Katsumoto Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 nie przypadkowo w140 nazywają ruskim mańkiem :bigrazz: Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 ale krowy z tych aut, szczególnie z w140. Takie auto nie pasuje do młodego chłopaka, zeby nie wygladać w nim komicznie, trzeba mieć odpowiednią pozycje spoleczną. Poza tym, jak sie patrze na allegro... co ty chcesz kupic z budzetem 30tys. Nie stac cie na nic innego jak zajechanego trupa w ktorego na dzien dobry wlozysz polowe ceny zakupu no niestety kiepski pomysl jak na pierwsze auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domestos_WC Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 http://allegro.pl/bmw-635-csi-i1439118821.html piekne :clap: duzo bym dał zeby latać sobie taką maszynką na codzień. Tylko doprowadzenie jej do perfekcyjnego stanu "jak z salonu" potrzebuje kwoty x5 niż koszt auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Wlodi, takie W140 jakie bym chciał (wpiszcie sobie na YT "Haku W140" :cool: ) kosztuje ciężkie pieniądze. Te które są na allegro wyglądają okropnie i kojarzą mi się ze starą podmiejską dzielnicą przedwojennych domków jednorodzinnych :icon_rolleyes: Tak się składa że jakiś czas temu rozmawiałem z Haku. Malował on swoją W140, do tego lampy, fela i grill od 600(Bo on ma 3.2) I to wszystko. Gdzieś na kompie mam nawet fotki jak jego auto było na początku szare :flesje: A zrobienie W140 w stylu haku to : -Baza (auto) -Polerka lakieru(lub malowanie) -Lampy tył (około 1000zł komplet diody) -Lampy przód clear(około 600-1000zł komplet) -Grill od sześćsety -Fela(Haku na początku miał Carlssony 1/16 podróbki, 20 cali, kupił za 2000$ z tego co pisał, teraz ma chyba Lorinsery takie poskręcane). No i to wszystko. Zresztą opowiadał mi on jak ciężko ma tym autem w Tokio(dla przypomnienia - Yakuza), ma częste kontrole :icon_mrgreen: pro. - Poszukaj jeszcze W140 człowieka o ksywie Heis i jednego ruska(nie pamiętam nicku), który ma W140 z pneumatyką, postawionego na monoblockach i w bagażniku 2 kałachy :bigrazz: Dobry egzemplarz W140 można kupić w granicach 20-30 tys. Te poniżej 15 tys bym sobie raczej odpuścił, podobnie jak "full opcje", ale z welurem. Tak samo wersje 320 w manualu(rzadkość). Ale kto by chciał jeździć Ską w manualu?? :icon_mrgreen: W chwili obecnej można kupić już W220 w tych cenach(około 30 tys zł), ale unikałbym tego jak ognia, no chyba że miałbym wolne 100 000zł, to 30 tys na W140, 30 tys na W220 i 30 tys na serwis W220 :icon_biggrin: W W220 radze unikać silników 400CDI, mają one skrzynie z 320, która nie bardzo znosi moc i moment 400. Wystarczy popytać ludzi którzy mieli nówke 400, ile razy w okresie gwarancji wymieniali skrzynie :buttrock: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Ja tez bedac duzo mlodszy uwazalem ze marzenia trzeba spelniac nie biorac pod uwage ze takie marzenie moze cie mocno kopnac w dupe. Zgodnie z przyslowiem "uwazaj czego sobie zyczysz, bo moze ci sie spelnic". http://i77.photobucket.com/albums/j60/adam...JaprzyEType.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Coś w tym jest, marzyłem o w107 SLC, spełniłem marzenie, ale posiadanie samochodu, którego w zasadzie praktycznie nie używałem (bo do czego taki samochód może służyć) było ekonomicznie bezcelowe, bo zabierał miejsce w garażu na powiększającą się stajnię. Został zamieniony na jeszcze inne marzenie z dzieciństwa, samochód "badylaży", niekwestionowanego króla PRL-u lat 80-tych w124 300d, ze względu na swą uniwersalność i taniość w eksploatacji jest używany regularnie jako liniowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Ja tez bedac duzo mlodszy uwazalem ze marzenia trzeba spelniac nie biorac pod uwage ze takie marzenie moze cie mocno kopnac w dupe. Zgodnie z przyslowiem "uwazaj czego sobie zyczysz, bo moze ci sie spelnic". http://i77.photobucket.com/albums/j60/adam...JaprzyEType.jpg Poleciałeś po bandzie to miałeś zgrzyt. Ile czasu ciułałeś na ten rodzynek ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domestos_WC Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 http://i77.photobucket.com/albums/j60/adam...JaprzyEType.jpg Szzzzzzaaacuuun człowieku! :clap: opowiedz coś więcej, młodsze pokolenie chce posłuchać historii :icon_biggrin: prosimy prosimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 W tamtych czasach nie musialem ciulac :) Teraz musze. Okreslilbym to jako problem polaczenia szampanskich wydatkow z piwnymi zarobkami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witajcie, Dlugo myslalem i analizowalem. Decyzja zapadla. Teraz pozostaje kupic baze i zrobic wstepny kosztorys. Mercedes S W140, 3,2 (czarny metalic) - ok. 17 tys Felgi chromowane 18 badz 19 cali, najlepiej przeplatane z oponami - ok. 4 tys Atrapa chlodnicy od 600 - ??? Zl Przyciemnienie szyb - ??? Zl System audio hifi - ok. 5 tys zl Listwa chrom boczna - ??? Zl Jakies sugestie z Waszej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Moge tylko gratulowac wyboru :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witajcie, Dlugo myslalem i analizowalem. Decyzja zapadla. Teraz pozostaje kupic baze i zrobic wstepny kosztorys. Mercedes S W140, 3,2 (czarny metalic) - ok. 17 tys Felgi chromowane 18 badz 19 cali, najlepiej przeplatane z oponami - ok. 4 tys Atrapa chlodnicy od 600 - ??? Zl Przyciemnienie szyb - ??? Zl System audio hifi - ok. 5 tys zl Listwa chrom boczna - ??? Zl Jakies sugestie z Waszej strony? Atrape kup używaną oryginalną, a nie nówke z Chin... Przyciemnienie szyb to 1000zł piecowo, ale nie wiem jak to wypada w W140, bo tam są podwójne szyby... Standardowy rozmiar opon w W140 to 225/60-16. Żeby zachować tą samą wysokość (53.64cm) musisz dać : 225/40-18 (53.72cm) 235/35-18 (53.94cm) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domestos_WC Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 z jednej strony odradzam 18', z drugiej strony w140 na czyms mniejszym bedzie wygladac smiesznie :bigrazz: 2x spawałem 18' po jeździe na poznanskich ulicach, poźniej zmądrzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 z jednej strony odradzam 18', z drugiej strony w140 na czyms mniejszym bedzie wygladac smiesznie :bigrazz: 2x spawałem 18' po jeździe na poznanskich ulicach, poźniej zmądrzałem. To nie jest największy problem.... Zmądrzeć można, jak po 20 000km wymieni się wszystkie elementy w zawieszeniu. Na 18" to leci wszystko po kolei. Wszystkie gumy i tulejki. W140 na oryginalnych 16stkach wygląda jak 124 na 14stkach :) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domestos_WC Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 nic mi nie mów - do kompletu miałem obniżone zawieszenie i czerwone sprężyny :clap: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi