DeadlY Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) Witam, mam takie pytanie, mam 15 lat i jak by mnie złapali np. na skuterze 125cc i bym powiedział że ukradłem tacie a tata by to potwierdził to by były jakieś kłopoty przez to? Edytowane 24 Lipca 2009 przez DeadlY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Tak, poszedlbys do wiezienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 I lanie od taty. Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeadlY Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) Myślę że jak by się tak stało to raczej ja bym nie poszedł do więzienia tylko mój tata bo jestem niepełnoletni ;p. Edytowane 24 Lipca 2009 przez DeadlY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenoo Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Myślę że jak by się tak stało to raczej ja bym nie poszedł do więzienia tylko mój tata bo jestem niepełnoletni ;p. byś poszedł do więzienia dla niepełnoletnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 mama tez pojdzie do wiezienia :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 I zabiorą skuter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ale Wy tam w górach macie problemy. Halny wieje czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Kiedyś wjechał mi w kufer chłopak prowadzący dużego Fiata. Też był niepełnoletni. Zapakowaliśmy go do samochodu i zawieźliśmy do domu. Ojciec natychmiast zadzwonił na policję, że samochód się znalazł, bo naprawdę myślał, że ukradli. Potem wziął się za synka, a po godzinie siadł z nami przy stole i wypisał oświadczenie. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 łebek kombinuje, jakby tu uniknąć odpowiedzialności za jazdę bez uprawnień, przecież to widać na pierwszy rzut oka chłopcze, jak się już ojciec zgodził na takie kombinacje, to przekaż mu żeby zaczął zbierać na odszkodowania w razie gdybyś coś na drodze zmalował, np. porysował jaguara albo innego mesia. bo ubezpieczenie w takim przypadku nie działa jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Myślę że jak by się tak stało to raczej ja bym nie poszedł do więzienia tylko mój tata bo jestem niepełnoletni ;p. aha, czyli jak teraz jakis gowniarz ukradnie mojemu tacie bryke, moj tata powie, ze rzeczywiscie mu ukradli to moj tata pojdzie do pierdla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 nie. ojciec chłopaka odpowiadałby: raz za syna, jako opiekun, dwa za brak właściwego zabezpieczenia pojazdu przed używaniem przez osoby niepowołane jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Witam, mam takie pytanie, mam 15 lat i jak by mnie złapali np. na skuterze 125cc i bym powiedział że ukradłem tacie a tata by to potwierdził to by były jakieś kłopoty przez to? nawet takiego pytania niepowinienes zadawac.dziwie sie tylko ojcu ze ma brak calkowitej wyobrazni i odpowiedzialnosci za ciebie, siebie i innych bo takim skuterkiem nietylko mozesz komus uszkodzic bryke ale kogos lub siebie zabic albo przez ciebie ktos moze zostac kaleka.wiec zanim wyjedziesz na droge dwa razy sie zastanow.ojciec też.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 .... dwa za brak właściwego zabezpieczenia pojazdu przed używaniem przez osoby niepowołane jsz tru, tru, straż miejska mi kiedyś mandat chciała w*ebać za to, że nie zamknąłem samochodu... Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BIMOTA Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Kiedyś wjechał mi w kufer chłopak prowadzący dużego Fiata. Też był niepełnoletni. Zapakowaliśmy go do samochodu i zawieźliśmy do domu. Ojciec natychmiast zadzwonił na policję, że samochód się znalazł, bo naprawdę myślał, że ukradli. Potem wziął się za synka, a po godzinie siadł z nami przy stole i wypisał oświadczenie. I JAKI Z TEGO WNISEK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi