rom996 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 z tym zlotem to ciekawy pomysl. fajnie by bylo wspolnie pogrzmiec. z tego co wiem chyba taki zlot jest w holandi bo sa jakies filmy na you tube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nie mam VTR juz, ale na zlocik chętnie bym sie wybrał ;) ku***, może mam tylko jeden cylinder mniej..ale też grzmi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Mam pytanko a nawet dwa. Czy da rade w VTR1000F zrobic cos takiego jak snorklymod w SV650 lub airboxmode w Kawasaki Z1000, chodzi o udroznienie doplywu do filtra powietrza (zwiekszenie dolotu). No i czy znacie kogos kto ma na opchniecie VTR w dobrym stanie z jakimis fajnymi fajami ? Oczywiscie za rozsadne pieniadze (do 10 tys). Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Najlepszy fajersztorm to chyba ten Yubiego :bigrazz: No i może się skusi i sprzeda Ci go za 10 tys... ...ojro :P Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 To ładujcie sie na wasze vtr'y i przyjezdzajcie do Wisły :D bedzie z takim górskim klimatem :P termin dowolny. Zeby nie bylo - ja tam mam prawie 100 km do centrum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Wczesniej nie mialem czasu sie pochwalic zdjeciami mojego nowego nabytku. Ponizej link do zdjec: http://picasaweb.google.com/piotr.kwiatkow...R1000Firestorm# Yuby, udalo ci sie zlapac kontakt do goscia, ktory dorabial ci crashpady? I jeszcze jedno pytanie, macie serwisowke do VTRy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Wczesniej nie mialem czasu sie pochwalic zdjeciami mojego nowego nabytku. Ponizej link do zdjec: http://picasaweb.google.com/piotr.kwiatkow...R1000Firestorm# Yuby, udalo ci sie zlapac kontakt do goscia, ktory dorabial ci crashpady? I jeszcze jedno pytanie, macie serwisowke do VTRy? Szukajcie a znajdziecie: http://www.megaupload.com/?d=FRDQORPM pzdr Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ma kolor jak moja Almera :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Pewno Ci odda, bo jutro dzień dziecka. ciebie sie nie pytałem !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rom996 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Wczesniej nie mialem czasu sie pochwalic zdjeciami mojego nowego nabytku. Ponizej link do zdjec: http://picasaweb.google.com/piotr.kwiatkow...R1000Firestorm# Yuby, udalo ci sie zlapac kontakt do goscia, ktory dorabial ci crashpady? I jeszcze jedno pytanie, macie serwisowke do VTRy? wiesz moze jakiej firmy masz szybe? Wisla to dobry pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart322 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 No, Wisla / Ustron to dobry pomysl. Jeszcze jakies pole namiotowe / camping znalezc i mozna ustalac date :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Domków tam pod dostatkiem takze nie bedzie problemu mysle. Będe miał troche wiecej czasu to moze uda mi sie coś namierzyć. Tak piatek-sobota-niedziela najlepiej co by był czas wytrzezwieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacor1300 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Więc tak, VTR spszedałem i jest cb1300 . Wspominając ją nie ma wielkiej rużnicy w niutonometrach (moment obr.) moto ciągnie od samego dołu :lalag: . Spalanie 6,2 /100 przy 130km/h tj. do rezewy 180 km pokonanej drogi ,wydechy zaszczepione do RSV MILE cudny dzwięk :clap: .W zakrętach jest super ale bądż czujny . na koło niema problemu z gazu. Uwaga :icon_exclaim: VTR-ka nie wybacza błędów jest to diabeł :icon_twisted: naprwdę miejcie szacunek dla tego motocykla :notworthy: . pozdrawiam Jacor1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 (edytowane) A istnieje motocykl ktory wybacza bledy? :bigrazz: Jesli chodzi o pochodzenie szybki, nie znalazlem nigdzie nazwy producenta. Gmole zamowilem PUIGa, ciekaw jestem czy sam tez bede musial kombinowac ze zmiana miejsca ich mocowania. Kr69, ile masz wzrostu i na czym polegala niewygoda zwiazana z mocowaniem w oryginalnym miejscu? Kolor jest zajebisty :] Edytowane 8 Czerwca 2009 przez PeKaWu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Mam 191cm wyrost i dotykałem piszczelami tego crash pad'u. Górna część buta zahaczyła mi kilka razy o końcówkę crash pada przez co nie mogłem podeprzeć się kilka razy na światłach co o mało nie skończyło się upadkiem. Może z czasem bym się przyzwyczaił, ale oprócz tego wydawało mi się, że crash pad jest za daleko z tyłu i nie ochroni w ogóle owiewek. Tak jak pisałem miałem już malutką wywrotkę i zupełnie nic się nie stało oprócz zgięcia szpili na której był zamontowany crash pad (już jest nowa- koszt 2 piwa ;) ) i lekko pękniętej owiewki przy mocowaniu lusterka ale to tylko dlatego, że mechanizm zginający lusterka był dokręcony na maksa i był zapieczony, jakby lusterko zginało się normalnie nic by się nie stało. Jestem pewien, że przy standardowym mocowaniu miałbym pokiereszowany przód :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi