gandziorz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) Poczytaj dokładnie forum, wielu miało podobny dylemat. Ja mogę polecić XJ 600/Bandita 600.YZF 750 jest za bardzo sportowa i ma zbyt dużą moc jak na pierwszy motocykl. PozdrawiamJanuszmA co z 98 konną RF?I tu nie chodzi o zakup na jeden sezon. Edytowane 23 Stycznia 2008 przez gandziorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Również jest za mocna, jednak to Twój wybór ;) I nikt Ci nie zabroni dązyć do szybkiego wypadku :D Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Również jest za mocna, jednak to Twój wybór ;) I nikt Ci nie zabroni dązyć do szybkiego wypadku :DTo jak wszystko za mocne to co będzie odpowiednie?I ładne, i nie drogie, i w miarę szybkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Przecież napisałem :D Poczytaj dokładnie forum, wielu miało podobny dylemat. Ja mogę polecić XJ 600/Bandita 600.YZF 750 jest za bardzo sportowa i ma zbyt dużą moc jak na pierwszy motocykl. PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) Tylko te motory jakoś specjalnie mi się nie podobają bandit z przodu ma okrągłą lampe, a XJ też mi się nie podoba.Lubię moto obudowane, wiem że to tylko plastik, ale ja myślę o zakupie na co najmniej przyszłe 3 lata. Edytowane 23 Stycznia 2008 przez gandziorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Suzuki GSXF 600(78KM) popularne jajko. Mocy myślę że wystarczająco i Vmax 220km/h. W miarę ekonomiczny, do twojego wzrostu odpowiedni. Ale wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 I ładne, i nie drogie, i w miarę szybkie? wszystko, co rozsądni ludzie polecają na pierwszy motocykl ;) oczywiście znajdziesz tam również mnóstwo wypowiedzi tych, co to polecają 100KM plastika; wybór zawsze należy do kupującego - może być jedynie rozsądny lub bardzo ryzykowny szybkie... co to znaczy? chcesz robić 99% czterołapców na starcie spod świateł? wystarczy skuterek 125, no - 250ccm. a początkującemu motocykliście, jak mówią autorytety - 2 gary i 500ccm, 50KMładne? w sportowych owiewkach - gs500f. drogie też nie jest, tzn. w swoim roczniku. poza tym tańsze w utrzymaniu, niż r4 no, życzę udanej lektury na wieczór :D jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) Ok, zrozumiałem coś dzięki linkom które dostałem. No to wezne jako pierwsze moto jakiegoś nakeda może nawet 500'tka być.Bo mi naprawdę chodzi o to żeby się wprawić i to porządnie do tego rękę przyłożyć, a nie żeby wokół kolegów pokazać czego to ja nie potrafię. Nie chcę się zabić, bo jakbym chciał to od razu walnąłbym sobie w łeb.Chcę po prostu mieć coś na przyszłe 3 lata, i nieważne w jakim nastroju jak spojrze na moto to odrazu pojawi się uśmiech i zadowolenie z bycia właścicielem.Z drugiej strony boję się że szybko taki naked mi się znudzi, a 50 KM może okazać się później za małą mocą. Edytowane 23 Stycznia 2008 przez gandziorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 krotko i na temat dwu cylindrowa kalsa 500 obojetnie jakiej firmy z wyzszej polki zdlawiona Honda CBF 600 ABS. :banghead: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 krotko i na temat dwu cylindrowa kalsa 500 obojetnie jakiej firmy z wyzszej polki zdlawiona Honda CBF 600 ABS. :banghead:Suzuki GS?Bez zbędnych owiewek, dużo ludzi poleca, i niby na pierwsze moto stworzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Za mala moca do czego ???Zeby sie uczyc jezdzic jest calkowicie wystarczajaca.Nastepne 3 sezony to wlasnie bedzie dla ciebie nauka jazdy. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Za mala moca do czego ???Zeby sie uczyc jezdzic jest calkowicie wystarczajaca.Nastepne 3 sezony to wlasnie bedzie dla ciebie nauka jazdy. Adam M.Ok, dzięki dużo daliście mi do myślenia. A co myślicie właśnie o GS 500?W kategoriach:Części/Nauka/Eksploatacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Po przesiadce z Zip-a to przy przyspieszaniu na gs-ie to Ci głowę urwie :icon_question: a Ty byś chciał odrazy 750 :icon_question: "A co myślicie właśnie o GS 500?W kategoriach:Części/Nauka/Eksploatacja" Powiem Ci, że od paru lat jestem na forum i nie skłamie jak powiem, że codziennie widzę jakiś nowy temat/post o gs 500 / cb 500. Proponuje więc wytężyć troszkę szare komórki i użyć opcji "szukaj". Jak masz z tym problem to Ci wytłumaczymy. Jak dostaniesz gotową odpowiedź, to się będziesz znowu upominał a jak nauczysz się obsługi wyszukiwarki to przestaniesz zadawać pytania setki razy wałkowane na forum. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Wszystko przemawia za wlasnie tym motorkiem... :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ja od siebie napiszę tylko o RF Ładnie wygląda, na prostych też OK, niska cena, bezawaryjna (przynajmniej u mnie). Ale czy to wystarczy?Fura słaba nie jest, ale w zakrętach prowadzi się chu**wo, spora masa utrudnia manewrowanie i skutecznie odbiera frajdę z jazdy. Motocykl do szybkiej turystyki. Tor odpada, stunt odpada. Mimo wszystko jakbym miał się cofnąć i wybrać motocykl to kupiłbym RF'kę jeszcze raz gdyż uważam że za taką kasę nie ma lepszego sprzęta :icon_rolleyes: RF to moje pierwsze moto, żadnych większych problemów i utrudnień nie mam z tym sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi