chmurek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam, szukam sklepu albo warsztatu gdzie dostane płytki zaworowe 29,5mm Przeszukałem archiwum i google niektóre sklepy w ogóle nie działają a w innych nie mają takich o odpowiedniej grubości. Może ktoś z was ma na zbyciu takie albo zamawiał gdzieś takie płytki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Larsson Polska, mają chyba wszystkie płytki do najpopularniejszych motocykli. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmurek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Larsson Polska, mają chyba wszystkie płytki do najpopularniejszych motocykli. pzdr widocznie mam pecha bo takich akurat nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiczmar Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 widocznie mam pecha bo takich akurat nie mają Pozostało szlifować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmurek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Pozostało szlifować. jest za duży luz więc szlifowanie odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) Polecam najblizszy autoryzowany salon z czesciami do Twojego motocykla. Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez zalmen3 Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Polecam najblizszy autoryzowany salon z czesciami do Twojego motocykla. Jak najbardziej. Bez problemu dostaniesz w Suzuki potrzebne części. Realizacja 2-3 dni robocze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmurek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 No tak macie racje w serwisie powinni mieć tylko cena też pewnie będzie ciekawa Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 No tak macie racje w serwisie powinni mieć tylko cena też pewnie będzie ciekawa Dzięki za info. Skoro piszesz "pewnie" to znaczy że nie pytałeś.Może jednak warto zadzwonić i zapytać - może się okazać że wcale nie tak drogo.Ja w każdym razie zawsze najpierw dzwonię do serwisu - wiem wtedy na czym stoję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobi Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 No tak macie racje w serwisie powinni mieć tylko cena też pewnie będzie ciekawa Dzięki za info. Czasami można się mocno zdziwić. Ostatni przykład - zakup akumulatora. W internetowych sklepach najtańszy znalazłem za ok. 240zł+przesyłka... w zwykłym sklepie kosztował 160zł ;-) Czasami w tradycyjnych sklepach/salonach może być taniej niż na bazarku :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 No tak macie racje w serwisie powinni mieć tylko cena też pewnie będzie ciekawa Dzięki za info. Zapytaj. Wcale nie musi być żaden kosmos. Czasami można się mocno zdziwić. Czasami w tradycyjnych sklepach/salonach może być taniej niż na bazarku :crossy: Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ale płytki 29,5 mm? Troche duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepi Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ale płytki 29,5 mm? Troche duzo. Na pewno chodziło o 2,95mm. W KTM koszt płytki to kilkanascie zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmurek Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ale płytki 29,5 mm? Troche duzo. Na pewno chodziło o 2,95mm. W KTM koszt płytki to kilkanascie zl. 29,5 mm nie 2,95 to są duże płytki w porównaniu z innymi. Może rzeczywiście w serwisie nie będzie tak drogo jak się wydaje i może w końcu będą mieli taką średnicę i grubość jaką potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepi Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 29,5 mm nie 2,95 to są duże płytki w porównaniu z innymi. Może rzeczywiście w serwisie nie będzie tak drogo jak się wydaje i może w końcu będą mieli taką średnicę i grubość jaką potrzebuję. Ok, już widzę, czego nie doczytałem. 29,5 mm to średnica a grubość to pewnie coś pomiędzy 2 i 3 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi