i krótkich spodenkach to nikt nie gnije a nawet nie zwraca uwagi :icon_razz: Edytowane 6 Października 2011 przez _Monter_ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Nie słuchaj zazdrośników. Na wiosnę dołączę do ciebie i razem będziemy palić gumę na światłach. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 co ty jarasz że takie rzeczy piszesz - ale skoro jesteś szczęśliwy ... gratuluje :) Przynajmniej to nie czoper :D jestem szczęśliwy bo to tani i łatwy pojaździk do podjechania do sklepu. Zresztą ja nie mam kompleksów, będę jeździł i skuterem :D Nie słuchaj zazdrośników. Na wiosnę dołączę do ciebie i razem będziemy palić gumę na światłach. Nie słucham, oni mają czopery więc co mogą wiedzieć o jeździe... :bigrazz: szaki, pojeździsz ze mną skuterem? :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Zresztą ja nie mam kompleksów, będę jeździł i skuterem Jak się ze mnie ktoś śmieje, to odpowiadam, że mam na tyle duże jaja, że mogę sobie na to pozwolić, bez uszczrbku na męskiej dumie :bigrazz: Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba87 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 no to w przypadku awarii możesz zawsze zrobić nowy tłok z puszki od piwa :D :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi