MW wilu Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Potwierdzam. Marketing sprzedaży ST leży i kwiczy. Na targach we Wro od 3 lat nawet nie wystawia się Moto a testówki nie ma. Tak więc np. WorldCrossera albo ZE można zobaczyć głównie w necie a konkurencja ma sprzęty od wyboru do koloru. Yamaha ma jednak wyjeb... na sprzedaż ST bo MT idą jak ciepłe bułki i tam jest ciapa. Jeden gość nie mógł w kwietniu kupić w PL i kupił u .... dealera z Niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Kraków Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Niestety. W KRK mieli tylko przez chwile testowke. Jak pojedziesz do Suzuki to VStrom maly,duzy.. w Yamaha bieda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Accountant72 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 No bieda, bieda. Byłem w ubiegłym tygodniu w Katowicach z zapytaniem o możliwość jazdy testowej z Teresce z 2015. Panowie rozkładają ręce .... i psioczą na Yamaha Polska. Ciekawe kto tam jest dyrektorem handlowym\marketingowym??? i czy czytam w wolnych chwilach takie wątki jak ten.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wooosiu Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 He he .Widzę że najlepszą reklamę robimy My -Urzytkownicy. Yamaha nastawiła się na modele najlepiej sprzedające i tam fundusze idą na reklamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro81 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Na jakim oleju silnikowym jeżdżą xt1200z bo u mnie zrobiło się trochę sucho po przejechaniu 8tyś. od ostatniej wymiany i nie wiem czy wymienić cały na nowy czy dolać jeszcze na te 2tyś. Km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wooosiu Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Maro81 moja jeździ na Castrol Act EVO 4T 10W-40 taki zalali w serwisie (Niemcy) przy przebiegu 919km( mam wpis z tyłu kartki w gwarancji przy pierwszej inspekcji).Mam 8500km i jeszcze nic nie ubyło. Ja bym dolał i śmigał do 10000km.Przy przebiegu 10000km i tak wymiana . Zadzwoń do serwisu i zapytaj co leją.Poszukaj w necie co do mieszania oliwy .Wydaje mi się ze te obecne można mieszać . Sprawdź! !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Kraków Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Zmien po sezonie na nowy syntetyk i nie odpalaj moto do rozpoczecia sezonu. Sprobuj Motul 300V 15w50 i powinieneś byc zadowolony No i zmien w kardanie na molibdenowy tez... Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez Marcin Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro81 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 w serwisie leją yamalube syntetik i taki doleje a na koniec sezonu wymienie cały. Dzięks za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Na targach we Wro od 3 lat nawet nie wystawia się Moto a testówki nie ma. w tej części PL od dłuższego czasu testówka stoi z Kłodzku, we Wrocławiu również jest motocykl demo Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MW wilu Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Jest we Wrocławiu XT1200 ZE Demo ? Zadzwoń i zapisz się na jazdę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wooosiu Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Jak dobrze pamiętam to w Kłodzku też xt1200ZE nie mają !!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alnitak Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Wolny Nick zerknąłeś może na tą sekwencję zmian trybu w omawianych ledach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolnyNick Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Jeszcze nie zakupiłem :( świateł LED - może uda mnie się w tym miesiącu. Jak będę miał w rękach to na pewno opiszę co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alnitak Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dobra to czekam i dzieki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masacrator Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 No i zdjęcie mojej Tereski, które niedawno tutaj umieściłem jest już nieaktualne. Zdezektualizowała je pani w Golfie na Tamie we Włocławku skręcając w lewo na parking trzy metry przed moim motocyklem. Tereska skasowana, ja połamany (łopatka, bark i żebra), żona poważny uraz nogi. Moto miało 2 tygodnie:(Mam traumę, pierwszy wypadek od 2000 roku, kompletnie nic nie można było zrobić, kobieta twierdzi, że już nie wsiądzie na moto :( , ja się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi