Kamsel Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 A - za pierwszym B - za drugim C - za pierwszym C+E - w takcie, za jakies 3tyg egzamin. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 za pierwszym i A i B :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 17 lat i za pierwszym razem A i B-Tato był tak dumny że dołożył do najfajniejszego moto na świecie EL250... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Widze, że niektórym z nas nie idzie zdanie prawka na samochód, a kat. A mamy. Czym to może być spowodowane...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 B za drugim razem, A za pierwszym Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Widze, że niektórym z nas nie idzie zdanie prawka na samochód, a kat. A mamy. Czym to może być spowodowane...? kategoria A jest wręcz na pamięc :D na upartego możesz nie znać przepisów tylko wiedzieć że na tym skrzyżowaniu masz przepuscić kolesi z lewej a ci z prawej muszą zaczekać aż ty pojedziesz.... generalnie wiesz czego sie spodziewać a na B jedziesz w ,,nieznane'' nie raz nie dwa wjeźdzasz w jakąś dziwną ulice na której nigdy nie byłeś i nie zawsze wiadomo jak sie zachować a oznakowanie dróg w polsce jest fatalne od znaków zasłoniętych drzewami przez brak lini i pasów na jezdni po kompletny brak znaków (dojeźdzasz do skrzyżowania nie masz nikogo z prawej jedziesz nagle hamulec i co pan robi ??!! skrzyżowanie równorzędne mam wolną prawą więc jade... To nie jest żadne równorzędne ma pan ustąpić pierwszeństwa przejazdu !!!!! a gdzie znak ?? nie wiem ale tak jest....) na A odpadają ci 2 trudne manerwy mianowicie parkowanie prostopadłe i równoległe podchodząc do B nie masz legalnej możliwości pojeździć samochodem lub pojazdem zbliżonym po drogach we własnym zakresie, natomiast przy A masz albo A1 albo motorower na dowód .... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg48 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 A i B za pierwszym razem - ale to bylo ponad 40-lat temu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 (edytowane) A za pierwszym B za 5 albo 6 niepamiętam już :) 1 cm na placu brakujący 2 razy (stare przepisy - łuk), koleś który mnie puszcza z przeciwka - wymuszenie pierwszeństwa, i jakieś tam pierdoły, stare dzieje. Teraz sie bardziej martwiłem żeby mi go nie wzięli za punkty a miałem ich 23. Na b wg. statystyk puszczają 33%. Edytowane 25 Lipca 2010 przez milosz-RR Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek831 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Na A zdałem za drugim ale na usprawiedliwienie powiem że nikt wtedy nie zdał z całej grupy. A zdawało około 15 -20 osób ,dokładnie nie pamiętam . Za to drugim razem zdało 100 % kursantów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IruCB45 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 A za pierwszym, B za trzecim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipol Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 A - za pierwszym B - za piątym. Z B miałem trochę zabawy ale nie będę się rozpisywał żeby nie było, że się żalę. Napiszę tylko, że za czwartym razem zdawałem około 9 rano, po trzech piwach wypitych mniej wiecej o 23 poprzedniego dnia. Spac poszedlem chyba kolo 2. Nigdy nie mialem takich problemow z zatrzymywaniem sie przed poprzedzajacymi autami na skrzyzowaniu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Testy za trzecim na moto, za pierwszym na auto. A za trzecim, B za piątym. W obydwu przypadkach wymuszenie pierwszeństwa, choć dwa razy podejrzewam złośliwość egzaminatora. Młody byłem i gniewny tych kilkanaście lat temu :) Za ostatnim razem na B zdałem jako jedyny z całej grupy. A na testach sprawdzałem czy da się zdać nie ucząc, czy da się zdać ściągając (złapali mnie), czy da się zdać ucząc :) Na szczęście w 1994, czy '96 roku egzaminy nie kosztowały za dużo. Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 A i B za drugim razem, ale jak to mówią za drugim zdają Ci co potrafią jeździć, a za pierwszym tylko farciarze :P :lalag: :lalag: :lalag: B: dawno temu: Teoria za trzecim (dopiero przed trzecim razem zobaczyłem jak te poj**ane testy wyglądają), praktyka za drugim (za pierwszym oblałem za to, że zderzak poloneza przez moment był nad linią :icon_biggrin: ) A: Teoria za pierwszym bezbłędnie, praktyka za drugim. Za pierwszym oblałem miasto za niestosowanie się do znaków, ale do jakich i gdzie, to już mi pan egzaminator nie był w stanie powiedzieć :wink: Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba405 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam. heh A za pierwszym 2 tyg temu a dziś poprawiałem B i zdałem za drugim:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziushka Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 A- za pierwszym, wczoraj :P B- to było tak dawno, że już nie pamiętam... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi