piórko Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Grubo... Nic się im nie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Kierownikom nie. Motocykle też nie mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 ale ten gość z tyłu to był jakiś zły na tego z przodu? :) bo wygląda to co najmniej jakby wpierdzielił się w niego z premedytacją :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldivv Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Szkoda, że nie ma 2"klatek" wcześniej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Waldi, wygląda trochę jak Twój. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 A da się to jakoś zwolnić? Tak żeby klatka po klatce. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldivv Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Waldi, wygląda trochę jak Twój.Powiem więcej, to nawet ja kierowałem. Sytuacja wyglądała tak, że jechaliśmy w 3, Rafał, Gracek i ja. Z Rafałem szlifowaliśmy technikę, Gracek chciał ponakurwiać raczej, chciał na tym winklu wyprzedzić Rafała, ale za bardzo zbliżył się do tarki i wjechał na nią w złożeniu. Rzuciło tyłem w prawo, jak to zobaczyłem to chciałem uciekać w prawo, wyprostowałem i hebel, ale jego, wypadkowa wywaliła przede mnie (zakładałem, że przesunie go bardziej do przodu a nie centralnie w prawo). Wszystko działo się baaardzo szybko, nie było czasu na zastanawianie się, jedynie na natychmiastowe działanie. Nie wiem czy dobrze zrobiłem, czy źle. Zastanawiam się czy gdybym kontynuował zbieranie winka, to czy nie przejechałbym przed nim, no ale wtedy miałbym zresztą większą prędkość i pewnie też wjechałbym w niego. Dobrze, ze nikomu nic się nie stało. W motku zgiąłem felgę, przecieło mi nową oponę, półki pokrzywiło, no i nie wiadomo jeszcze co z lagami. Zawiozłem cały przód na sprawdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldivv Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Posklejałem kilka filmików w całość, dodałem nutkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Wybiera się ktoś z Warszawy w sobotę? Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Leci ktoś w niedziele na tor z Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Ja się zastanawiam, ale powiedz coś więcej, ile wjazd, ile osób może tam być, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 tutaj wszystko jesthttp://www.moto-sekcja.pl/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Dzięki za info. Ale chyba sobie odpuszczę, bo pogoda jest niepewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jutro ma byc ok.Rano wstanę i zdecyduje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jest ktoś chętny na sobotę na Lublin? Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi