Cerb Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Dzieki za linki, mam juz bagaznik na oku, czekam tylko na odpowiedz. Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart322 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) Da sie do VTR zamontowac rollgaz z innego moto? Jakiejs 600rr, albo cus? Juz mnie meczy to odkrecanie, chcialbym miec rollgaz z krotszym skokiem. Zrobilem maly research i trza zamontowac taki. Tutaj wiecej o tym. Edytowane 24 Lipca 2009 przez bart322 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 rollgaz z 08'r6 robi dobra robote :lalag: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart322 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 A R6 w tym roku nie ma juz gazu nie-na-linke? Fly by wire znaczy sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rom996 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 3 sierpnia wstawiam moto na serwis, nie mogę się doczekać efektu zmian, a i poprawy osiągów. a nie myslales zeby wstawic z tylu monowachacz? szybciej nie pojedziesz ale wizualnie wyglada to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 a nie myslales zeby wstawic z tylu monowachacz? szybciej nie pojedziesz ale wizualnie wyglada to super Fakt. Aż dziwne, że Yuby tego jeszcze nie ma :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rom996 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 mysle ze zadnemu facetowi 3 cm wiecej na dlugosci nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Mariusz, czy takie przedłużenie będzie miało jakiś wpływ na prowadzenie? Wiem, że im motocykl dłuższy, tym ciężej na koło postawić, ale te 3cm coś by zmieniły? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 (edytowane) Mariusz, czy takie przedłużenie będzie miało jakiś wpływ na prowadzenie? Wiem, że im motocykl dłuższy, tym ciężej na koło postawić, ale te 3cm coś by zmieniły? Zależy w której nogawce się ułoży - w jedna stronę motong będzie gorzej skręcał, jeszcze kilka dodatków i na kolano nie rady zejść na tej właśnie stronie, może to już nie będzie zejście na kolano... :icon_mrgreen: Edytowane 2 Sierpnia 2009 przez abu Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Kurcze tylko Babcia mówi do mnie Mariusz. :D Pozdro dla Babiczki :buttrock: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Dawno już o tym myślałem, ba jest nawet taka jedna w Polsce. Ale to dodatkowe 3cm długości. Yuby, jak masz na mysli ta robiona w PJP Motocykle, ktorej zdjecia sa u nich w galerii to jakis czas temu widzialem ja zgruzowana na allegro. Ale tylko przod byl rozwalony, tyl dalej prezentowal sie okazale :) Co do prowadzenia, te 3 centymetry więcej dają w Firestormie 1460 mm rozstawu kół. A to już jest wartosc typowa dla motocykli sportowo-turystycznych. Prawdziwe plastiki maja rozstaw 1400 i mniejszy. Mozna sobie wyobrazic, ze motocykl z duzym rozstawem gorzej spisuje sie sie w ciasnych zakretach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 http://folk.uio.no/joakimt/karines/foto/vtr.jpg nie wiem na ktorą bym sie zdecydował :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 http://folk.uio.no/joakimt/karines/foto/vtr.jpg nie wiem na ktorą bym sie zdecydował :D A co ona robi na mojej kozie ? :biggrin: Mogla juz tego kasku nie sciagac :icon_mrgreen: . Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Mam pytanie czysto mechaniczne, czy to prawda że rozrząd w VTR jest na kołach zębatych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart322 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Tylko w SP. Firestorm ma na lancuszkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi