Skocz do zawartości

Co na początek do stuntu z małych pojemności??

104gad
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Apropos skuterów :

http://www.youtube.com/watch?v=qEL_uc_rsgw

Stunt?FMX?Młody Pastrana?

Edytowane przez Pozytywnie Zakrecony Wariat

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Etz spoko, ale 150 :]

250 ma sprzęgło na stożku, BEZ KLINA (zresztą przy stożkach klin służy tylko ustalaniu położenia przy zakładaniu (komary i inne) i nie gra roli przenoszenia momentu obrotowego), to tak na marginesie :)

Chyba jednak pozostanę przy swojej SuperCity 125 tylko mam jeszcze pytanie czy ktoś wie od jakich innych motorów mogą jeszcze pasować części  chodzi mi tu na razie najbardziej o zębatki, ale inne również.

Chyba jednak pozostanę przy swojej SuperCity 125 tylko mam jeszcze pytanie czy ktoś wie od jakich innych motorów mogą jeszcze pasować części  chodzi mi tu na razie najbardziej o zębatki, ale inne również.

Pasować będą od tego co dopasujesz. Wszystko zależy od Twojego pomysłu i wykonania. Jak się uprzesz to nawet założysz mega-wielką zębatkę od Ogara i będzie szła na kole jak dzika. :biggrin:

Ja bym Ci polecał WSK 3-biegową. Lekka a silnik niezniszczalny. Niewielkim nakładem pracy i kasy zrobisz w niej usprawnienia dzięki czemu zyskasz moc, zmienisz przełożenia i lecisz. WSK trudno zabić, kiedyś próbowałem celowo zabić WSK 125 i po kilku dniach się poddałem. Nawet na oleju słonecznikowym zamiast 2T jeździła, jeździła, jeździła....gumowała, zostawiała kilkumetrowe krechy na asfalcie itp. A silnik nie chciał umrzeć. :banghead: :banghead:

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

czasy rozzadu(otwarcia i zamkniecia okien) sie zmienia miedzy innymi, co do sprzegla to obraca sie tam gdzie jest "wyjebany" stozek, jesli jest ok to dla bezpieczenstwa mozna dac klej, 150 moze i zwawiej wchodzi na obroty ale 250 ma zdecydowanie leprzy moment, a odpowiednia przerobka pozwoli przeniesc go na nizsze partie, w moim przypadku bylo tak ze silnik zaczynal zyc po 5tys i brakowalo skali na obrotomierzu

105qad, z nowszych to bedziesz mial kiche na ktorej nawet nie potrenujesz... calkowity bezsens zeby pakowac sie w kiche jak za ta sama kase mozna miec calkowicie sprawne moto i spokojnie je sobie przygotowac... kupisz cos nowszego to ci strzeli silnik i na tym sie skonczy zabawa...

Edytowane przez YAGO

Usługi IT - www.tricori.com