Dav!doV Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 YUBY ma racje... Albo 25tys. przebiegu, sprzedaje bo wyjezdzam za granice, owiewki klejone bo upadek na parkingu... Foty po polerce + cena 13700 do uzgodnienia (na 13k) [tylko rama spawana] oczywiscie nie uogolniam, ale do 13000 nie znajdziesz ani 954 ani r1, nie ten przedzial pieniedzy Kamilu, jeszcze nie teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Chętnie poznam te tanie "angielskie miejsca" na kupno moto :biggrin: Dwa bardzo dobre przykłady. http://www.autotrader.co.uk/classified/adv...15218&logcode=p http://www.autotrader.co.uk/classified/adv...97963&logcode=p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Tak OT to mam Vector wyj**ane za ile ludzie kupują moto u nas w kraju-ja wiem po ile kupują za granicą i znam takie miejsca czy to w Italii czy UK! Ten akurat dżiks był brany z Londynu-dzielnica Hunslow-trzy ulice za domem mojego szwagra-mają co 2 tyg dostawę nowych moto-i powiem ci że 929 w UK spoooookojnie kupisz za 1500-2000 funtów-porysowaną(tłumacz w 2 razy lepszym stanie niż Polska IGŁA) nawet taniej! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Tak OT to mam Vector wyj**ane za ile ludzie kupują moto u nas w kraju-ja wiem po ile kupują za granicą i znam takie miejsca czy to w Italii czy UK! Ten akurat dżiks był brany z Londynu-dzielnica Hunslow-trzy ulice za domem mojego szwagra-mają co 2 tyg dostawę nowych moto-i powiem ci że 929 w UK spoooookojnie kupisz za 1500-2000 funtów-porysowaną(tłumacz w 2 razy lepszym stanie niż Polska IGŁA) nawet taniej! a jakies namiary?? powaznie zastanawiam się nad zakupem 3/4 k6-7 a cena o której piszesz jest ....... niska, owiewki i tak sie da pomalować ..... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Kup od użytkownika Kirek. a on czasem nie ma K8?? a na to stać mnie zapewne nie będzie, dzięki za cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBikesManiac Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Z tych 3 moto miałem wszystkie i jak się przerzucasz z 600 to najlepsza według mnie by była 929.Nie mówiąc tu o wyglądzie. Moto wygodne,ma duży bagażnik jak na super sporta,wtrysk,odkręcany tylny stelaż i co najważniejsze (jak nie kupisz od jakiegoś kowala) to moto się nie psuje ;) Spala tyle co R1 mniej niż 954.Jest bardziej stonowana na 1i2 biegu łatwiej do opanowania ,szczególnie na długich,lub wolnych gumach.Będziesz zadowolony. 954 to prawie to samo co 929 z tym ,że zależy jak dla kogo ma ładniejszy design.Ma super power wyczuwalny na każdym biegu,bagażnik ma ciut mniejszy Minusy to spala więcej paliwa o ok 1,5/2l więcej niż r1 czy 929.I na 1i2 biegu przy full gazie non top guma,trzeba umieć dobrze wystartować aby dogonić inne podobne moto,moto jest tak dziki podobnie ma 1000 k3/k4 :) R1 nie polecam,chyba że od końca 02r na wtrysku.98-02 gaźnik,jest ospała w dolnym zakresie obrotów,2 bieg psuje się co chwilę (chyba,że się jeździ turystycznie,ale kto kupi r1 na turystyka ?).W dużo modelach już tryba 2 biegu napawane kilka razy.Tylny stelaż spawany (w dużo modelach nawet przez właścicieli).Przy ostrej jeździe lubi olej.I jak ostro się śmiga to non to się ją naprawia :) Bdb motorem też jest gsxr K1/K2 1000 w podobnej cenie jest z nich najszybsza na v max,ma fajnego kopa,wygodna i potrafi dużo dużo znieść. :biggrin: Oczywiście wybór należy do Ciebie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 No Martin wielke dzięki, właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem. A powiedz mi jak wygląda to spalanie 929 czy R1? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBikesManiac Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 No Martin wielke dzięki, właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem. A powiedz mi jak wygląda to spalanie 929 czy R1? :) Jak przekraczasz 200km/h to wszystkie paliły tak samo,ale do powiedzmy 180 km/h R1 chyba paliła najmniej.0,5/1 litr mniej niż nawet 929. 954 pali dużo,średnio jak przekraczałem już 160km/h to na liczniku było już 10l na sto a ponad 200 pokazywało ,że na 3-5 litrach robisz 10km :biggrin: ale non top tak się nie latało najmniej spaliła w 2 osoby nie przekraczając 140km/h 5,5 l. 929 ma słabsze mapy zapłonu i pali mniej od 954 ale więcej od R1 ale do 02r.Na wtryski pali tyle co 929.Największym smokiem jakiego znam to ZX10R 04/05 z 10 nie schodzi :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Kamcio polecam Areoxa albo po prostu simsona! pali to mało... jeśli się pytasz o spalanie to chyba jeszcze nie dorosłeś do tego typu maszyn... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 A ja po ostatniej trasie w tym sezonie pobiłem swój rekord. Moja 954 spaliła 14,5 litra :biggrin: I wiecie co? Mam na to wy*ebane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Mam na to wy*ebane. Może oddaj ja w końcu do naprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Spytałem z ciekawości, o spalanie nie można spytać? Widzę, że sami "specjaliści" na forum.... Jedyny Martin potrafi odpowiedzieć na pytanie nie dodając do tego zbędnych komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Może oddaj ja w końcu do naprawy? Naprawy czy regulacji? Albo zacznę jeźdźić przepisowo :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 A takie jeszcze pytanie z innej paki, bo nie wiem jak motocykl o poj. 1000ccm może spalić 15L, dla mnie to jest chyba nie realne, musiałby być chyba katowany dużo w miejscu hmm? Czy może rozregulowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 YUBY mam od 4lat styczność z motocyklami klasy 600ccm i jeszcze więcej niż 8L nie spalił przy katowaniu, więc nie ogarniam jak może spalić 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi