oscar Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Wyjechałem bez sprawnego Hamulca. Z resztą co ma moja dorosłość do jakości opon ? Wg mnie źle trzymają w zakrętach a to jakie i w jakim stylu biore zakręty to inna bajka. Moja skromna rada w takim razie - zmien opony, albo nie przekraczaj mozliwosci jakie Ci daja obecne... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Dzisiaj trochę pobrykałem sprzętem albo raczej próbowałem. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Jak to próbowałeś? Fajna pogoda - sucho, ciepło... To nie ma co próbować, tylko brykać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Sogo jest chu..we. Mi tam się spodobało po pierwszej wizycie, która miała miejsce we wrześniu (po tym, jak zamknęli Sofię), ale to kwestia gustu. W ogóle namnożyło się lokali tego typu w stolicy. Jedna rzecz mi się niezbyt podoba w tych miejscach: że jest nadymione (dla porównania, w tajskich barach go-go się nie pali). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Moja skromna rada w takim razie - zmien opony, albo nie przekraczaj mozliwosci jakie Ci daja obecne... Problem w tym, że nie wiem jakie gumy dobrać. RAMBO Polecał Michelin Anakee ale nie ma rozmiarów na tak mały motocykl. Opony deszczowe od supermoto "podobno" nie sprawdzają się tak jak powinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Jak to próbowałeś? Fajna pogoda - sucho, ciepło... To nie ma co próbować, tylko brykać :wink: Próbowałem dlatego że nowe moto mam od miesiąca i jeszcze nie ogarniam go a poza tym opony mam lekko łysawe. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Ja jutro nie bedzie padac i drogi wyschna to posmigam. Siedze na urlopie w domku, wiec w sumie w kazdej chwili mozna wyskoczyc. :) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 (edytowane) Ja jutro nie bedzie padac i drogi wyschna to posmigam. Siedze na urlopie w domku, wiec w sumie w kazdej chwili mozna wyskoczyc. :) Wal na kom jesli bedzie pogoda,chetnie sie dolacze :) P.S Byle jakos kolo 12-13 bo wczesniej biegam(jogging) ;) Edytowane 24 Listopada 2009 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Dzisiaj? Po 12:00 jakos? PZW - bede Cie wydzwanial. :) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Dzisiaj? Po 12:00 jakos? PZW - bede Cie wydzwanial. :) Dzisiaj nie dam rady ale jutro może sie uda :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Dzisiaj nie dam rady ale jutro może sie uda :bigrazz: Jak nie bede za bardzo %% to jutro tez sie pisze, ale nie obiecuje... A dzisiaj za jakies 0,5h wychodze polatac. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1men Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 A ja już wróciłem z latania,pogoda super,da się przeżyć ,a jutro pewnie tez pośmigam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Ja dzisiaj też polatałem :crossy: Wycieczka z Okęcia na Bemowo dwa razy. 150 na prymasa i gra muzyka :icon_mrgreen: Tylko Ci piesi :icon_rolleyes: ja rozumiem, że pierwszeństwo i w ogóle ale żeby wyskakiwać mi tam gdzie nie ma pasów albo wbijać się na drogę przed nosem.... No i do tego podratowałem plastiki pastą lekkościerną, wyciągnąłem zapadnięty fragment i jakoś moto wygląda. Na warsztacie zostawiłem ogółem 1228zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Fajnie sie latalo. Mialem dzisiaj parcie zeby pozapier... Nie mam jaj w taka pogode probowac zamknac opone, ale z lewej 1cm mi dzisiaj brakowalo, a z prawej 2cm (czemu zawsze w lewo czuje sie pewniej? - syndrom Cargo?). Spory ruch, ale dzieki temu slalomik, a nie prosta i ogien. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 My dzisiaj polecieliśmy na kawę do Łodzi (Manufaktura) trochę przymroziło na trasie i niestety wracając widzieliśmy na obwodnicy żółte moto na poboczu a między jezdniami śmigłowiec medyczny....... Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi