westt Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jakimi olejami zalewacie vtr1000f.Co myślicie o ipone 15.5 lub repsol 10w50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Chłopaki może któryś załatwić napinacze łańcuszka rozrządu do VTR w rozsądnej cenie? Bo nie mam nigdzie w pobliżu serwisu a tam pewnie cena też nie przyjemna. W sklepie z częściami moto poniosło ich i krzyknęli 580zł za sztuke... :excl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westt Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 MaciekV.Taniej to raczej nie znajdziesz,musisz wymianiać całe napinacze może spróbuj wymienić spręrzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomenes Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Jakimi olejami zalewacie vtr1000f.Co myślicie o ipone 15.5 lub repsol 10w50.Ja tam leje MOTULA 5100 i ubytków nie ma. Cenę ma rozsądną i pozytywne opinie wielu użytkowników motocykli. Pewnie mógłby być lepszy ale po kiego wała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidwu Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 http://czescihonda.motorista.pl/na tej stronie mają za 276 sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tnt1200 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Potwierdzam, w cenie 500zł można mieć komplet napinaczy.Yuby, napisałeś że 15W50 nie znika - miałeś może porównanie do 10W40? Cytuj https://www.bikepics.com/members/tnt1200/00vtr1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomenes Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Faktycznie nie dodałem że latam na 5100 10W40, ale jak zacznę zauważać ubytki to skorzystam z doświadczenia YUBYego i zaleję 15W50.W niskich ani super wysokich temperaturach nie latam, a zakłądając że oba są półsynettyczne to myślę że to idealna przejściówka przed mineralnym. Myślę, że jeśli ktoś latem chciałby lecieć na dalekie południe to również warto byłoby zalać takim z 50tką na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jewon Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 ten sezon przelatałem na motulu 5100 10w40 4tyś km zrobiłem i z pozycji w szkiełku max ubyło do połowy szkiełka,zaznaczam że jazda turystyczna,sezon wcześniej na castrolu gps 10w40 5 tyś w sezonie zrobiłem równiez tryb turystyczny i przez sezon dolewek w sumie zrobiłem 1litr Cytuj http://www.bikepics.com/members/jewon/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomenes Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Witam, przyjdzie mi chyba trzymać w tym sezonie moto pod chmurką. Zastanawiam się nad pokrowcem OXFORD , a konkretnie nad jego rozmiarem L czy XL ? Zaznzaczę, że często mam kuferek (35l) i niekoniecznie bym go demontował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 ja sam zrobiłem sobie pokrowiec z foli do izolowania poddaszy na wymiar swojego moto- godzina roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomenes Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 ja sam zrobiłem sobie pokrowiec z foli do izolowania poddaszy na wymiar swojego moto- godzina roboty Też myślałem, ale podobno folia to niezbyt dobry pomysł. Podobno pokrowiec jest o tyle lepszy że co nieco 'oddycha' wypuszczając trochę pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 dlatego zrobiłem z foli izolacyjnej do poddaszy która ma takie same właściwości -oddychaprzy mocnym deszczu zegary i lusterka mocno parują ale po za tym jest spoko i nawet szybko schnie...moto trzymam w garażu ale czasem stawiam moto pod domem i taka foli to dobra rzecz tym bardziej że sąsiad ma gołębie...Ja załatwiłem sobie kawałek foli od znajomego bo po co mi cała rolka i po zgrzewałem to sobie żelaskiem przez gazete. folia ma kolor czerwony więc widać ją dobrze z daleka i wiadomo że moto dalej stoi.. :) dobrze jest porobić otwory z oczkami metalowymi jak w plandekach bo przy wietrze ją zdmuchnie bez zabezpieczenia i pospinać gumkami do bagażu już na moto. Mi spisywało się to rozwiązanie na 3 motocyklachfaktem jest że w zimę szkoda by było trzymać go pod plandeką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomenes Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Nic no - wydałem 60zł z przesyłką na OXFORDA rozm.L - zobaczymy jak zastosuję po raz pierwszy :) Jak nie zapomnę to wstawię foty, ale pewnie dopiero wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Panowie kto pamięta szczeliny zaworowe VTR 1000 Firestorm i ilość obrotów składu mieszanki do podstawy regulacji. Z tego co pamiętam w każdym z gaźników sa inne dysze i chyba też różna ilość obrotów z tego wynikała ps gdzieś posiałem serwisówkę.. ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokofeina Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 IN 0,16 +/-0,03EX 0,31 +/-0,03 Pilot 2 3/4 Cytuj MOTOKOFEINA.PL - Tuning i chiptuning motocykli. Hamownia motocyklowa Warszawa (Nadarzyn). Serwis i przygotowanie na tor. Blokady mocy na kat. A2. Obsługa ogumienia.Akcesoria tuningowe: Rapid Bike, Cordona Quickshifters, Sprint Filter, PZ Racing, 4Racing Components,PK Power. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi