Robvalkpol Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Na obwodnicy pochwalil się filmikiem. I Policja ukarała mandatem na podstawie filmu. Przyjął gostek mandat. 217km/h motocyklem Jeślibym Komarem jechał i sztucznie wskazówkę popychał do 330km/h to też by mi mandat wlepili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Na obwodnicy pochwalil się filmikiem. I Policja ukarała mandatem na podstawie filmu. Przyjął gostek mandat. 217km/h motocyklem Jeślibym Komarem jechał i sztucznie wskazówkę popychał do 330km/h to też by mi mandat wlepili? Jakbyś przyjął mandat - owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Skąd wiedzieli, że wtedy akurat on jechał tym motocyklem a nie np. jego znajomy? Mógł się wyprzeć, a tak to nie dość, że musi zapłacić mandat to jeszcze może stracić prawko :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrev66 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 I oto efekt bezmyślności, brawury i chyba glupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir/1989 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 A ma ktoś linka do tego filmiku? ja szukałem na tej stronie i albo jestem ślepy albo go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 http://www.tvn24.pl/0,1645285,0,1,szpanowa...,wiadomosc.html Proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alfa164 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Jestem ciekaw, w jaki sposób go namierzyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Jestem ciekaw, w jaki sposób go namierzyli? Na moje oko, sprawdzili IP z ktorego film był wrzucony i sprawdzili po nazwisku czy ma zarejestrowany na siebie motocykl... Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Jeślibym Komarem jechał i sztucznie wskazówkę popychał do 330km/h to też by mi mandat wlepili? Nie trzeba byc geniuszem aby wiedziec, ze linie na jezdni czy slupy latarni stoja w tej samej odleglosci od siebie wiec mozna obliczyc z jaka predkoscia je mijal i obliczyc predkosc - kumasz ? :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Mógł się wyprzeć, (...) wybacz, ale to szczeniackie myślenie. mógł? mógł próbować. pytanie na ile skutecznie i jakie konsekwencje groziłyby mu w razie udowodnienia winy. jakby nie patrzeć przegięcie dość konkretne (znam ten odcinek, to zwykła jezdnia praktycznie przez miasto). pomijam kwestią poczucia odpowiedzialności, bo wątpię aby nim kierowała w sumie najwyższy czas brać się za takich kozaków: potem jakiś gówniarz wsiądzie na plastik, pogoni "bo na jutjubie widział" i nieszczęście gotowe. głupich nie sieją... jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Jestem ciekaw, w jaki sposób go namierzyli? Jest na to prosty sposób: Wklej na YouTube filmik jak z kolegami wciągacie ścieżkę proszku z lusterka i włącz stoper a przekonasz się jak pracuje POLICJA :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) Wklej na YouTube filmik jak z kolegami wciągacie ścieżkę proszku z lusterka i włącz stoper a przekonasz się jak pracuje POLICJA Jakiś czas temu znalazłem filmimk na YT gdzie koleś kręcił sobie jointa, lezało sporo towaru, W tagach filmiku była ksywa kolesia miasto, itp. i co? i nic dłuuugo długo ten filmik widniał na YT. Edytowane 27 Lutego 2010 przez Czarek-fighter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Jakiś czas temu znalazłem filmimk na YT gdzie koleś kręcił sobie jointa, lezało sporo towaru, W takag milmiku była ksywa kolesia miasto, itp. i co? i nic dłuuugo długo ten filmik widniał na YT. filmik widniał a kolesia mamusia musiała całe mieszkanie sprzątać po nalocie i jeszcze paczki wysyłać do ancla :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 filmik widniał a kolesia mamusia musiała całe mieszkanie sprzątać po nalocie i jeszcze paczki wysyłać do ancla I tu się mylisz, nie było nalotu, koleś na wolnosci, luz blues i coca cola :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basman007 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) No cóż mądry to ten motocyklista nie był rozwijając takie prędkości w mieście. Ale jeszcze był głupszy że przyjął mandat. Odsyłam do kodeksów wykroczeń i innych przepisów gdzie jasno opisane jest w jakich sytuacjach nakłada się mandaty i jak sie je przyjmuje lub nie. Obaliłbym ten mandacik w każdym sądzie grodzkim oczywiście po wcześniejszym nieprzyjęciu. Edytowane 27 Lutego 2010 przez basman007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi