MichałKaczmar. Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 ma nadzieję że już następnym razem przybędę sama, Nie sama tylko na wlasnej maszynie ale w grupie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szwed141408 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Nie sama tylko na wlasnej maszynie ale w grupie :) Michal z Tobą to na koniec świata i jeszcze dalej,dzięki i jeszcze raz dzięki :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 VIT66 My chyba mieliśmy przyjemność się poznać? My znaczy się grupa namawiająca Cie byś co nieco gwary śląskiej nam przybliżył. I żubr się znalazł i oferta moto:D Mam racje?:> Chyba jednak niestety nie Ale ciekawe kto jeszcze był ze śląska poza mną i Browarnym z którym przyjechałem na spotkanie. Cóż myślę że nic straconego bo przecież nie jedne jeszcze Borki będą i ogólnie inne zloty czy spotkania też niestety trzeba nam poczekać do przyszłego sezonu Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Lepiej nie :bigrazz: szwed masz za*eb*sty nick, o co się rozchodzi :lalag: A ma, ma, od razu mi się skojarzyło z pewnym tekstem z Liroya, ale mi to się wszystko kojarzy :icon_twisted: http://picasaweb.google.pl/XzappaX/Borki20...337544786254802 :buttrock: Dlaczego się domyślam, co/kto jest ocenzurowany na tym zdjęciu, ale nie chcę i wolę nie zaspokajać ciekawości :icon_rolleyes: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 A ma, ma, od razu mi się skojarzyło z pewnym tekstem z Liroya, ale mi to się wszystko kojarzy :icon_twisted: no ciekawe z czym :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Chyba jednak niestety nie Ale ciekawe kto jeszcze był ze śląska poza mną i Browarnym z którym przyjechałem na spotkanie. Cóż myślę że nic straconego bo przecież nie jedne jeszcze Borki będą i ogólnie inne zloty czy spotkania też niestety trzeba nam poczekać do przyszłego sezonu Pozdrówka W grupie MZ-tek byli Ślązacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Ze Zgierza też jakąś widziałam :bigrazz: Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Sowa...przepraszam, że tak zmaltretowałam Twoją kiełbaskę Dobra była cala przyjemnosc po mojej stronie jest:) i byla:) Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 ...Aśka ...no nie może być dziadostwa, że jeden ludz beceluje za ognisko dla wszystkich ......prześlij mi proszę na PW swój nr konta A czy czasem przelew nie będzie kosztował więcej niż składka? ;) Takie mam dwie sugestie na rok przyszły: Raz. Rezerwujemy już wiosną termin ostatni łikend września, bo one co roku są ładne :bigrazz: Dwa. Może ustalić z Panią w recepcji, że oplatę za dwa ogniska dzielimy na ilość okupowanych domków i każdy domek oddając klucze płaci swoją część za ognisko? Nie do końca sprawiedliwie, bo im więcej ludu w domku, tym mniej każdy będzie musiał płacić ;) ale rozwiąże to problem zbiórek, wszystko będzie jasne, a nie nagle się okazuje, że ogniskiem nikt zająć się nie chce... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 A czy czasem przelew nie będzie kosztował więcej niż składka? ;)W niektórych nie płaci się za przelewy :cool: Rezerwujemy już wiosną termin ostatni łikend września, bo one co roku są ładne :bigrazz:Ja na ten przykład, dzięki tej zmianie wreszcie mogłem być na całych :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Yub, czapka rewelka :bigrazz: Piotruś, jak Ci było w 'moim' domku? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Piotruś, jak Ci było w 'moim' domku? Twoim, Twoim.... Yuby mnie przygarnal, ale spalem sam;] szkoda tylko, ze musialem wczesniej wracac;( Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Piotruś prawie całą Sobotę spał :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Piotruś prawie całą Sobotę spał wcale nie cala;] co robic? starosc nie radosc;) kondycja lezy i kwiczy;] Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 wcale nie cala;] co robic? starosc nie radosc;) kondycja lezy i kwiczy;] No, nawet się lekko o Ciebie baliśmy. Wręcz przez moment pomyślałam, że się skoro świt wymknąłeś :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi