Candlekeep Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 (...) obawiam się, że za cenę mszy i kilku kropel wody święconej, w przyszłym roku znowu będziemy musieli słuchać podobnych wynurzeń (rydzyk rulez)A ja myślę, że coś takiego się już nie powtórzy. Nawet, jeśli znowu ktoś bezmyślnie dopuści do głosu ks Małkowskiego (bo już wiem, że to on jest tym światłym kapłanem o tak szerokich horyzontach i przenikliwym umyśle :bigrazz: ), to motocykliści po tegorocznym szoku w przyszłości będą już wiedzieli, jak się zachować i zwyczajnie zagłuszą ten bełkot.Natomiast plus tego wyjazdu jest taki, jak napisała Igraszka, a wcześniej Custom. Kilkaset kilometrów jazdy to duża frajda, a jak jeszcze droga jest całkowicie zdominowana przez motocykle - to sama przyjemność. Na tym polega właśnie wyjątkowość tego konkretnego wyjazdu.I dołączam się do gratulacji dla vanDyka, jak również szczere uznanie dla wszystkich, którzy śmigali Simsonkami, MZ-kami czy nawet SHL-kami. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaku Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 A czego się spodziewaliście po KK ? Nie rozumiem zdziwienia że nienawiść, że Smoleńsk, że spisek, że zdrada. Przecież to stała śpiewka ostatnio. No i nie do końca wiem po co ludzie, którzy na codzień omijają KK szerokim łukiem, jadą do Cz-wy na otwarcie sezonu na Jasnej Górze. A potem oburzenie. Pojechałem poświęcić motocykl żeby dobrze i bezpiecznie mi służył, posłuchać co księża mają do powiedzenia, przeżegnać się i wrócić. Niestety zastałem klechę najaśniejszego trzcigodnego pana jakoś tak mianowali któregoś. Jestem człowiekiem myślącym i słucham co się do mnie mówi i jeśli to są takie treści jak na kazaniu to tracę szacunek do przedstawicieli kościoła i tak to wychodzi że po prostu nie chcę żeby ktoś używał manipulacji pod hasłem w imię boga pójdźcie za mną i róbcie co mi się ubzdura. To nie średniowiecze ... Manipulacji pod tytułem "w imię boga pójdźcie ze mną i róbcie co mi się ubzdura" KK używa od 2000 lat. Dlatego nie wierzę, nie chodzę do kościoła i dlatego nie jadę do Cz-wy na rozpoczęcie sezonu, tak jak nie chodzę na inne kościelne imprezy. Spokojniejszy jestem :)Ale nie bardzo wiem jak można się uważać za Katolika i otwarcie głosić że nie zgadzam się z tym co głosi KK ustami swoich pracowników. Cytuj VZ800 => ZR-7http://www.forum.zr-7.plhttp://www.bikepics.com/members/ptok/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 A ja myślałem że on wyraża opinie tłumu. W końcu nikt mu odcinką nie przerwał. Zdegustowanych zapraszam za rok na łąwkę w parku. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leon77 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Ale nie bardzo wiem jak można się uważać za Katolika i otwarcie głosić że nie zgadzam się z tym co głosi KK ustami swoich pracowników. Ptaku to proste oprócz rąk i nóg, Bóg dał człowiekowi również mózg, zresztą z tego ostatniego korzystają z powodzeniem hierarchowie manipulując ludźmi, niektórymi ludźmi (a może większością).Zauważ ile jest frakcji w KK, kogo słuchać, kogo nie słuchać, kto postepuje zgodnie z zasadami, a kto żyje w obłudzie?Nie ma co się dziwić, że ludzie zaczynaja wątpić w sutannę czy habit, ale czy to ich przekreśla jako wierzących, katolików? Moim zdaniem nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Rozi a Tobie jak sie podobało? :) Jak zostało napisane atmosfera samej jazdy i ilość maszyn :notworthy: SUUUUPPPER ale kazanie pomijam milczeniem gdyż to co zostało już napisane w moich ustach brzmiałoby jak komplement!!!!!!! :banghead: nie zdzierżyłem poszedłem coś zjeść i w drogę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaku Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Ale nie bardzo wiem jak można się uważać za Katolika i otwarcie głosić że nie zgadzam się z tym co głosi KK ustami swoich pracowników. Ptaku to proste oprócz rąk i nóg, Bóg dał człowiekowi również mózg, zresztą z tego ostatniego korzystają z powodzeniem hierarchowie manipulując ludźmi, niektórymi ludźmi (a może większością).Zauważ ile jest frakcji w KK, kogo słuchać, kogo nie słuchać, kto postepuje zgodnie z zasadami, a kto żyje w obłudzie?Nie ma co się dziwić, że ludzie zaczynaja wątpić w sutannę czy habit, ale czy to ich przekreśla jako wierzących, katolików? Moim zdaniem nie.No wiesz, to tak jakby być członkiem jakiejś partii politycznej i jednocześnie nie zgadzać się z tym co ona głosi.Ale to wątek na dłuższą dysputę i raczej nie powinniśmy zaśmiecać tego tematu bo nas pogonią ;)pozdrawiam Cytuj VZ800 => ZR-7http://www.forum.zr-7.plhttp://www.bikepics.com/members/ptok/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruxx Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ptaku nie podpuszczaj nas na dyskusje o KK , bo nie skończymy tematu przez następne 3 lata :icon_twisted: Mam jeszcze jedno pytanko . Po ile paliwko było w Czestochowie pożniej , bo mi koleś mówił że po 5,53 !! :blink: Ciekawe czemu tak zdrożało nagle ?? I kto kogo w bambuko robił?? :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus119 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ja tankowałem w Tesco przy wylocie na Warszawę Pb 95 była po 5,14 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawyerek Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) Ja tankowałem kilkadziesiąt km za Częstochową na Shellu i mieli jakąś akcję na Vpowera, więc kosztował 5,12:) Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez Sawyerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Przed samą częstochową tankowałem 95 za 5,27 czyli za tyle co w wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozoo Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ale nie bardzo wiem jak można się uważać za Katolika i otwarcie głosić że nie zgadzam się z tym co głosi KK ustami swoich pracowników.Jeśli wierzysz w Kościół to rzeczywiście - trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Przed samą częstochową tankowałem 95 za 5,27 czyli za tyle co w wawiePrzebijam 5,31 chyba to był Statoil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruxx Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Czyli widac że ktoś wyłapał okazje na dorobieniu paru groszy extra ! A Czestochowa to nie Warszawa jednak. Dziki kraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) Tu można sobie pobrać i posłuchać: http://wsercupolska.org/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=4531:viii-motocyklowy-zlot-gwiadzisty-jasna-gora-17042011&catid=7:wiadomosci&Itemid=7- ,,facet" się zagalopował. Chorobliwe szukanie wrogów itp, itd i do tego, każdy w sutannie wyciera sobie gębę Janem Pawłem II. Tyle, że On zanim coś powiedział to najpierw pomyślał. Tak przy okazji: ,,judeopolonia" (minuta 17.40) - tego dziwoląga słownego jeszcze nie było chyba ?! :D Pozdrawiam Kawasakopolonus :D Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Hil, chyba się mocno nudziłeś! Gdzie wynalazłeś taką stronę? Chyba w "INFERNECIE" :icon_evil: Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi