R@F Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 mi sie wogole nie widzi. Jeszcze niby 207kg ma wazyc? Trudno uwierzyc. Troche wiecej fotek z F3 http://www.gaskrank.tv/tv/hersteller/mv-ag...-2011-14060.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajaos Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Te wydechy w MV F3 sa boskie :O szał..... Diavel jest ładny ale osobiscie zmienił bym wydechy i przednią lampe. Nie podobaja mi się te wloty powietrza po bokach, takie ociężałe i z ta lampą robia wrażenie nadmiernie nadmuchanych. Co nie zmiania faktu że jakbym zobaczyl na żywo to bym sie zesikał :) Cytuj Mają tam piwo tak zimne jak serca waszych dziewczyn..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Diavel jest świetny, ale faktycznie trochę psuje całość ta przednia lampa, bezpłciowa jest, MV - przepiękna maszyna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 a jaki silnik w tym ducati zastosowali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Ducati Diavel Carbon waży 207 kilogramów. Do napędu motocykla posłużył dwucylindrowy silnik Ducati Testastretta 11° o pojemności 1198 ccm. Jednostka dostarcza 162 KM przy 9500 obr./min. i 127,5 Nm przy 8000 obr./min. Elektronicznie sterowane przepustnice oraz odpowiednio zaprojektowany układ wydechowy sprawiły, że krzywa przebiegu momentu obrotowego jest płaska. Diavel dysponuje więc pełnią siły nawet na niskich obrotach Żródło http://moto.onet.pl/219576,7806100,1,zdjecie.html?node=27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=9mWIXWX-XDI jest i oficjalne wideo. Moim zdaniem prezentuje się kozadzko jak na power cruisera przystało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Całkiem ciekawe to Ducati. Technika przednich świateł LED wchodzi i do moto :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 (edytowane) F3 to imo najładniejsza 600'tka na rynku, jak to MV Edytowane 2 Listopada 2010 przez slusar_o2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Tylko pewnie ceny będą zaporowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 ducat pewnie w okolicach yamahy vmax chociaż nie zdziwię się jak będzie parę zl tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 A no prestiż kosztuje. :) Dla mnie takie maszyny powinny być zaporowo drogie żeby były w swerze marzeń "kowalskiego" bo jak beda ogolnie dostępne to staną sie nudne jak R1 czy GSXR Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 F3 ma byc konkurencja dla Daytony czyli cena powinna sie znajdowac w przedziale 10-11tys.€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 za F3 pewnie i tak trzeba będzie jeszcze długo poczekać... a właśnie oglądałem zdjęcia Kawasaki Z1000SX ... i jestem w szoku. Wygląda i zapowiada się świetnie Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 za F3 pewnie i tak trzeba będzie jeszcze długo poczekać... a właśnie oglądałem zdjęcia Kawasaki Z1000SX ... i jestem w szoku. Wygląda i zapowiada się świetnie Potwierdzam. Zieloni pojechali z tematem. Konkurencja dla FZ1S i może GSXF1250. Stylistycznie fest do mnie trafia. Szczerze mówiąc bałem się co pokażą obecne targi. Troche mnie przerasta modernizm w obecnych sprzętach (wizualny). Jednak odetchnąłem z ulgą... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 a ta kawa bardzo fajna aż mam na nią ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi