alterego Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 (edytowane) Twórcy jednych kampanii przedstawiają nas jako warzywa a innych - chcą pokazać, że za ciemną szybą kasku kryje się też człowiek.... Ciekawe, która bardziej trafia "puszkarzom" do przekonania: Edytowane 1 Marca 2010 przez alterego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Wszystkie kampanie Think sa dobre. U nas niestety jak zwykle wyjdzie przed kamere Holowczyc i powie zebysmy zapinali pasy i jezdzili 50ką, a Stockinger zakaze pijanstwa za kolkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Wszystkie kampanie Think sa dobre. U nas niestety jak zwykle wyjdzie przed kamere Holowczyc i powie zebysmy zapinali pasy i jezdzili 50ką, a Stockinger zakaze pijanstwa za kolkiem. hahahahaha Jimi :notworthy: położyłeś mnie ;] . Szkoda , że to jednak prawda. W polsce zapewne po ukazaniu sie takiej kampani , ktoś zaraz wymyślił by coś o kierowcach samochodów itp ;] Polska to nadal dziwny kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 piękne :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 oj docieeera :) Zaje*iście pozytywny przekaz :clap: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Może kiedyś nasze polskie po*eby z psiej budy wpadną na typu ten pomysł na poziomie :rolleyes: Jakaś podobna inteligentna propaganda bez zbędnych słów obrazy by się w okresie letnim społeczeństwu przydała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emass Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Ta... tylko takie akcje powinny być umieszczane na wszelakiego rodzaju forach z puszkami w roli głównej. Jeśli chodzi o wykonanie i przekaz to pomysł kapitalny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Odcinki z serii THINK są juz od paru lat obecne. Tego jeszcze nie widziałem,ale to jest jedno z mniej brutalnych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelek84 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Świetne maja te spoty angole ... ruszają mózgownicę. Naszym orłom przydało by się od nich uczyć ... bo znowu z jakimś ogródkiem wyjadą :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misman Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Nie ma to jak materiały szkoleniowe na kursie operatora wózków widłowych. Klaus Sztaplarz - kojarzy ktoś ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 (edytowane) Z serii THINK! jest inna świetna reklama, tym razem adresowana do motocyklistów: . Pozdrawiam i szerokości :crossy: EDIT: Mały offtop- chyba jest jedną z bardziej piorących łeb. Edytowane 1 Marca 2010 przez dziura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) Nie ma to jak materiały szkoleniowe na kursie operatora wózków widłowych. Klaus Sztaplarz - kojarzy ktoś ? :D Mówisz o tym jak gość jeździ wózkiem po rampie czy magazynie i ma kogoś nadzianego na widły ? Coś takiego gdzieś widziałem, nie wiem czy o to Ci chodzi :) Papiery na wózek mam ale filmów nam nie puszczali... :icon_mrgreen: Edytowane 2 Marca 2010 przez Majusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 EDIT: Mały offtop- chyba jest jedną z bardziej piorących łeb. Świetna :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Zamiast robić akcje o warzywach, nasza TVP powinna zakupić od angoli ten materiał, przerobić go na język polski i puszczać w tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Reklama świetna. Przypomniał mi się motyw z kreskówki Disneya o rowerzyście - "pamiętaj aby być widocznym na drodze" - po chwili wielka strzałka z napisem "BIKER" za rowerzystą :D . Jakoś niedawno to widziałem. Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi