zajc Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Jaki miałeś ten motocykl z GB? Podbno najlepszy :icon_mrgreen: Honda CB 750 A no to ok! Jak zajc mówi że nie to nie! Taka różnica że ja miałem moto z UK, a Ty opierasz swe opinie na tym co na allegro wypatrzysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Zajc pracowałem/mieszkałem w UK przez prawie rok... wiem jak wyglądają tam motocykle! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 powiem ci że w tym sezonie kilku znajomych kupiło moto z UK i były w tak wypasionym stanie że głowa boli! Doposażone i zadbane-bez rdzy i temu podobnych-to że trafi się kilka sztuk podrdzewiałych to nie oznacza że takie są wszystkie. A jeśli chodzi o 929 to chyba pojade w następnym tyg tą zobaczyć http://allegro.pl/item795714413_honda_fire...tki_okazja.html Przeglądam oferty od ponad 2 m-cy i wszystkie bez wyjątku angole miały wymienione przeze mnie wcześniej wady. Tak jak wspomniałem wcześniej, jednemu będzie to przeszkadzać (np. mnie) innemu nie. A ta żółta to akurat mi się nie podoba, bo jest jak dla mnie brzydka :icon_razz: Ja wolę mieć oryginał (bez dodatków typu tłumik, amor skrętu, zmienione manetki, kierunki itp) przynajmniej w takim (oryginale) jest większe prawdopodobieństwo, że nic z nim nie było poważnego. Ale to nie jest regułą. Są i takie i bardzo zadbane maszyny na których nie znajdziesz temu podobnych mankamentów, także wszystko zależy od konkretnego egzemplarza, nie powinieneś z góry skreślać wszystkich angolów :wink: A co ma rdzewieć przy praktycznie całym aluminiowym moto? :biggrin: :wink: Bardzo ładny egzemplarz w bardzo dobrej cenie. Żadnych martwiących szczegółów. Tylko co jedynie to ktoś mógł założyć ładniejsze kierunki bo te, które są teraz to syf wiejski okropnie :lapad: :wink: Przyda jej się trochę polerki i serca a będzie wyglądała jak nowa :flesje: Jak wyżej, jednemu się podoba innemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 chcesz mieć 929 bez amora? proszę cię przestań :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Zajc pracowałem/mieszkałem w UK przez prawie rok... wiem jak wyglądają tam motocykle! Ja byłem ponad pół roku. I co z tego?Nie zauważyłeś pewnej zależności-że motocykli jest 10 razy więcej niż u nas, a garaże to rarytas? Motocykle ludzie trzymają pod chmurką/pokrowcem, tym bardziej w miastach gdzie jeżdżą nimi codziennie do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 chcesz mieć 929 bez amora? proszę cię przestań :) chcę kupić nie znaczy, że chcę mieć - czytamy ze zrozumieniem, dobrze? :clap: wolę kupic bez i założyć sobie sam :bigrazz: a co nie da się jeździć bez amora? no weź przestań :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 (edytowane) Ja wolę mieć oryginał (bez dodatków typu tłumik, amor skrętu, zmienione manetki, kierunki itp) przynajmniej w takim (oryginale) jest większe prawdopodobieństwo, że nic z nim nie było poważnego. A to szkoda bo akurat to, że moto ma na*ebane akcesoriów o niczym nie świadczy :bigrazz: Bo w sumie to moja 954 dla Ciebie kto wie czy by nie była złomem, pomimo tego, że jest 7 tys. w samych dodatkach... Na szczęście mam wszystkie fabryczne częsci, ale kto uwierzy? Co ludź to inne dziwne podejście :icon_rolleyes: Ja byłem ponad pół roku. I co z tego?Nie zauważyłeś pewnej zależności-że motocykli jest 10 razy więcej niż u nas, a garaże to rarytas? Motocykle ludzie trzymają pod chmurką/pokrowcem, tym bardziej w miastach gdzie jeżdżą nimi codziennie do pracy. Prawda, ale gerneralizujesz. Nie każdy angol zachowuje się właśnie w taki sposób, wszystko zależy od kogo moto było na wyspach kupione. Wiadomo, że nasi handlarze raczej nic dobrego nie sprowadzają, ale nawet wśród nich zdarzają się wyjątki. wolę kupic bez i założyć sobie sam :bigrazz: No to jestem ciekaw czy wiesz ile tysięcy to wszystko kosztuje :bigrazz: No chyba, że liczysz na Allegrowe okazje :biggrin: a co nie da się jeździć bez amora? no weź przestań :) Da się. Jak ciota. Podbno najlepszy :icon_mrgreen: Honda CB 750 I gdzie to alu się utleniało? Na klamkach? Edytowane 30 Października 2009 przez Vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 I gdzie to alu się utleniało? Na klamkach? Na felgach chociażby :icon_twisted: Tak wiem że to klasyk,ale szprych rowerowych w kołach już nie miał :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Na felgach chociażby :icon_twisted: Tak wiem że to klasyk,ale szprych rowerowych w kołach już nie miał :icon_mrgreen: Etam, na siłę szukacie mankamentów angolów. A nie każdy sprzęt z GB jest właśnie taki o jakim piszesz. Tam też są ludzie, którzy dbają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Etam, na siłę szukacie mankamentów angolów. A nie każdy sprzęt z GB jest właśnie taki o jakim piszesz. Tam też są ludzie, którzy dbają. Przeciez pisałem, ze moto bylo super zadbane,praktycznie bez przebiegu i wygladalo jak nowka...poza pewnymi uchybieniami :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 A to szkoda bo akurat to, że moto ma na*ebane akcesoriów o niczym nie świadczy :bigrazz: Bo w sumie to moja 954 dla Ciebie kto wie czy by nie była złomem, pomimo tego, że jest 7 tys. w samych dodatkach... Na szczęście mam wszystkie fabryczne częsci, ale kto uwierzy? Co ludź to inne dziwne podejście :icon_rolleyes: To że masz oryginały to akurat jest dobre, bo może (ale nie musi) to świadczyć, że moto ma akcesoryjne np kierunki, klamki, manetki bo komuś się tak chciało a nie jest po dzwonie. No to jestem ciekaw czy wiesz ile tysięcy to wszystko kosztuje :bigrazz: No chyba, że liczysz na Allegrowe okazje :biggrin: Wiem, ale nie powiem ;) Da się. Jak ciota. Tu się mylisz, zapraszam do Lublina na tor to zobaczysz jak można np 929 bez amora :flesje: Etam, na siłę szukacie mankamentów angolów. A nie każdy sprzęt z GB jest właśnie taki o jakim piszesz. Tam też są ludzie, którzy dbają. Ja nie szukam na siłę, tylko z tego co przyjeżdża do Polski to zazwyczaj w takim stanie, że ja dziękuję bardzo za taką jeżdżącą rdzę. Trochę odeszliśmy od tematu :) o czym my tu w ogóle ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Tu się mylisz, zapraszam do Lublina na tor to zobaczysz jak można np 929 bez amora :flesje: Moja 954 nawet na równym na Powerach potrafiła przy*ebać takim shimmy, że miałem mokro w majtkach. Ja obstaję, że nie da tym się bezstresowo łamać przepisów :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ale sobie tu urządziliście kurwidołek :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ku....a co wy pierdo....., jeden z drugim mistrzowie prostej a o amorach skrętu dyskutują. No widzisz, a sam nie wiesz, że niektórzy koledzy z Twojego klanu nawet na prostej nie potrafią przy*ebać :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 (edytowane) No widzisz, a sam nie wiesz, że niektórzy koledzy z Twojego klanu nawet na prostej nie potrafią przy*ebać :bigrazz: Kto dokładnie? Edytowane 1 Listopada 2009 przez HunterM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi