wowo Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Oryginalnie miałem takie jak przednie. Te z czarnej rurki miałem w komplecie ze stelażem u kufrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam!!! W F2 w pierwszych rocznikach produkcji konsole były z rurki, w późniejszych już te w kolorze ramy i pozostały one w modelu F3. Stelaż pasuje do wszystkich F2 i F3. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-ntv Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 wowo i abgluszek dzieki za info :-). A to sa real foto mego stelaza (moze dlugo sie wczytywac): http://img266.imageshack.us/img266/8695/cbr6002ar.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Dokładnie miałem taki sam stealż, a do tego czarny spory kuferek.Moja F2 była z 1991r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAT Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 witam! Wlasnie jestem bliski kupna cbr 600 f2 jako I motocykl. Wczesniej mialem pare razy okazje karnac sie roznymi sprzetami i jakos sobie z nimi radzilem. Wiem, ze temat motocykla dla rookie'go byl walkowany juz pewnie z 1.243.597 razy ale.... ponownie go podejme. Co sadzicie o takim motocyklu na poczatek i konkretnie o tym motocyklu http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M138662 Mam juz dawno skonczone 18 i dosyc spore doswiadczenie drogowe (samochodziarskie). Teraz chcialem zrealizowac moje marzenie dzeki za odp :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 A ja chcialem zapytac w tym temacie jeszcze o napinacz lancuszka rozrzadu. Dzis wykrecilem go u siebie i przyjrzalem mu sie z bliska. Niech mi ktos wyjasni jak malemu dziecku jaka jest jego zasada dzialania? Bo mnie sie wydaje , ze on powinien wysunac sie by napiac lancuszek rozrzadu, ale nie powinien sie z powrotem chowac. A u mnie niestety tak sie dzieje: napinacz dziala jak amortyzator (wsuwa sie i wysuwa) Czy tak powinno byc? Czy ktos potwierdzi mi ,ze napinacz z RFy pasuje do CBRki? Inne pytanie: jakie zadanie maja dwa przewody elektryczne podlaczone do dzwigni sprzegla? Przy dzwigni hamulca rozumiem ze jest to czujnik od stopu, ale po co przy sprzegle? W swej pierwszej wypowiedzi (na samej gorze) wspominalem o niegasnacej kontrolce luzu po wlaczeniu biegu. Zauwazylem , ze wszystko powraca do normy gdy odlacze jeden z dwoch przewodow przy dzwigni sprzegla. Jak to wytlumaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrigol Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Rafał22Witam...Czy mogłbys dac mi jakies namiary na tego kumpla bo potrzebuje przednich migaczy do CBR 600F2 takze jesli jeszcze ma te kierunkowskazy to prosze o odpowiedz.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Rafał22Witam...Czy mogłbys dac mi jakies namiary na tego kumpla bo potrzebuje przednich migaczy do CBR 600F2 takze jesli jeszcze ma te kierunkowskazy to prosze o odpowiedz.pozdrawiam Witam Tak ma, na PW tobie napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Witam, czy w waszych CBR F2 też tak strasznie grzeje w uda w miejscu wylotów przy siedzeniu, czy tylko moja jest taka gorąca? :biggrin: Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 czy w waszych CBR F2 też tak strasznie grzeje w uda w miejscu wylotów przy siedzeniu, czy tylko moja jest taka gorąca? :D Pzdr,Mi też jest gorąco w upalne dni w nogi, ale bardziej w okolicach łydek i kolan :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Normalka, szczególnie w te upały.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Szczególnie po leżakowaniu na plaży daje się to we znaki w świerzą opaleniznę. Najprostrzy sposób to cały czas jechać aż słońce zajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Albo czekać aż zajdzie.Dzisiaj było tak gorąco, że nawet w trasie ostro mi grzało :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Jak lało wszyscy narzekalismy..... teraz też jest źle ....coś z tym trzeba zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Ja tam nie napisałem ,że mi źle taki mały pierdus nie zabierze mi przyjemności z jazdy :icon_mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi