mirusiek Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 (edytowane) Zakupiłem ją po kilku dobrych latach przrerwy w ujeżdżaniu moto. Silniczek i technicznie moto-bez zarzutu, tyle tylko że motor stał pod chmurką, na deszczu i został pomalowany pędzlem na czarno. Przwie dwa miesiące mojej pracy i naprawde niewielki wkład finansowy. Dodam że wszytko robiłem sam( razem z żoną- zapaloną motocyklistką i synami-początkującymi motocyklistami), od malowania, po techniczne rzeczy. W silniku wymieniłem tyko napinacz łańcucha rozrządu ( dałem od FZR 600) +pełen serwis gaźników, nowe filtry oleje, nowy łańcuch napędowy, nowe klocki hamulcowe. Zdjęcia z prac tutaj :) Edytowane 26 Lipca 2010 przez mirusiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Przejrzałem fotki.... Kawał dobrej roboty!! Jaki jest koszt takiej przyjemności ? Pewnie więcej niż dałes za motocykl?:) Cytuj Mój kanał Youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Lustra powinieś zmienić, bo moim zdaniem nie pasują ale to twój motocykl i twój gust. Brakuje jeszcze tylko wypełnien zegarów i stan będzie kapitalny! Bardzo mi się podoba! Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Kawał dobrej roboty! Pytanie, czemu przedni błotnik jest niebieski a nie biała perła? Przydałyby się gumy we właściwych rozmiarach. Jeszcze jedno, szkoda że silnik PC19, czyli słabsza wersja... Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirusiek Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Przejrzałem fotki.... Kawał dobrej roboty!! Jaki jest koszt takiej przyjemności ? Pewnie więcej niż dałes za motocykl?:) Koszt mniej więcej 1/3 ceny zakupu :bigrazz: Wyszdeł mi w całości jeszcze poniżej ceny rynkowej (kupiłem naprawdę tanio),więc warto było trochę popracować. baba_zanetti Wypełnienia będą kończę walkę z nimi, no i założyłem właśnie nową szybkę do zegarów. BANANvanDYK Błotnik niebieski bo taki mi się wydawał ładniejszy, biały jednak powiększa optycznie. wiem troche odbiegłem od oryginału, ale tak mi się bardziej podoba. Dziękuję wszystkm zasłowa uznania i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 i szacunek dla Ciebie i Tobie podobnych , ze nie ojebales fajnego motocyla calego na jakiś czerwony lub inny jednolity naklejając byle jakie naklejki. To jest REMONT. Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 No, no..bajer robota. Ładniutka ta Cebra nawet. Zamiast rozbierać i sprzedawać na części, czasem warto zreanimować. Ja reanimuję GSX-R750W `93, kupiłem totalną ruinę z trafionym silnikiem. Na chwilę obecną mam zrobione zawieszenia, hamulce i dużo polerki. http://lh4.ggpht.com/_Z2uaPZT7mY8/TFMoDmNO...40/DSCN6887.JPG Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Również składam ukłon dla Twojej pracy.Znam z autopsji.Jak masz chęć to możesz zobaczyć z czego powstał i co się przekształcił mój GPZ. KLIK Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gravis Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) Kawał dobrej roboty :lalag: Tak ze cebre masz już w 1 palcu :smile: qurim ta Twoja suzi w niezłym stanie wizualnie. Na ścianie zauważyłem kalendarz KINGWAY, czy to znaczy ze jesteś "chinersem" ? ;) Edytowane 2 Sierpnia 2010 przez Gravis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
16valve Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Dla mnie bomba!. Gratuluje wszystkim. A Kawy z rodziny gpz zawsze przykuwały mój wzrok. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zakupiłem ją po kilku dobrych latach przrerwy w ujeżdżaniu moto. Silniczek i technicznie moto-bez zarzutu, tyle tylko że motor stał pod chmurką, na deszczu i został pomalowany pędzlem na czarno. Przwie dwa miesiące mojej pracy i naprawde niewielki wkład finansowy. Dodam że wszytko robiłem sam( razem z żoną- zapaloną motocyklistką i synami-początkującymi motocyklistami), od malowania, po techniczne rzeczy. W silniku wymieniłem tyko napinacz łańcucha rozrządu ( dałem od FZR 600) +pełen serwis gaźników, nowe filtry oleje, nowy łańcuch napędowy, nowe klocki hamulcowe. Zdjęcia z prac tutaj :) Aż miło popatrzeć. Widać że sprzęt jest w dobrych rękach i długo pojeżdzi przy takim traktowaniu. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirusiek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Również składam ukłon dla Twojej pracy.Znam z autopsji.Jak masz chęć to możesz zobaczyć z czego powstał i co się przekształcił mój GPZ. KLIK Piękny motor. Naprawdę kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 :lalag: Uwielbiam zrobione klasyki. Również składam ukłon dla Twojej pracy.Znam z autopsji.Jak masz chęć to możesz zobaczyć z czego powstał i co się przekształcił mój GPZ. KLIK Monter - Twoj GPZ to unikat :) Czemu nie 900? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirusiek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) Dziękuję wszystkim za wypowiedzi, serce rośnie i potwierdza to tylko że decyzja o zakupie i remoncie była trafna. ( wbrew złośliwym wypowiedziom niektórych moich znajomych) :crossy: : CBR w akcji Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez mirusiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michel Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 mirusiek super Ci to wyszło :) Aż miło tak wieczorem popatrzeć na takie zdjęcia. Mojego byłego Simsona też odrestaurowałem, http://www.youtube.com/watch?v=ez1lUd4QY5w ale to nie to samo co do Twojej roboty.. ;) Niekiedy mam chęci kupić jakiegoś sprzęta i zaś odrestaurować, by później nacieszyć oko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi