derbixxx Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Cześć, coraz więcej w prasie się reklamuje Intermotors Outlet. chciałem się dowiedzieć od Was czy może ktoś z Was już tam był i może ocenić czy warto? Ceny są przystępne, "outletowe" czy po prostu stara kolekcja z wcale nie fajnymi cenami? Pozdrawiam Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 a gdzie to w ogole jest?Ja nawet o czymś takim nie słyszałem :ohmy: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki69 Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 (edytowane) http://www.intermotors.pl/#/ajax_str.php?id=48&news=7891&msg=Inter Edytowane 5 Maja 2011 przez luki69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Ooo jak miło.Trzeba się będzie wybrać :cool: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duddits Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Ooo jak miło.Trzeba się będzie wybrać :cool: Znajomy z pracy był i mówił, że lipa okrutna, ale chętnie poznam inne opinie :) Cytuj http://gomoto.tv/naszym motorem jest pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 byłem, szybko zapomniałem...nie polecam Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 ernestZL, a jakieś ciuszki są? czapki itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Dzięki wszystkim za info ... jak w końcu tam dojadę to też wyrażę swoją opinię ;) Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Ja byłem. Outlet na miarę naszego rynku, czyli malutki i ze słabym wyborem. Jeżeli ktoś nosi rzeczy w rozmiarze XS lub XXL to śmiało może tam jechać - jeśli nie to nie warto. Ewentualnie kasku można tam poszukać, bo są normalne rozmiary. Warto tylko pamiętać, że kaski to towar, który się starzeje - nie polecam brać garnka, który 3 lata stał na półce w salonie. Zaznaczam, że nie przyglądałem się kombinezonom - nie wiem jak z rozmiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Ale czego sie dziwic skoro trafia tam towar ze wszystkich oddzialow intermotors, ktory nawet nie poszedl na jesienno - zimowych wyprzedarzach. Uprzedzajac pytania, nie bylem w tym outlecie, bo to nie moje rejony Polski, ale wystarzy zajrzec w katalog Intercars, zeby zobaczyc co maja na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba124 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 ło matko wczoraj byłem w tym łojtlecie i powiem takszkoda paliwa czasu choć jak ktoś ma dobre poczucie humoru to potem ma temat na smianie się cały dzień ale przechodząc do rzeczy.Wybór zerowy, jednyne co to kurtka alpinestarsa rc 1 niebieska za 1100zł i to na tyle nie biorąc pod uwagę rozmarówki tej kurtki 60.reszta nawet jak ktos znajdzie dla siebie rozmiar do tego w euforii zachwytu coś mu sie spodoba to i tak zapłaci podobnie jak po dobrej gadce w sklepie z obniżkami tutaj przykład suomy vandal malowany niepamiętam oznaczenia malowania ale na puławskiej w suzuki był za 1600 tam za 1700 ogólnie nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 ło matko wczoraj byłem w tym łojtlecie i powiem takszkoda paliwa czasu choć jak ktoś ma dobre poczucie humoru to potem ma temat na smianie się cały dzień ale przechodząc do rzeczy.Wybór zerowy, jednyne co to kurtka alpinestarsa rc 1 niebieska za 1100zł i to na tyle nie biorąc pod uwagę rozmarówki tej kurtki 60.reszta nawet jak ktos znajdzie dla siebie rozmiar do tego w euforii zachwytu coś mu sie spodoba to i tak zapłaci podobnie jak po dobrej gadce w sklepie z obniżkami tutaj przykład suomy vandal malowany niepamiętam oznaczenia malowania ale na puławskiej w suzuki był za 1600 tam za 1700 ogólnie nie polecamPotwierdzam, nie warto. Do tego dojazd jest tragiczny, najlepiej przyjechać jakimś enduro i zaoszczędzić sobie nerwów. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark*star Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 echhh,przeglądam sobie forum po latach;-) braku bytności tutaj i dotarłam do tematu Inter Motorsowego Outletu. A ponieważ ostatnio nawiedziłam ten przybytek - więc pomyślałam, że dopiszę i swoją opinię:-) Dojazd - bardzo atrakcyjny :icon_twisted: i gdyby nie kuszące ceny, zrezygnowałabym od razu po skręcie w lewo...pomyślałam, że najwyżej w rozpaczy podjadę do pobliskiego Centrum Mody Skośnookiej, ale na miejscu - miłe zaskoczenie :-) Nie wiem jak wyglądał Outlet w zeszłym roku, ale teraz - było co oglądać, a do tego sympatycza obsługa, która jak potrzebowałam inny rozmiar kasku - "ściągnęła" mi go z magazynu (poczekać wprawdzie musiałam, ale - liczą się chęci :smile:). W każdym razie - połów udany, bo i kurtka, i kask, i rękawiczki kupione w cenach duuuuuużo niższych niż nawet w czasie wyprzedaży, a do tego można jeszcze jakiś gadżet (np. breloczek marki Triumph :D) wynaleźć... Więc wrażenia dobre, ale nie byłoby tak źle, gdyby przenieśli się trochę bliżej Wawy lub zainwestowali w odrobinę asfaltu .. :buttrock: . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommm Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 No niestety, jak chcesz mieć niższe ceny to lokal musi być tani w utrzymaniu. Możesz napisać co kupiłeś i jak się sprawa ma z rozmiarami i cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varg Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Byłem wczoraj, bez sensu, straciłem tylko czas. Potwierdzam wszystkie opinie oprocz darkstara. Szukałem kasku i rękawic, wybór nędzny, a ceny wysokie, po 10 minutach sobie darowałem i pojechałem do zwykłego intermotors i zakupiłem co chciałem. Nie polecam, szkoda czasu. Cytuj Organizacja wycieczek motocyklowych po Mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi