szkudlar Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 A,B,C,E,, za pierszym.moze talent moze szczęście ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radko Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 A i B za pierwszym i stermotorzystę też :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepekvt Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 A za 1szym B nie mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIL Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Pamiętam jak mnie egzaminator podpuszczał na prostej żebym jechał szybciej. Szybciej niż pozwalały ograniczenia. Też tak mieliście ? Na odlewniczej zdawałem. pzdr Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buchalter Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 B - 1980 rok za pierwszym A - 2010 rok za drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liver Sausage Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 (edytowane) Pamiętam jak mnie egzaminator podpuszczał na prostej żebym jechał szybciej. Szybciej niż pozwalały ograniczenia. Też tak mieliście ? Na odlewniczej zdawałem. pzdr Nie. Na jakiegoś dziwnego kolesia musiałeś trafić - takie praktyki są zabronione :icon_eek: Edytowane 14 Października 2010 przez Liver Sausage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIL Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Nie. Na jakiegoś dziwnego kolesia musiałeś trafić - takie praktyki są zabronione :icon_eek: Tak ? A słyszałeś coś takiego ? - egzaminator wypuszcza kartkę przez okno, że niby mu wypadła, i krzyczy do Ciebie żebyś się zatrzymał. W tym miejscu oczywiście nie można się zatrzymywać :wink: Jeśli to zrobisz kończysz egzamin. :biggrin: Jest dużo takich chwytów. Wracając do mojego wątku - Kutas słusznie przypuszczał że na egzamin przyjechałem motocyklem, bo byłem w moto kapocie . Pewnie myślał że trafił na mistrza odkręcania na prostej, ale... Ale się pomylił. Tylko paluchy mi zmarzły bo rękawice zostawiłem w kufrze. :bigrazz: pzdr Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 B za pierwszym i A tak samo. Jakoś tak dziwnie szczęście mi dopisało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzebyk90 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 B- Za trzecim razem A - Za pierwszym zastanawiam się nad C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 A ja odwrotnie, B i C za pierwszym a A za trzecim. Bylo to jakies 40 kilka lat temu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 chronologicznie.... 1994 rok - B za siódmym podejściem :icon_mrgreen: - poprzednie sześć niezaliczone z powodu: zbyt długiej jazdy po środkowym pasie, niesymetrycznego (różnica 1 cm !!! ) zaparkowania tyłem, niezatrzymania się przed znakiem "STOP" (zatrzymałem się, ale bieg nie był "na luzie").... a potem przyszedł inny egzaminator... 2003 - A za drugim - tu było zabawnie....taka zielona "mycka" co ją ze wzgledów higienicznych dawali pod kask zsunęła mi się na oczy podczas machania głową na "ósemce" (kask był 2 rozmiary za duży)... no to się zatrzymałem.... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtxnn Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 A-za pierwszym B-za piatym C-za trzecim C+E-za drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huggus Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 A - pierwszym B - drugim, za pierwszym pojechałem pod prąd na jakiejś uliczce na parkingu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayerman Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 (edytowane) A+B razem i za pierwszym razem :icon_mrgreen: Edytowane 21 Października 2010 przez slayerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszyn Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 A za1 B za 4 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi