jimi11 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Ostatnio na forum zauwazylem nowy trend smiania sie z "niewiadomoczego". Forumowi przesmiewcy napisza cos i smieja sie sami ze swojej wypowiedzi, myslac ze inni tez sie tak ciesza jak oni. A to wszystko w atmosferze ironii w stosunku do autora tematu. Wiecej szacunku do drugiego czlowieka panowie! Jazdy na kole mozesz sie nauczyc praktycznie na wszystkim. Mialem motorynke - jezdzilem na kole z kazdego biegu. Na wszystkim sie da. Z tego co piszesz to masz bardzo ograniczony budzet. Za ta kase to cos w stylu WSKi etc. Lepszy gorszy, ale w lepszym stanie niz odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Jeździłem moją WSKą nie dalej jak w czerwcu, ale żeby używać WSKi do stantu to ja pie*dole... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Jeździłem moją WSKą nie dalej jak w czerwcu, ale żeby używać WSKi do stantu to ja pie*dole... :bigrazz: http://www.scigacz.pl/Motocykle,stunt,WSK,...video,8126.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Aaatam WSK. Na ostatnim Stunt GP w Bydzi ziomek w zawodach startował na..... http://www.scigacz.pl/riderfoto/1825/Wheel...arze_14238.html I kto jest kozak? MZ też była na Stunt GP. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) http://www.scigacz.pl/Motocykle,stunt,WSK,...video,8126.html Nie, no super :bigrazz: Coś jak wielokrotny orgazm z 60 letnią babcią :bigrazz: Edytowane 8 Października 2009 przez HunterM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) Tylko ze za cene 1 cbr f1 kupisz 3 wski. A pomysl co bedzie jak sie sypnie silnik. Koszt naprawy Hondy przekroczy pewnie wartosc motocykla :) Ja bym celowal w jakas MZ 251. Tanie, mnostwo czesci, latwe w naprawach Nie wiem Hunter z czego sie zbijasz. Potrafisz ze swoim Kawasaki to co oni z tymi WSKami? Edytowane 8 Października 2009 przez PeKaWu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Obstawiałbym ETZ 150 . Żwawiej wchodzi na obr. niż 250 a mocy wcale nie jest aż tak dużo mniej. Z drugiej strony jedną z wad 251 jest samoczynne i niekontrolowane"wejście na gumę" przy mocniejszym ruszaniu (zwłaszcza z plecakiem) a więc?? Z niskim budżetem myślałbym właśnie o MZ. Zwłaszcza że jak napisano wyżej nie ma problemów ze smarowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Coś jak wielokrotny orgazm z 60 letnią babcią :bigrazz: Raczej jak objezdzanie goscia na Kawasaki ZX9R przy pomocy WSKi :bigrazz: Czyli skoro sie z nich smiejesz to znaczy ze potrafisz lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 rg 80 ;] tak jak mistrz polski ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Raczej jak objezdzanie goscia na Kawasaki ZX9R przy pomocy WSKi :bigrazz: Czyli skoro sie z nich smiejesz to znaczy ze potrafisz lepiej? Nie no faktycznie, róbcie z siebie cierpiętnika bo "wy" macie a on nie. Jak bym lepiej poradził koledze żeby nauczył się po prostu JEŹDZIĆ, a z wiekiem zdał prawko. Ale przecież co? Ja nie dam rady? Po co uczyć się zachowania w ruchu drogowym jak można zostać "stunterem" i mieć resztę w d***. Tylko gdy przydzwoni w jakiegoś przechodnia to wszyscy płaczą i pretensje mają, jak to "nam" psują opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Wracając do tematu , mz 150 - lekka , tania (części ) nawet beż zmiany przełożeń nieźle idzie na koło. Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.j007 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 A może jakieś DT/CRM 125? Może i tłok kosztuje te 300zł ale znowu nie robisz remontów tak często. Tyle że kupno takiego moto to wydatek ok. 3 000zł :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) Nie no faktycznie, róbcie z siebie cierpiętnika bo "wy" macie a on nie. Jak bym lepiej poradził koledze żeby nauczył się po prostu JEŹDZIĆ, a z wiekiem zdał prawko. Ale przecież co? Ja nie dam rady? Po co uczyć się zachowania w ruchu drogowym jak można zostać "stunterem" i mieć resztę w d***. Tylko gdy przydzwoni w jakiegoś przechodnia to wszyscy płaczą i pretensje mają, jak to "nam" psują opinię. Co w tym dziwnego, że chce akurat cwiczyć jazde na kole? Prawko do jazdy 50 ccm nie jest potrzebne. Nie wiem, czemu twierdzisz , że jak stunt to juz reszte ma sie w dupie....jak pieszy Ci wtargnie pod koło to chocby nawet 30 letni staż w siodle Ci nie pomoze. Na duże motocykle przyjdzie z wiekiem czas. Edytowane 8 Października 2009 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Nie no faktycznie, róbcie z siebie cierpiętnika bo "wy" macie a on nie. Jak bym lepiej poradził koledze żeby nauczył się po prostu JEŹDZIĆ, a z wiekiem zdał prawko. Ale przecież co? Ja nie dam rady? Po co uczyć się zachowania w ruchu drogowym jak można zostać "stunterem" i mieć resztę w d***. Tylko gdy przydzwoni w jakiegoś przechodnia to wszyscy płaczą i pretensje mają, jak to "nam" psują opinię. Ale o czym Ty piszesz? :bigrazz: Chlopak chce sie uczyc stuntu a Ty chcesz mu zabronic i mowisz zeby lepiej uczyl sie jezdzic po ulicy? A jak ktos ci powie ze chce studiowac robotyke to wyslesz go na filologie angielska? Pytal o prosta rzecz a nie o porady jaka sciezka podazyc. Jakie to gornolotne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Prawko do jazdy 50 ccm nie jest potrzebne. Jeszcze troszke czasu i będzie, na szczęście. Nie wiem, czemu twierdzisz , że jak stunt to juz reszte ma sie w dupie....jak pieszy Ci wtargnie pod koło to chocby nawet 30 letni staż w siodle Ci nie pomoze. Na duże motocykle przyjdzie z wiekiem czas. Z waszych opisów tak wynika, wrzucacie komuś kto śmiga na większym sprzęcie że go chłopaki na wsk-ach objerzdzają w pseudo "stuncie". Chlopak chce sie uczyc stuntu a Ty chcesz mu zabronic i mowisz zeby lepiej uczyl sie jezdzic po ulicy Dla mnie to i może rowerem na 3 kółkach popierdzielać. Tylko to jest nieco śmieszne, zrobi jak będzie chciał Nie wiem Hunter z czego sie zbijasz. Potrafisz ze swoim Kawasaki to co oni z tymi WSKami? Chyba masz jakieś kompleksy. Ale żeby nie spamować, to życzę autorowi pomyślnego zakupu i dalekich lotów na gumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi