Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 I tak nie wiemy dalej kto nie potrafi przyjebać na prostej. No cóż,żeby rozwiać wszelakie wątpliwości...mowa o mnie :( Cóż ja wam poradze...wiem że zgrzeszyłem....ale...ja po prostu...........nie lubie zapie**alac :icon_rolleyes: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBikesManiac Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Sprzedał oczywiście jako nówkę, bez wad ukrytych ? :biggrin: Ziomal co mu blok pękł też ją sprzedał jako igłę do Warszawy na początku tego sezonu. ``Zajc`` nie rozumiem po hu. ludzie kupują w ogóle 929/954 itp jak FZ1 by kupili i by ich nikt nie zrobił masakra :biggrin: powinni FZ1 Cup zrobić a nie R1 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek19 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 ja myślę ze jeżeli sprzęt ma być przeznaczony na polskie drogi to nie gra to różnicy czy to 929, 954 czy R1 po prostu brałbym to co w lepszym stanie i tak nie wykorzystasz możliwości tego motoru na naszych drogach chyba ze gumowanie cie interesuje to już trzeba patrzeć na wytrzymałość a tu raczej R1 morze odpadać MartinBikesManiac przykro mi ze trafiłeś na zajechany egzemplarz albo nie potrafiłeś ocenić motoru jak go kupowałeś i kupiłeś skarbonkę bez dna albo go sam zajechałeś :bigrazz: jest dużo zajechanych hond a co w drugiej to łańcuszek rozrządu herhocze albo napinacz druga sprawa to regulatory napięcia :icon_razz: tak więc wszystkie motory mają wady :flesje: co i tak przemawia za honda ze do jazdy na kole jest lepsza od R1 a raczej wytrzymalsza :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 ``Zajc`` nie rozumiem po hu. ludzie kupują w ogóle 929/954 itp jak FZ1 by kupili i by ich nikt nie zrobił masakra :biggrin: powinni FZ1 Cup zrobić a nie R1 :biggrin: No ja wyszedłem z tego założenia- i mając do wyboru 5 letnią 954 a praktycznie nową FZ1 wybrałem to drugie. Na tor średnio się nadaje ze względu na prześwit-ale po zalozniu sportowych setów i mniejszego wydechu mozna troche polatac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 druga sprawa to regulatory napięcia :icon_razz: Który u mnie jest fabryczny i jeszcze się nie zepsuł :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek19 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Który u mnie jest fabryczny i jeszcze się nie zepsuł :icon_razz: to fajno ze ci nie padł ale taka jest usterka :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Który u mnie jest fabryczny i jeszcze się nie zepsuł :icon_razz: W VTR wymieniałem raz, trzymał rok. Następny własciciel zmieniał po pół roku latania znowu :bigrazz: Wszystkie moto mają jakies swoje choroby... napinacze w hondach 600f, pękające ramy w któryms modelu kawasaki zx, dwójki w yamasze R czy znowu pękające ramy w Suzuki TL . Wad można wymieniać praktycznie bez liku, wiec nie ma sie o co kłocić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 to fajno ze ci nie padł ale taka jest usterka :icon_razz: Wiem. Która czasami nigdy nie daje o sobie znać. Albo czasami jak powyżej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Kupiłem sobie spodnie dresowe, może i R1 kupię. :bigrazz: Dokup jeszcze bluzę dresową-na VTR komplecik będzie jak znalazł :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Wezmę i dla Ciebie, jedynej słusznej firmy Wielkie Joł. :bigrazz: Zajc będziemy skejtami :icon_question: :icon_mrgreen: Nie mam deskorolki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek19 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Nie mam deskorolki :( teraz zima idzie to narty :bigrazz: mogę ci pożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 No cóż,żeby rozwiać wszelakie wątpliwości...mowa o mnie :( Cóż ja wam poradze...wiem że zgrzeszyłem....ale...ja po prostu...........nie lubie zapie**alac :icon_rolleyes: Wariat, pocieszę Cię że też nie miałem ciągot do zapie**alania dopóki nie wsiadłem na cebrę. Wniosek jest prosty, trzeba Ci znaleźć porządne moto :icon_razz: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 trzeba Ci znaleźć porządne moto :icon_razz: Mam swoje do sprzedania, bardzo porządny sprzęt :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 niewiele, ale może coś wniesie to do tematu: wybrałem 929 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin233 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 No ja tez miałem dylemat 929, czy r1 bo na 954 która mi się bardziej podoba niż 929 brakuje kasy. I w rezultacie mimo iż obecnie mam honde cbr f3 i nie miałem z nią żadnych problemów zamówiłem r1. Ale dopiero koło lutego będe miał i po sezonie cos więcej powiem ale myślę że się nie zawiodę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi