Katsumoto Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 A za pierwszym B za pierwszym C za drugim niedługo kolejny egzamin na następna kategorie Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaku Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 A za pierwszym B za pierwszym Cytuj VZ800 => ZR-7http://www.forum.zr-7.plhttp://www.bikepics.com/members/ptok/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo46 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 A i B -obydwie za pierwszym, ale jak będę miał takie szczęście jak ostatnio i dalej w takim tempie kolekcjonował punkty to możliwe,że znowu będę miał okazje ponownie sprawdzić siły na egzaminach... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misman Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Taki temacik, trochę mnie teraz nurtuje, jutro mam egzamin i się zastanawiam jaki procent puszczają za pierwszym razem :P w sumie, nie ma się co nastawiać że się od razu uda, ale z ciekawości zapytam, za którym razem zdaliście, na czym się wykładaliście? A i C za drugim, pozostałe wszystkie za pierwszym :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 (edytowane) B za dziewiątym A po szóstym dałem se spokój :D Edytowane 23 Lipca 2010 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Za pierwszym. Zero błędów na teorii, jakieś zgrzyty na praktycznym. W 2001r. Nie wiem czy teraz bym zdał kolejny raz. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturR1975 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Mnie się udało za 1-wszym podejściem. Zrobiłem dwa błędy, ale były one dopuszczalne. Raz motocykl zgasł mi przy ruszaniu na wzniesieniu natomiast drugi błąd to nie ustąpienie pierszeństwa autobusowi komunikacji miejskiej ruszającego z przystanku. Tutaj kłuciłbym się z egzaminatorem ponieważ autobus zasygnalizował włączanie się do ruchu kiedy byłem około metr za nim a sam jechałem około 50km/h. Oczywiście egzaminator jadący za mną widział dokładniej zamiar włączenia się do ruchu autobusu ponieważ był za mną a ja nie miałem sposobności zatrzymać się na na krótkim odcinku z prędkości 50km/h. No, ale najważniejsze, że zdałem za 1-szym razem. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Jakiś miesiąc temu, za pierwszym naturalnie :D Zero błędów na teorii i praktyce również:) a kupa strachu była... ;) Cytuj Mój kanał Youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 B za drugim jak miałem 17lat , potem "na szybko" zaliczyłem A za pierwszym (kurs we Wrocku a egzamin w Sieradzu) . Z "A" nie było tak lekko , musialem zje*ac egzaminatora że sie przypierdala do zielonej strzałki a kasa w biedronce na mnie czekała wiec czasu nie mam i ni ema innej opcji jak pozytywny . No i mi zaliczył. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukers Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 (edytowane) A i B za drugim razem, ale jak to mówią za drugim zdają Ci co potrafią jeździć, a za pierwszym tylko farciarze :P Edytowane 23 Lipca 2010 przez Lukers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obniski Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 A i B za pierwszym. Może i fart. Przy zdawaniu na A byłem chyba trzeci w kolejce i po skończonej jeździe egzaminator stwierdził że jestem pierwszym dziś co naprawdę czuje się pewnie i wie co robi. Miło było usłyszeć pochwałę od gościa który oblał wcześniej dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas7 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 B za pierwszym A za drugim ale ważne, że jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paleczek Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 B za pierwszym A za pierwszym (mimo rozjechanego psa :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 A- za pierwszym B- za trzecim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KajoXJ Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 B- za pierwszym A- za trzecim ( raz zapomniałem kasku nałożyć :biggrin: :banghead: , a raz zapomniałem trąbki włączyć na placu manewrowym, koleś dał mi drugą szanse ale na drugiej znowu zapomniałem przepchnąć motocykla :biggrin: , na trzecim wszystko igła.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi