Digidy Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 A i B za pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancinsan Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 A- zdałem za trzecim razem aż wstyd się przyznawać , za pierwszym razem gdy wsiadlem na rumaku nie obejrzałem się za siebie :icon_eek: a drugi raz jest jeszcze lepszy :biggrin: ruszanie ze wzniesienia sam z siebie się tak smialem ze egzaminator nie wiedzial o co chodzi hehe a trzeci raz na pełnym luzie :crossy: żadnego ale nie było egzaminator nie miał nic do zarzucenia , tylko stwierdził nie można było tak odrazu ! Reszta czyli : B za drugim C za pierwszym CE za drugim Grunt to się nie strsowac bo własnie przez to nie udawało zdać się za pierwszym razem pozdr :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Grunt to się nie strsowac bo własnie przez to nie udawało zdać się za pierwszym razem To się tylko tak prosto mówi :) Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dhmarian Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 A - za pierwszym B - za drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 A - pierwszy B - piąty Ale prawko "robiłem" ze dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damork Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 B w 1991, za drugim podejściem. Podczas pierwszego przejechałem przez pasy na które w tym samym momencie weszli piesi. A w zeszłym roku za pierwszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemny Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 A bez problemu za pierwszym B hmm za piątym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakob Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 A za pierwszym, B za drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarroza Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 a ja się jeszcze męczę, narazie miałem po 1 podejściu na jazdę kat. A i kat. B (teoria A + B bezbłędnie ;P ) ;] 3 Sierpnia drugie podejście do motocykla w Gdańsku. Mógłbym zdać za pierwszym (miałem dość miłą instruktorkę , która mi, "świeżakowi", przypominała co się robi ;D), ale powaliło mi się wszystko na placu (swoją drogą to też wina instruktora od kat. A, bo trochę mi źle wyjaśnił zadania - ale cóż). Do B podchodzę znowu 16 Sierpnia, chociaż tu czuję, że będzie gorzej niż na motocyklu (łatwiej przychodzi mi jazda na moto po prostu ;) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 A za pierwszym w zeszlym roku, bedac na urlopie. B za pierwszym w 1998 roku. C - wkrotce egzamin w IRL, teoria cala zdana za pierwszym. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelek84 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 A za pierwszym :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregi76 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 A-za pierwszym na wsk kobuz :icon_biggrin: B-za drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futrzak1 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 testy: A+B za drugim teoria: A-za drugim (tu mnie egzaminator pochwalił za dobrą jazde i nawet pełnej trasy przewidzianej na motor nie przejechałem) B-za czwartym (za czwartym trafiłem na fajnego kolesia bo miał idealną okazje do uwalenia mnie) wszystko Leszno 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotreQ92 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Teoria: AB za pierwszym. Praktyka: A - za pierwszym, B - za drugim. Cytuj "Bez Gwiazdy nie ma jazdy" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 A1 za pierwszym A za pierwszym B za pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi