bart322 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Widac od razu, ze to zlepek 2 zdjec, nawet niezbyt udany, bo sa rozne odcienie czerni. No i w samym tytule zdjecia jest "2007" wiec... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 wygląda jak sześćsetka, bez charakteru. Mam nadzieję że tylko na tej wizualizacji się skończy, bo VTR powinno budzić respekt :bigrazz: http://i11.tinypic.com/6aevj0l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 http://www.raptorsandrockets.com/images/Ho...onda_VTR_Fr.jpg Czy to ma byc nowe wcielenie VTR'y? Wiecie coś wiecej na ten temat? Przeszczep polskiego bezwypadku :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Jak by tak rzeczywiscie miała wyglądac 1000F to dla mnie spoko. Od budzenia respektu jest SP2 ;) A w sumie to nieważne jak wyglada - byle cisnie jak poje***a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Fuck-tycznie, można się wzruszyć :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Czemu do swojej nie zapodasz teraz indywidualnej tablicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Ale wyobraź se taką tablice W0 MGS ....nie masz pojecia co by sie na miescie działo hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Cześć miśki :). Słuchajcie, może będziecie mogli mi pomóc z jednym tematem. Wszedłem w posiadanie pary kominów Ixila z dolotami do poprowadzenia ich pod kanapą, tylko problem w tym że nie wiem do jakiego moto pasują. Mam dziwne przeczucie że może podejdą do VTR bo kumpel w swojej VTR-ce ma bardzo podobne doloty. Może ktoś z Was będzie mógł potwierdzić lub zaprzeczyć moim domysłom. Dzięki i pozdro Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 przecież zapodał: http://img46.imageshack.us/gal.php?g=12052009006.jpg pzdr Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 No to gitara :D. Ale mie się wydaje że one idą wysoko, pod siedzeniem. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 No to gitara :D. Ale mie się wydaje że one idą wysoko, pod siedzeniem. i co z nimi zrobisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Hej, Dzis stalem sie szczesliwym posiadaczem VTR firestorm :icon_mrgreen: Rok produkcji 2000. Sprzecik bardzo przypadl mi do gustu choc jak dotad przebieg w moich rekach ma raczej symboliczny i ciezko napisac cos konkretnego. Podoba mi sie za silnik, lekkosc i fajny wyglad. Kominy seryjne wiec dzwiek nie powala ale to tylko kwestia czasu :bigrazz: Czy mozecie polecic mi jakies porzadne crashpady w rozsadnej cenie? Na allegro tak na szybko znalazlem jedynie zestaw LSL (kit mocujacy + grzybki = 600 PLN) i jakies motojapan ktore nie wyglada zbyt solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Jak kupiłem crash-pady PUIG'a i jestem bardzo zadowolony. niestety już raz je przetestowałem, ale spisały się rewelacyjnie i motocykl nie ucierpiał :) Niestety wymyślili strasznie beznadziejne (jak dla mnie) miejsce montowania. Nie mogłem położyć dobrze nogi na secie. http://bikepics.com/pictures/1684422/ Crash pad montowany jest na szpile, dlatego wywierciłem otwory w owiewce i zamontowałem w miejscu gdzie jest zielone kółko to najbardziej z prawej (tam też jest szpila, tylko trochę dłuższa, którą dorobił mi znajomy) http://bikepics.com/pictures/1684423/ Crash pady kosztują 300zł, a dłuższą szpile dorobił mi znajomy za piwo ;) :flesje: Zastanawiałem się nad tymi "przejściówkami/kitem mocującym" ale słyszałem, że nie zdaje to egzaminu i bardzo szybko się to łamie, dlatego zrezygnowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 i co z nimi zrobisz ? Biorąc pod uwagę że nie jeżdżę VTR to pewnie sprzedam ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Mam niepełną wersję VTR, czyli VT. Też mogę przyjechać się z Wami pościgać? :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi