rom996 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 ok, ale chyba dosadniej wyrazales sie wczesniej o sp1? chyba ze mnie pamiec zawodzi. masz ja na tor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Komu się mózg zlasował i zablokował temat o SP-1 ?? Vector, w sp to norma , ze masz 2 filtry powietrza, wiec jak ma wpakowany k&n to ma 2 k&n :D nie będzie niedzieli z BP ? Kiedy miała być i dlaczego nie będzie ?? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 A widzisz, nawet tematu nie przemyślałem, że ma na dwa cylindy po jednym filtrze :banghead: Poważnie, nie będzie BP :icon_question: A ten tego, przerabiał ktoś już PC w SP1? Yuby, zakładałeś pod swoją torową padaczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Yuby, a o ile zmniejszyłeś masę swoich VTR? Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ona i tak chodzi w wadze ciężkiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 No ale Edwards swego czasu na SP-2 zdymał Baylissa na Ducati. Chociaż to było SBK, więc te motongi już niewiele wspólnego miały z serią :) . Ciekaw jestem jak się miały do siebie dane techniczne tamtych sprzętów.BTW. to chyba właśnie ten Ducat http://www.scigacz.pl/Ducati,Baylissa,do,kupienia,18296.html. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Panowie, Chyba 5 raz już wrzucacie ten filmik...no ale fakt dobry jest!VTR w porównaniu do TL przynajmniej miało jakieś wyniki.Gdyby nie te do obrzygania brzydkie zegary, to całkiem ładny motocykl byłby ;-) Pozdr Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Djobeł, Wodzu, a czy Ty przypadkiem swojego TL'a nie brałeś z Buku? Bo tak sobie wydumaliśmy, że mogłeś kupić swojego ex TL'a od gościa od którego braliśmy VTR'ę dla kumpla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 A widziałeś zegary w nowej Zx10R? Kwestia przyzwyczajenia. I jedne i drugie z*ebane. W 10 nie ma czasu by myśleć o zegarach :bigrazz: Hamowałeś SP2 po przeróbkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Djobeł, Wodzu, a czy Ty przypadkiem swojego TL'a nie brałeś z Buku? Bo tak sobie wydumaliśmy, że mogłeś kupić swojego ex TL'a od gościa od którego braliśmy VTR'ę dla kumpla.. Dobry jesteś Vector - dokładnie, moja sztuka była z BUKU, trafiła mi się igiełka, do czasu kiedy nie zacząłem jej trochę eksploatować zgodnie z przeznaczeniem. Myślałem, nawet o tej SP1, bo koleś naprawdę wylizane ma te motóry: http://moto.allegro.pl/honda-vtr-1000-sp1-i2335391546.html Już poszla? Wzieliście ją? A widziałeś zegary w nowej Zx10R? Widziałem Yuby i w moim zjebanym guściem są o niebo piękniejsze niż w VTR ;-) Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 No to jesteśmy w domu :) To ten sam gość :) Opowiadał, że sprzedał perfekcyjnego TL'a i chętnie by go odkupił, ale ktoś na nim zaliczył szlifa ;) Zdarza się, ja swoją RR'ą też lądąwałem awaryjnie w rowie :bigrazz: Nawet wspominał, że tam chyba w tym TL'u miałeś jakiś śmieszny przebieg? 20 tysi czy coś takiego? Ale tam chyba sporo za niego posoliłeś... No i fakt, właśnie tą VTR kupiliśmy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Ona ma nieoryginalnie pomalowany ogon i czachę. Sprawdźcie czy ma gąbki za przednimi reflektorami.A za siedzenie to bym się dał pociąć. Tak, tak, zgadza się. Technicznie bez zarzutu, prosta i nie kombinowana, chłodnice, dekle, lagi, główka, stelaż z przodu, wszystkie gąbki, nawet te na bocznych owiewkach - na miejscu. A plastiki tak jak mówisz, malowane, ale nie spawane, być może kompletowane? :) Bóg jeden wie ;) Yuby, a masz na podmiankę oryginał? Bo Łysy wspominał, że chciałby oryginał, może byście się wymienili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Mam 4 siedzenia, nie ma sprawy.Jeżeli to jest Corbin oczywiście. Corbin jest, Vector gwarantuje. A w jakim stanie masz te siodła? Bo musiałbyś wujowi Vectorowi wybrać najładniejsze :bigrazz: Jutro będę z nim rozmawiał to zaraz dam Ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 W sensie chodzi mi o zwykły oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rom996 Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Yuby, pisales gdzies ze jezdziles min. sv1000 TLR . jakbys je porownal do firestorma( bez odniesienia do sp) myslalem o nich przed kupnem mojej wiec jestem ciekaw porownania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi