gronoszowa Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 cala przyjemnosc po mojej stronie jest:) i byla:) Cześć sowa...:D złapałeś cos tam na ganku wtedy nasza śpiąca królewno?! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 cala przyjemnosc po mojej stronie jest:) i byla:) Nieprawda! Bo po mojej :biggrin: Przyznaj, jednak przykro Ci było w związku z tą kiełbaską... :bigrazz: Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 nawet się lekko o Ciebie baliśmy wiem, dziekuje:) przez moment pomyślałam, że się skoro świt wymknąłeś switem?? chyba na taczkach;) Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Marazm i tuuuu................... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 (edytowane) Marazm i tuuuu................... No to czas spier**lać..... :icon_rolleyes: O, Sowa, ujawniasz się jak w Borkach, po czasie :icon_twisted: Edytowane 9 Października 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Marazm i tuuuu................... I tu malkontenctwo................ Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Ta Sowa, Ty naprawdę jesteś jak Sowa taaa... a Ty jestes jak....krolik;) O, Sowa, ujawniasz się jak w Borkach, po czasie tak, ku*wa- zawsze jestem drugi, nawet jak jestem pierwszy to i tak ...za pozno:)) Marazm i tuuuu................... I tu malkontenctwo................ dorzucilbym jeszcze egocentryzm, pieniactwo i ogolnie przypierdalanie sie;] Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Nic dodać ,nic ująć :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Sowa :lalag: :wink: Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 (edytowane) Nic dodać ,nic ująć Sowa :lalag: :wink: :icon_mrgreen: nie dzialam "pod publike" :wink: , ale dziekuje, ktos mnie docenia:);) :buttrock: Edytowane 9 Października 2009 przez sowa4 Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Chyba już można odkleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Chyba już można odkleić? Nie, trzeba do tytułu dodać słowo ZIMOWYMI :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Po tegorocznej edycji, to ja nie wiem czy się na to piszę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Spoko, zimowe koło stycznia. Moze tym razem wiecej forumowiczów dopisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 I co z tymi zimowymi Borkami ??? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi