sowa4 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Wpadaj, w grupie raźniej ..... no dobra;) shell za Jankami - 14.30 do milego Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Czemu ?? Mozesz napisac: a mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zwykle :icon_mrgreen: Będzie pięknie, bo mam grzybki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 juz sie powoli szykuje i na wieczor zawitam, domek szykujta... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawitson Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Z przyczyn obiektywnych i subiektywnych nie przyjedziemy do Borek na sobotę, może uda się podjechać w niedzielę. W każdym razie zwalniamy domek. UPDATE listy domków 1. Aśka - 1 domek 2-3. Joaśka - 2 domki 4. Igor - 1 domek 5. Peterek - 1 domek 6. cezsek - 1 domek 7. zappa - 1 domek 8. Yuby- 1 domek 9. Yuby- 1 domek, czyli w sumie dwa domki, i mają być obok siebie, ponieważ będzie grupen sex, i mam zajebistą farelkę. 10. Rafał - 1 domek 11. Belgu - 1 domek 12. Maro - 1 domek 13. Tatakis - 1 domek 14......................................................................................... WOLNY 15.Pietra - 1 domek 16. Greedo -....................................................WOLNY DOMEK!!!!! 17. O.O.O 1-domek 18. Adam - 1 apartament drewniany 19. MichałKaczmar. - 1 domek 20. Keryn - 1 domek (i kupa miejsca jako rezerwa bankietowa) - za Sadka+Monikę 21-22. Sławek + Krokodylek+Bumag - 2 domki 23. pędzący - 1 domek 24. Browarny + Vit66 - 1 domek 25. Andzia - 1 domek 26. Dawitson .................. WOLNY 27. sowa4 - 1 domek (Mrówka pisala tutaj, ze nie jedzie!) 28. Tyson + wojtek-rr + yeti30 + Butterfly - 1 domek 29. Grass - 1 domek 30. blazej + adas - 1 domek Pokój hotelowy: 1. Becia + Paweł 2. Oscar To i ja sie piszę na domek RobertM = 1 domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Nawet nie wiecie jak sobie w brode pluje ze moglem byc tylko na te kilka godzinek. W przyszlym roku nie ma bata - niech sie pali, niech sie wali - przyjezdzam na caly weekend. Czekam na jakas dokumentacje fotgraficzna, zeby zoabczyc co mnie ominelo (bo domyslam sie ze bylem w najspokojniejszym momencie calego wyjazdu). Jeszcze w dodatku wracajac tak mnie przewialo mroznym powietrzem, ze teraz kurowac sie musze. A mialem taka kuszaca propozycje noclegu... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Dziekuje stałej, corocznej ekipie za przybycie. A reszte motórzystów z listy, którzy znaleźli milion wytłumaczeń na cukrzaną dupkę zachęcam do zmiany pojazdów... Pogoda od piątkowego wieczora do tej pory była wspaniała, a w sobotę nawet opaliłem sobie lekko mordę (a moze to od czegos innego?) Do zobaczenia za rok, lub na zimowych Borkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Też już wróciłem, pogoda w sam raz ma moto, a te chmurki to tak dla małego niepokoju :) Było super, ognicho, palenie gumy, a Yuby nawet portki spalił :buttrock: pozdro ps. Miło by było, gdyby wszystkie domki pełne były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 (edytowane) Dziękujemy za spotkanie...do szybkiego zobaczenia :crossy: Niunia i mla Edytowane 4 Października 2009 przez Niunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 (edytowane) :buttrock: Czesio Anis i Mikołaj w domku dziękujemy za miłą ZABAWĘ do zobaczenia za ROK !!! :flesje: P.S fotki się zgrywają :icon_twisted: i są fotki http://lsm.netau.net/portal_page2.html?alb...746879948975393 Edytowane 4 Października 2009 przez CZESIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 miekkie czopki nie przybyły :bigrazz: 250km(w tym 100km w deszczu ,w nocy) i dotarłem na miejsce bitwy :) (tak,czuje sie wyjatkowy :cool: ) szkoda ze nie bylo tylu ludzi co rok temu. ogolnie wypad zaliczam do jak najbardziej pozytywnych i udanych.zdjecia pozniej pokaze.troche pojezdzilismy po okolicy i jestem pod wrazeniem ilosci ciekawych miejsc wokól.bunkry i kopalnia białego piasku są naprawde niezłe. noce były ciepłe,towarzystwo wporzadku,piwa nie brakowało,ciekawych ludzi sie znów poznało. czekam na nastepne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Jeszcze w dodatku wracajac tak mnie przewialo mroznym powietrzem, ze teraz kurowac sie musze. Było zostać do niedzieli, tobyś tak nie zmarzł. :bigrazz: Dziekuje stałej, corocznej ekipie za przybycie. A ja za podholowanie od Tomaszowa. :crossy: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Dobrze, że istnieje ta świecka tradycja :icon_twisted: . Gdyby tylko jutro nie był poniedziałek ...... Dzięki wszystkim za współudział (z wyjątkiem tego fiutka, który chciał mnie rozjechać w sobotę koło południa i w ramach kary boskiej się wypierdzielił. Mam nadzieję, że połamałeś jakieś plastiki. :evil: ). pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 A reszte motórzystów z listy, którzy znaleźli milion wytłumaczeń na cukrzaną dupkę zachęcam do zmiany pojazdów... Albo klimatu... Pogoda od piątkowego wieczora do tej pory była wspaniała Powiedz to Aśce. :icon_razz: Do zobaczenia (...) lub na zimowych Borkach Wtedy to ja zabieram ze sobą dwa śpiwory i trzy farelki. :wink: A tak całkiem serio, to moje obawy się nie sprawdziły i nie zamarzłem w nocy. Stary śpiwór z hipermarketu spisał się na medal. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 No to i my z Prince meldujemy przybycie do Krakowa. Troszkę zygzakiem przez pół Polski, ale nic to ;) Fajno było, farelka jak zawsze sie przydała, a za rok nie ma mowy, żebym zbierała kasę na ognisko. Więcej powiem-nawet się nie dorzucę, bo w tym roku za sobotnie prawie 70 zł poszło z mojej kieszeni :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Dzieki Wszystkim za klimat i stworzenie tej atmosfery, której mi brakowało ostatnimi laty Miło było poznać nowych , spotkać znajome twarze. Mam nadzieje że będzie dane poznać się bliżej bo przecież bedzie rozpoczęcie sezonu , już za chwilę :D Pozdrowienia dla Wszystkich przybyłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi