a_rtu_r Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Właśnie o to mi chodziło:) Chciałem wiedzieć co i jak. Także dzięki za informację:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Z czasem inne biegi przestaną działać, ale nie powinno mieć to wpływu na resztę silnika, chyba że skrzynia się całkowicie zablokuje podczas jazdy.A bardzo możliwe że się zablokuje,a jeśli coś takiego się stanie to zrobi booom i silnik pojdzie na przetop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Szarowski Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 ciekawe ile czasu taki klient co chce wcisnac silnik z padnieta dwojka sam najezdzil redukujac 1-3 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 ciekawe ile czasu taki klient co chce wcisnac silnik z padnieta dwojka sam najezdzil redukujac 1-3 :) Z tego co mówił to kilka miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Szarowski Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 slabo szukasz, google i spisujsz rozne frazy "sprzedam silnik fzr" , "sprzedam motocylk na czesci" " fzr po rozbiciu: itd, po paru minutach masz z 15 ogloszen z czego szukasz ta najbardziej odpowiadajaca, jaki typ silnika jest potrzebny Ci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Silnik ma oznaczenie 2LE:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravlos Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 z tego co wiem to można jeździć z padniętą 2 dosyć długo a co do samego silnika to jest na prawdę mocny i daje frajdę z jazdy sam miałem takie moto kupić i dodam że jeździłem takim co do silnika same pozytywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 No pewnie można:) Ale wolałbym ją wymienić i nie bać się, że coś mi znowu się rozwali i będe musiał pchać motor:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravlos Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 z 1 przełączasz na 3 i jedziesz dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kysa275 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Albo zablokuje koło na zakręcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravlos Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 kysa275 , YUBY nic nie zablokuje nie róbcie wsi z postu a tak w ogóle znacie się na mechanice ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravlos Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Ogólnie nie popieram ale da radę się obejść bez 2 biegu przy tej mocy silnika to tylko i wyłącznie wybór właściciela moto .A straszenie o zblokowaniu kół jest nie na miejscu z całym szacunkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Nie kłóćmy się o to:)Wiadomo nie można jeździć na 2 biegu, może się to źle skończyć:)Ale jak się nie ma innego wyjścia, to cóż zrobić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 To nie straszenie to fakty które sie zdażały kiedy pękł w koncu wodzik RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravlos Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 (edytowane) no tak ,wodzik odpowiada za przełączanie biegów Edytowane 19 Lutego 2012 przez ravlos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi