pro. Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witajcie, Mam spory problem, mianowicie chce zakupic samochod - ale nie budzacy smiechu :bigrazz: W tym celu mam do dyspozycji ok 30 tys. Chcialbym aby byla to jakas elegancka fura, oczywiscie nie nowa. Jak narazie wiem ze za te pieniadze jest BMW 7 i Mercedes S. Problem jest taki ze samochodami sie za bardzo nie interesuje i potrzebuje Waszej pomocy. Jakie sa jeszcze modele, na co powinienem zwrocic uwage przy zakupie? dzieki za odp. I pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Proponuję 750iL - w sam raz dla 19 latka :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niKKo Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 http://allegro.pl/volvo-s80-2-4d5-serwisow...25.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ładne Volvo ale za drogie i silnik mały. Nigdy nie byłem przekonany do tej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 i tak kupisz ... http://allegro.pl/vw-golf-5-1-9-tdi-2005-r...1411798240.html Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ale to wolałbym już GTi :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 2.4 diesel w automacie mało ? proszę bardzo 11L V8 http://otomoto.pl/kamaz-55111-T2153747.html Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domestos_WC Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 (edytowane) najpierw zorientuj się ile kosztuje serwisowanie eSki albo 7. Z a8 też radzę dać sobie spokój. Ale przecież mamy po 19 lat i chcemy wyleczyć kompleksy, no nie? juz nawet ten golf byłby dużo rozsądniejszą opcją. Poszukać dobrej wersji z dsg i maszynka lata. Wydawać 30k na kilkunastoletnią limuzynę to głupota. Chyba, że masz nastęne 30 tys na serwis, a one polecą b. szybko. Edytowane 27 Stycznia 2011 przez Domestos_WC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachub48 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 (edytowane) C-klasse, volvo s60, galant 8, vectra, omega, a4, mondeo, passat, carisma, 406, laguna itp. nie pakuj się w duże, mocne limuzyny. Nie dość, że są łakome na paliwko, to na dodatek ceny części są z kosmosu. Zgadzam się z Bimbak-iem. Większość i tak kupuje golfy. Edytowane 27 Stycznia 2011 przez rachub48 Cytuj Jawa Robby 50 ==> Yamaha XT 600E ==> Honda CB 900F Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George954rr Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Jezeli to ma byc limuzyna to AUDI A8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIL Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 i tak kupisz ... http://allegro.pl/vw-golf-5-1-9-tdi-2005-r...1411798240.html pozamiatałeś :icon_mrgreen: Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 tylko stara Sklasa . mam taką jako samochód "dodatkowy" bo to co ja mam ma silnik 6L i 12 cylindrów (oczywiście benz ) ale samochód jak na swój wiek (91 rok ) naprawdę zacny . nie umywa się do tego żaden golf (tego mam na codzień :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Nie dość, że są łakome na paliwko, to na dodatek ceny części są z kosmosu. nie umywa się do tego żaden golf (tego mam na codzień ) chyba wszyscy wiemy do czego tak naprawde ma sluzyc ten samochod :icon_rolleyes: Raczej przebiegow duzych to to robic nie bedzie - lans do szkoly, jakies palenie laczka coby na youtubie zablysnac, mocowanie sie z panienkami w pobliskich lasach itp :icon_razz: Tylko ze faktycznie trzeba kochac ten "sport" aby inwestowac az 30kPLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domestos_WC Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 "Romanse z dystansem to recepta" nie widzisz ze on ascetoholix slucha? Podjedzie na imprezę w rytmie "hej suczki", każda jego. Połączenie bulgotu v12+"hej suczki" to magiczne zaklęcie na prawdziwy śluz w kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 A ty co zazdroscisz mu ? Pro nie sluchaj tych co sie smieja, bierz S w rocznikach do 95 sa i benzyny i diesle, tam sie nic nie psuje bo sie nie ma co psuc. Zrobione z takim naddatkiem ze bedziesz jezdzil do samej smierci :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi