Candlekeep Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 A ja się rozwaliłem :banghead: i straciłem podnóżek także lipton z jutrzejszym dniem :icon_evil: Ale poza tym wszystko OK? Ja sobie dzisiaj trochę pojeżdziłem po mieście. Genialna pogoda... Jeśli jutro będzie podobnie - też wyskoczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ale poza tym wszystko OK? ... Jest też pare innych zniszczeń ale nie takich od których byłoby trudo jeździć. W każdym razie nic co by nie było do odratowania :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Gdzie i o której jesteście umówieni w sobotę? Też mam chęć pośmigać :crossy: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golw Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 shiningami a mówiłem kup se do tej roboty squtra za 2 tys a teraz zobaczysz ile sobie zażyczą za plastiki i resztę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Dziś pierwszy raz od paru tygodni jeździłem w samych dżinsach. Dopiero teraz wracając w nocy założyłem deszczaki, ale i tak było ciepło. W ogóle zapowiada się dosyć łagodna zima. Lato nas nie rozpieszczało i teraz aura musi się jakoś zrewanżować. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Dziś pierwszy raz od paru tygodni jeździłem w samych dżinsach. Dopiero teraz wracając w nocy założyłem deszczaki, ale i tak było ciepło. W ogóle zapowiada się dosyć łagodna zima. Lato nas nie rozpieszczało i teraz aura musi się jakoś zrewanżować. Olsen, nie denerwuj mnie! Aż chyba jutro zadzownie do Greedo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Ja dziś już latałem.Całe 14 godzin......Z Honkongu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Ja dziś już latałem.Całe 14 godzin......Z Honkongu :biggrin: Chyba Hong-Kongu :bigrazz: Kolczasty a co tam robiles?? Peterek,mysle ze jeszcze ktos tutaj rzuci konkretna godzine i miejsce to sie ustawimy :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Chyba Hong-Kongu Kolczasty a co tam robiles?? Hong Kong to po angielsku.Tylko bez myślnika pomiędzy :biggrin: Honkong to oficjalna ,polska nazwa :biggrin: Byłem służbowo. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 shiningami a mówiłem kup se do tej roboty squtra za 2 tys a teraz zobaczysz ile sobie zażyczą za plastiki i resztę :/ Byłem dzisiaj u mechaniorów. Na wstępie drugi przegląd 550, prawy set 385 i do tego dwa razy hamulce. Powiedziałem żeby plastików nie robili. Ogólnie to jest jedna dziura, wbite mocowanie i płytki rysy plus mocniejsze zadrapania na kantach. Nie ma tragedii. Kierunkowskaz honorowo katapultował się i nadawał się do ponownego montażu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 a ja dziś odebrałem pierwszą lekcję pokory i tak mnie ta lekcja zmęczyła, że zakończyłem nawijanie km na koło po 2 godzinach i 100 km... dziś się nauczyłem, że nie hamuje się na mokrym zakręcie.... Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 a ja dziś odebrałem pierwszą lekcję pokory i tak mnie ta lekcja zmęczyła, że zakończyłem nawijanie km na koło po 2 godzinach i 100 km... dziś się nauczyłem, że nie hamuje się na mokrym zakręcie.... Badger,mam nadzieje ze nic powaznego sie nie stalo?? Wracaj do zdrowia Ty i maszyna :lalag: :flesje: :flesje: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Co wy tak sie przewracacie wszyscy? Ja dzisiaj 300 km zrobilem i osiagnalem rekord spalania 4,3 l/100km. Tak sie z tego ciesze ze az sie nagrodze wyjsciem na miasto dzisiaj. :) Badger - mam nadzieje ze w jednym kawalku jestes i maszyna tez. Czlowiek uczy sie cale zycie. A jak zimno jest i mokro to trzeba jajka do kieszeni schowac i nie kozaczyc tylko jezdzic na kwadratowo ;) PZW - czemu nie stawiles sie na spotkanko z Toruniem? Lecieclismy kulturalnie max. 120km/h, mile towarzystwo, piekna pogoda... Prosze mi sie tu wytlumaczyc! shimi shami - co Ty z tym sprzetem zrobiles - opisz cos wiecej... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 A jak zimno jest i mokro to trzeba jajka do kieszeni schowac i nie kozaczyc tylko jezdzic na kwadratowo ;) Jakbym ściął zakręt toby nie było problemu - a właśnie pojechałem na kwadratowo, wjechałem na mokry kawałek jezdni i Pani się przypomniało, ze miała przejść na drugą stronę jezdni. Nie chciałem jej "puknąć" więc się wyje*ałem. Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 ja bym sobie polatał na dt ale kiere zgoiłem w tamtym tygodniu lecę sobie 130 a tu shimi mnie złapało i nie miałem jak się wyratować ale to szkoła na przyszłe lata jeżdżenia motorem :D niema co się załamywać tylko jechać dalej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi