miro_N Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Moim zdaniem to bardzo good idea. Wchodzimy w białe koszule? :icon_eek: ledwie sam się w nią mieszczę, a jak na skórę włożyć??! :eek: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Możesz zrzucić parę kilo, owinąć się prześcieradłem, możesz też założyć biały habit (nie będę instruował jak go pozyskać, ważne jest jednak to, żeby nie było na nim żadnych czerwonych śladów :cool: ), w ostateczności możesz udawać że masz białą koszulę. Białej skóry nie proponuję, bo mogłoby to być źle odebrane he he he :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Możesz zrzucić parę kilo, owinąć się prześcieradłem, możesz też założyć biały habit (nie będę instruował jak go pozyskać, ważne jest jednak to, żeby nie było na nim żadnych czerwonych śladów :cool: ), w ostateczności możesz udawać że masz białą koszulę. Białej skóry nie proponuję, bo mogłoby to być źle odebrane he he he :icon_mrgreen: Biała skóra... że też na to wcześniej nie wpadłem!! :icon_rolleyes: Ale masz rację, nie będę robił Ci konkurencji :icon_razz: :icon_mrgreen: Habit, też niezły pomysł, ok, bez śladów, dyplomacja... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KirkBlade Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) Hej a jak bym miał czas to moge z plecaczkiem wpasc? Mam motor z 2003 to już zamieszchła historia powinienem pasowac :) Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez KirkBlade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) Biała skóra... że też na to wcześniej nie wpadłem!! :icon_rolleyes: Ale masz rację, nie będę robił Ci konkurencji :icon_razz: :icon_mrgreen: Habit, też niezły pomysł, ok, bez śladów, dyplomacja... :cool: ja mam białą egipską galabiję :notworthy: może byc? :icon_biggrin: Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez mar95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) ja mam białą egipską galabiję :notworthy: może byc? :icon_biggrin: :biggrin: zważywszy, że pojedziemy na Okęcie, z pewnością nie pozostaniesz niezauważony :icon_mrgreen: ps. prognozy pogody są wyjątkowo rozbieżne, macie jakieś "pewne" źródła? (oprócz indian ;)) Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez miro_N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 ps. prognozy pogody są wyjątkowo rozbieżne, macie jakieś "pewne" źródła? (oprócz indian ;)) Dzis od rana lało. Ale widzę z okna że od zachodu się przejaśnia. Przestało padać i zrobiło się cieplej. Świeci słońce w przerwach między chmurami. :lalag: No i kiszka, nie mam nic białego żeby wcisnąć na kurtkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Hej a jak bym miał czas to moge z plecaczkiem wpasc? Mam motor z 2003 to już zamieszchła historia powinienem pasowac :) Ależ oczywiście mam trasę Ja jadę bez względu na pogodę, bo czeba twardym być nie mientkim, oczywiście biała koszula i mucha będą. Kask orzeszek, pode mną rodzynek : żółty DUCATI Sport Classic :icon_mrgreen: http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=20.87108&...32&v=true&utf=1 potem http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=20.918624...68&v=true&utf=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 A ja mam problem. Myślał indyk o niedzieli a w piątek mu łeb ucieli.... Zostawiłem w czwartek kawę na serwisie ale coś jej się tak porąbało w dolocie, że nie zapala albo startuje na 1 gar. Jutro serwis jest do 14, jak do tej pory nie zapali to kaplica bezemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 (edytowane) mam trasę http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=20.87108&...32&v=true&utf=1 potem http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=20.918624...68&v=true&utf=1 Trasa przejazdu już ustalona? Nie prościej z Niedźwiadka tunelem pod torami i ul. Spisaka do Alei Jerozolimskich i potem do Alei Krakowskiej? A może spotkanie "eskorty" ( :wink: ) gdzieś wcześniej i razem zajechać pod kościół? Np na ul. Globusowej we Włochach przed tunelem jest szeroki chodnik, po prawej jadąc od Połczyńskiej, między ul. Zdobniczą a Świerszcza. Edytowane 28 Sierpnia 2010 przez Hun996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Mówisz do mnie słowami, których nie rozumiem :icon_mrgreen: ten Ursus to dla mnie tak nieznana kraina, jak planeta Jowisz. To, że w ogóle udało mi się ustalić jakąś trasę należy poczytywać za sukces pokroju odkrycia nowej drogi do Ameryki przez niejakiego Krzysztofa Kolumba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Niestety nie odzyskałem moto. Miłej zabawy Panowie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 To, że w ogóle udało mi się ustalić jakąś trasę należy poczytywać za sukces pokroju odkrycia nowej drogi do Ameryki przez niejakiego Krzysztofa Kolumba. Prawie jak Kolumb. Tylko nie wiem czy da się skręcić w lewo w Jerozolimskie :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Kiepska pogoda wiec moze byc kiepsko. Wskakuje w tekstylia i lece :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Dobry Wariat,to i po błocie pójdzie ;) Miło było poznać forumowe twarze z MGH.Chyba byłem delegacją MGSu :biggrin: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi