Pipcyk Opublikowano 30 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Jedno sprostowanie - zamiast holly będzie kumpela brody z Jeleniej czyli co ? Holly nie będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 ze mna będzie jeszcze jedna osoba- czyli moja Pani- Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 30 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 ze mna będzie jeszcze jedna osoba- czyli moja Pani- Kasiaok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Ja na zlot bez plecaczka oczywście również się nie ruszam - dopiszcie moją Kasię! Pozdrawiam zjeby!PS. niestety nie damy rady zostać na zwiedzanie browarów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Pipcyk, dopisz jeszcze Marlewa, bo biedactwo nie może przejść przez te wszstkie strony... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 sluchajcie nasz kolega Dakota moze przywiesc wam, czyli uczestnikom naszego spotkania rzeczy ktore zamiescilem w obrazkach, sa to towary z przeceny w louisie. Jak ktos cos chce to walic mu na PW, tylko szybko bo on jutro o 14 wyjezdza juz do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Jedno sprostowanie - zamiast holly będzie kumpela brody z Jeleniej czyli co ? Holly nie będzie ? a no niestety nie będzie :cry: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 mnie nie ma ;) proszę mnie dopisac + Adas7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Hej! O której odlatujemy z Gliwic ( Radiostacja)?? A może ktoś będzie leciał z Katowic - można razem pognać do Gliwic ;) Czekam na propozycje i dogranie szczegółów! Pozdro! P.S.+ 1 miejcse dla frienda na 4 kołach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Czolem! Panie i Panowie - Sesja zamknieta :P ;) :P ;).No to teraz moge pacyfikowac Rzyki!!Jestem zwarty (wszedzie :twisted:) i gotowy (na wszystko :P).O ktorej mam sie zjawic pod Zjeb Radiostacja?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Nowy ja z Adasiem 7 lecimy z Katowic ;) więc gdzie sie umawiamy i o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Nowy ja z Adasiem 7 lecimy z Katowic ;) więc gdzie sie umawiamy i o której? He dobre pytanie :P ( o której?) wszystko zależy od gdziny zbiórki przy gliwickiej radiostacji. Za miejsce proponuję stację BP przy na przeciwko Geant'a na górnoślaśkiej. No chyba, że ktoś chce dołączyć z Chorzowa wowczas może być McDonalds - po prawej w kierunku na Bytom. Nadal czeakmy na info co do godziny odjazdu z Gliwic!! Pozrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Czasu coraz mniej, trzeba ustalić szczegóły. Spotkanie pod Radiostacją o 14.00, wyjazd o 15.00, Nie zauważyłem żadnych zmian, więc 14 mozemy uważać za oficjalna godzinę spotkania (?). Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 30 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 Hej, ekipa w składzie (na razie) Askot, Delfi, Vitek and Mła proponuję spotkanko koło 14 w Myslovitz (komu pasuje z okolic to przygzuwać) wyjazd po skompletowaniu około 15 (Delfi zamykaj budzika). Będziem jechać przez Oświęcim na Kęty i Andrychooffjak jakaś grupa też tamtędy jedzie w tym czasie to dajcie info (0609691282). Aha, proszę o utrzymywanie lajtowej prędkości... ;) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 1 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Na dzień dzisiejszy mamy się zjawić w ośrodku na 17 czyli proponuje spotkać się na stacji BP w Andrychowie o godzinie 16. Jest taka jedyna w Andrychowie. Jadąc od strony Bielska będzie ona na końcu miasta po prawej stronie, jest zaraz przy głównej drodze i ciężko jej nie zauważyć.Jadąc od strony Krakowa będzie ona po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi